{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.110 visninger | Oprettet:

en smule frustreret - forvirret! {{forumTopicSubject}}

Jeg er den heldige ejer af en virkelig dejlig han paps - Nuser.


Vi går dejlige ture, i stram snor. Og når han så går hen for at snuse, løsner jeg snoren. (det er en flex-line). Og så snuser han til han er færdig og kommer tilbage igen lige så fint når han er færdig, med det han nu skal. (;
Når han så en sjælden gang ikke kommer når han er færdig kalder jeg på ham indtil han kommer, for jeg nægter at hive i snoren. Så fortsætter vi og når vi støder på hunde går han i stram snor til den anden hund går forbi. Da jeg har hørt man ikke skal trække sin hund forbi hunde, det vil den nemlig forbinde med en dårlig oplevelse. Hvis den anden hundeejer vil lade nuser hilse, hilser de og bagefter går vi videre.

MEN

Nogle gange er han bare slet ikke sådan. Han gør af de andre hunde. Både store og små (dog, mest, højest og længst ad de store). Han hiver i snoren inden de kommer. Og jeg ved ikke om jeg skal gå mod mine principper og hive ham videre eller fast sige nej til han stopper. (Har stadig ikke oplevet at han stopper ved det). Andre gange er han bange når han får lov til at hilse og den anden hund nærmer sig.
Det samme med mennesker. Nogle går han roligt hen til og vil rigtig gerne snakke med andre er han bange for? Eller også er han sur og gør helt vildt ad dem.

Jeg er rigtig forvirret for jeg forstår ikke hvordan han kan reagere så forskelligt på folk/hunde.

Det kan ikke være fordi han er i dårligt humør, for han kan være forskellig på den samme tur.
Jeg har tænkt på om det kan være mig der gør et eller andet?

Vil I ikke nok hjælpe mig?
Er der nogen der kender til det, og har oplevet det selv?
Eller måske ved hvad men gør?

På forhånd tak ( ;


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  en smule frustreret - forvirret!
  • #1   1. aug 2010 Hvor meget er han blevet socialseret som hvalp? Han lyder til at være meget usikker.

  • #2   1. aug 2010 følger lige med her

  • #3   1. aug 2010 Malou har lavet de samme udfald som du beskriver bare mod alle hunde, hun vil dem intet ondt malou er bare ivrig efter at komme hen og snakke. Problemet er bare at det stresser hunden rigtig meget. Jeg har valgt en teknik hvor jeg viser malou at jeg har fuldt kontrol over situationen. Nå der kommer en anden hund kan jeg læse på hendes kropsporg om hun vil lave udfald eller ej. Jeg har på forhånd taget noget rigtig dejligt med i lommen som hun ikke kan stå for. Når hun spænder kropen an til udfald tager jeg et skridt ind foran hende så jeg står mellem hende og den anden hund, beder hende sitte og belønner med guffere indtil den anden hund er gået forbi, samtidig roser jeg hende for at blive siddende og have fokus på mig. Der er nu gået lang tid og vi er begyndt at kunne gå roligt forbi fremmede hunde. Malou ved nu at når hun spænder an så er jeg der med det samme hver gang.

    Prøv teknikken og har du nogen spørgsmål er du velkommen til at skrive.


  • #4   1. aug 2010 Han har været et sted privat med masser af hvalpe og voksne af samme race. Han har vokset op i et hjem med massere af børn og en kat. Og han har altid hilst på de hunde der vil hilse på ham, på gåture smiley

    Han tisser på den måde hvor hunde står på forbene og løfter hele bagpartiet smiley Har et billede hvis du ikke ved hvad jeg snakker om... Men har hørt at de gør det lige netop fordi at de selvsikre ( ;


  • #5   1. aug 2010 Sanne: mange tak. Vil prøve det. Jeg kan også se når Nuser er ligeglad. Kan bare ikke forstå hvordan der åbenbart er forskel på folk?



  • #6   1. aug 2010 susanne du er velkommen

  • #7   1. aug 2010 Camillia - Vi mennesker har det jo på samme måde, det er hellere ikke alle vi kan lide, både dyr og andre mennesker. Malou er blevet socialseret rigtig meget gennem hele hendes liv og der er ingenting når vi kommer på træningspladsen, men det er noget helt andet når vi går private ture. Jeg bruger hende enda som støttehund til træning og selvom den anden hund er der for første gang er der intet derude.

  • #8   1. aug 2010 En hund der har behov for at "skabe sig" er ikke en selvsikker hund. Den prøver at camuflere hvor usikker den er. Min cocker er også en rigtig "maskehund" og han forstår virkelig at piske en stemning op. Det er blevet meget bedre via positiv træning, men i guder hvor har han været hys!

  • #9   1. aug 2010 Sanne
    ja det er vel det samme. Men hvis jeg føler at der er nogen jeg ikke vil snakke med, er det fordi de udstråler noget "forkert".
    Og det kan hunde vel ikke syntes? ( ;


  • #11   1. aug 2010 Anne

    okay. Jamen det kan da godt være han bare spiller selvsikker. Det vil jeg ikke tro om ham, men så er han jo bare en dygtig skuespiller ( ; eller også er jeg naiv...? hehe ( ; vi må jo bare prøve

    Linda. Tak for rådet men tror bare ikke det vil fungere. For jeg vil ikke få en mulighed for at rose nuser for ikke at gø. For når han gør, så gør han til hunden er væk ( :


  • #13   1. aug 2010 Linda det er selvfølgelig altid en mulighed.. Der klart skal afprøves. Tror du man kan blande det med at jeg sætter mig foran ham og beder om hans opmærksomhed når han er begyndt at gø... Og så roser jeg ham når han kigger på mig (som Sanne sagde). For at gøre det rigtig prof. Eller vil det bare være dumt? (;

  • #14   1. aug 2010 Jeg forstår ikke hvad du skriver tror jeg
    Står han fremme foran dig i stram line fordi han altså går frem, mens han gøer?


  • #15   1. aug 2010 Camilia - Jeg snakker søde ord til min hund når jeg ser en anden langt fremme, når jeg kan læse på hende at nu kommer udfaldet stiller jeg mig foran. Du skal ikke sætte dig ned til din hund for så kan du ikke bevæge dig når den anden hund går forbi. Og når fremmede hund så er på vej væk snakker jeg stadig med min hund.

  • #17   2. aug 2010 Linda R - Det prøvede jeg at gøre og det virkede ikke da min hund blev så vild at hun begyndte at bide mig for at komme hen til den anden hund. Derfor benytter jeg nu stop metoden og vi er kommet så langt nu at min hund og jeg kan gå forbi en anden hunde stille og roligt så jeg mener ikke at hunden vil forbinde det som noget farligt.



Kommentér på:
en smule frustreret - forvirret!

Annonce