{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
876 visninger | Oprettet:

Stadig ikke barf. Spørger stadig.... {{forumTopicSubject}}

Nå nu er jeg ved at fange hele barf livet. ;-D
Jeg har jo tidligere spurgt til konsultationerne og nu kommer der så lidt yderligere spørgsmål, Barf (så vidt jeg kan forstå) er udviklet med henblik på at eliminere og udbedre sygdomme via en sundere kost til hunden og det er også det der bliver fokuseret på inde på konsultations info siden, altså man skal især huske info om medicin og symptomer.
Hehe nå men mit spørgsmål er så behøver jeg egentlig den konsultation før jeg barfer? Min hunde er heldigvis ikke plagede af nogen sygdomme. Jeg ved godt at jeg selfølgelig også får Barf info men det får man vel også i butikken hvis man spørger til produkterne.

Og lige til alle dem der har skrevet beskeder til mig ang barf, jeg takker mange gange og jeg har desværre ikke fået svaret alle da det har væltet ind med beskeder.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Stadig ikke barf. Spørger stadig....
  • #1   16. jul 2008 Jannie: Jeg tror det er fordi de gerne vil have et billede af hundens generelle helbredstilstand fordi en kostændring er en stor omvæltning for hunden. Hvis den nu f.eks. viser tegn på maveproblemer (og det er tit svært at spotte, synes jeg) skal opstarten foregå noget anderledes. Den får en grundig undersøgelse af nogle dygtige dyrlæger (der ikke anbefaler korn!), du får en foderplan og den bliver sat i gang på den rigtige måde.

    Jeg ville mene, at hvis den er helt sund og hvis du kan få en god vejledning i butikken (tro mig.. det er ikke en selvfølge) er det strengt taget ikke nødvendigt at tage over på klinikken: Jeg er meget glad for at jeg gjorde det fordi det viste sig, at min hund faktisk skulle have gluckosamin. Og det hjalp.. Det ville jeg ikke ellers have opdaget, før det var for sent. Derudover var det rart at opleve dyrlæger, der vidste hvad de lavede.

    Hvad har I andre af oplevelser?


  • #2   16. jul 2008 jeanne B: Bare rolig jeg er ikke en af dem der bare kaster mig ud i det, jeg vil bare forhøre mig alle steder før jeg evt. tog sådan en konsultation.

    Paw: Jeg kan godt følge dig i at du er glad for du tog den konsultation. Sådan har jeg det med dyrelægen... hellere spørge én gang for meget end én gang for lidt. Heldigvis har min kæreste også meget forstand på dyr og spotter al unormal opførsel.... Men hvad mener du med mave prolemer?


Kommentér på:
Stadig ikke barf. Spørger stadig....

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce