Kogt oksebryst - højbelagt Kogt oksebryst - højbelagt
Kogt oksebryst – luksus smørrebrød
1 per.
½ stk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
3 - 5 sk. Oksebryst (alt efter størrelsen på skiven)
1 spsk. Peberrodssalat, fin
1 spsk. Pickles
20 g. Høvlet peberrod
1 stk. Asie
1 g. Karse
1 stk. Tomatbåd
Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Okse-brystet lægges på brødet – er skiverne tynde, ligges de som i en vifte, med start ved salatbladet. Er brystet bredt, kan der nøjes med tre skiver der ligges vandret på brødet, som det skæres. Hele brødet skal være dækket.
Peberrodssalaten og picklesen lægges midt på brødet op af hinanden. Den høvlede peberrod lægges i bunden af de to øvrige ting, så der ligesom dannes en trekant. Asien lægges henover og der pyntes af med karse og tomat.
Jeg vil meget gerne høre hva i siger til beskrivelsen af hvordan man skal lave smørrebrødet, om det er forståeligt eller skal skrives på en anden måde. Kom evt. gerne med eksempler.
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Kogt oksebryst - højbelagt
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside