{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
931 visninger | Oprettet:

lækker laks i varmen {{forumTopicSubject}}

ja det er en gammel klassiker men så dejlig og så let at lave.

igår gravede jeg en halv fersk laks og har idag lavet dilddressing.

sådan gør du.

hos fiskehandleren får du midterstykket at en fersk laks.
den deler du i to stykker og graver med.

3 spk sukker
3 spk grov salt
1 bundt hakket frisk dild.

sukker og salt blandes og dild hakkes fint.

de to stykker laks dækker du med salt/sukker blandingen og kommer dilden på. ligger det ene stykke i et fad med skind siden mod bunden. ligger det andet stykke oven på med skind siden op. dlækker det med staniol og ligger to - tre liter mælk oven på. stiller det i pres i køleskabet til dagen efter. vend stykkerne så den øveste side kommer ned af og ligger en tre fire gange i løbet af et døgn.

ja så let er det.


dild dressing.

to tsk dijonsennep
lys sirup
brun farin
citron
frisk fint hakket dild.

du blander tingene sammen i en skål alt efter smag og behag. smager til med lidt salt og citron.

til servering skærer du tynde skiver af laksen - ligger på en tallerken med frisk salat - agurk og tomat. servere med frisk brød og dilddressing - kold hvidvin og hyldeblomst drik..


min mand er såååååå lykkelig i dag.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  lækker laks i varmen
Kommentér på:
lækker laks i varmen

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce