1.702 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 7 Svar

Opskrifter på højbelagt smørrebrød Opskrifter på højbelagt smørrebrød

Som mange at jer nok ved har jeg jo været ansat i en delikatesse i efteråret og da jeg jo osse er mad- og opskrift-nørd, synes jeg det kunne være sjovt at jeg om mange år kunne gå hen og lave ligeså flot smørebrød som dernede, så derfor har jeg lavet opskrifterne på de forskellige stykker.....

Så var det jeg tænkte på jer herine, at jeg gerne ville dele dem med Jer.

Men jeg kunne godt tænkte mig respons på beskrivelserne af hvordan man gør - om der er forståelige, da der er enormt svært at beskrive. I må meget gerne komme med andre skrivemåder/eksempler





Æg og rejer – luksus smørrebrød.
1 per.

½ sk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
1 stk. Æg
25 g. Mayonnaise
75 g. Rejer
2 stk. Citronspringer
1 tsk. Kaviar
1 g. Karse
1 stk. Tomatbåd


Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Ægget deles i en æggedeler. Start med at lægge den lille tynde ende lodret på salatbladet, læg derefter skiverne vandret – en smule hældende nedad - med blommen inderst, lagvis, så hele brødet er dækket.
Mayonnaisen sprøjtes i en bræmme ned langs æggene. Rejerne lægges på og der pyntes af med citronspringer, kaviar, karse og tomat.


TIPS: Der kan i stedet for karse anvendes dild.





Fiskefilet med rejer – luksus smørrebrød.
1 per.

½ sk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
1 stk. Fiskefilet
25 g. Remoulade
75 g. Rejer
2 stk. Citronspringer
1 tsk. Kaviar
1 g. Karse
1 stk. Tomatbåd


Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Fisken steget og afkøles. Lægges derefter på brødet med ”halen” oppe ved salatbladet.
Remouladen sprøjtes i en bræmme ned langs fisken. Rejerne lægges på og der pyntes af med citronspringer, kaviar, karse og tomat.


TIPS: Der kan i stedet for karse anvendes dild.





Roastbeef – luksus smørrebrød.
1 per.

½ stk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
4 - 5 sk. Roastbeef (alt efter størrelsen på skiven)
25 g. Remoulade
30 g. Ristede løg
40 g. Høvlet peberrod
6 – 8 sk. Agurkesalat
1 g. Karse
1 stk. Tomatbåd


Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Roast-beefen lægges på brødet – start med to skiver på højre side af brødet, derefter to skiver på venstre side og er det nødvendigt så en skive forneden. Hele brødet skal være dækket.
Remouladen sprøjtes i en bræmme ned langs roastbeefen. De ristede løg lægges ovenpå remouladen i toppen ved salatbladet og den høvlede peberrod i bunden, så remouladen dækkes. Der pyntes med sure agurker, karse og tomat.




Flæskesteg – luksus smørrebrød.
1 per.

½ stk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
4 - 5 sk. Flæskesteg (alt efter størrelsen på skiven)
Rødkål
2 stk. Appelsinspringer
Svesker
½ stk. Drueagurk


Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Flæske-stegen lægges på brødet – start med to skiver på højre side af brødet, derefter to skiver på venstre side og er det nødvendigt så en skive forneden. Hele brødet skal være dækket.
Rødkålen drænes og lægges i en bræmme ned langs stegen. Appelsinspringerne ligges på midten af rødkålen og sveskerne bagved. Drueagurken deles på langs og den skæres i tynde skiver, men sådan af den stadig hænger sammen i den ene ende. Den ligges foran appelsinskiverne som en vifte.





Kogt oksebryst – luksus smørrebrød.
1 per.

½ stk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
3 - 5 sk. Oksebryst (alt efter størrelsen på skiven)
1 spsk. Peberrodssalat, fin
1 spsk. Pickles
20 g. Høvlet peberrod
1 stk. Asie
1 g. Karse
1 stk. Tomatbåd


Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Okse-brystet lægges på brødet – er skiverne tynde, ligges de som i en vifte, med start ved salatbladet. Er brystet bredt, kan der nøjes med tre skiver der ligges vandret på brødet, som det skæres. Hele brødet skal være dækket.
Peberrodssalaten og picklesen lægges midt på brødet op af hinanden. Den høvlede peberrod lægges i bunden af de to øvrige ting, så der ligesom dannes en trekant. Asien lægges henover og der pyntes af med karse og tomat.





Skinke – luksus smørrebrød.
1 per.

½ stk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
4 - 5 sk. Skinke (alt efter størrelsen på skiven)
2 – 3 sk Æggestand
4 – 5 stk. Slik-asparges, fra glas
2 stk. Agurkespringer
1 håndfuld Squash, i fine strimler
1 g. Karse
1 stk. Tomatbåd


Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Skinken lægges på brødet – i en vifte, med start i toppen af salatbladet. Hele brødet skal være dækket.
Æggestanden lægges midt på skinken og aspargesene lægges skråt ovenpå. Agurke
springerne sættes ovenpå aspargesene og squashen lægges bagved. Foran agurkerne pyntes der med karse og tomat.





Hamburgerryg – luksus smørrebrød.
1 per.

½ stk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
4 - 5 sk. Hamburgerryg (alt efter størrelsen på skiven)
2 spsk. Italiensk salat
2 stk. Agurkespringer
1 håndfuld Gulerod, i fine strimler
1 g. Karse
1 stk. Tomatbåd


Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Ham-burgeryggen lægges på brødet – start med to skiver på højre side af brødet, der-efter to skiver på venstre side og er det nødvendigt så en skive forneden. Hele brødet skal være dækket.
Den italienske salat lægges i en bræmme ned langs hamburgerryggen, agurkespring-erne sættes midt ovenpå. Og gulerodsstrimlerne lægges bagved. Foran agurkerne pyntes der med karse og tomat.





Røget landskinke – Luksus smørrebrød.
1 per.

½ stk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
3 sk. Røget landskinke
2 – 3 sk Æggestand
4 – 5 stk. Slik-asparges, fra glas
2 stk. Agurkespringer
1 håndfuld Squash, i fine strimler
1 g. Karse
1 stk. Tomatbåd


Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Landskinken lægges på brødet, som det skære, blot en lille smule forskudt, og så det dækker hele brødet.
Æggestanden lægges midt på skinken og aspargesene lægges skråt ovenpå. Agurkespringerne sættes ovenpå aspargesene og squashen lægges bagved. Foran agurkerne pyntes der med karse og tomat.




Leverpostej – luksus smørrebrød.
1 per.

½ stk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
3 sk. Leverpostej
1 sk. Sky
5 – 6 sk. Bacon
3 – 4 stk. Champignon, hele, fra glas
4 – 5 sk. Agurkeslat


Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Lever-postejen tages ud af foliebakken deles på midten og skiverne skæres på langs. De lægges på brødet i lag, fra salatbladet og ned. Hele brødet skal være dækket.
Skyen lægges ned langs leverpostejen. Bacon steges og afkøles og lægges ovenpå skyen så det ligesom formes til en rede. Champignonerne lægges på sammen med agurkesalaten.





Dyrlægens natmad – luksus smørrebrød.
1 per.

½ stk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
4 sk. Saltkød
1 sk. Leverpostej
1 sk. Sky
1 stk. Løg, lille i ringe
1 g. Karse
1 stk. Tomatbåd


Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Saltkødet lægges på brødet – start med to skiver på højre side af brødet, derefter to skiver på venstre side. Hele brødet skal være dækket.
Leverpostejen tages ud af foliebakken deles på midten og skiverne skæres på langs. Den lægges ned langs saltkødet, skyen lægges ovenpå, der pyntes med løgringe, karse og tomat.





Kalkunbryst – luksus smørrebrød.
1 per.

½ stk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
4 – 5 sk. Kalkunbryst
2- 3 spsk. Hønsesalat
2 stk. Appelsinspringer
2 stk. Bacon, stegt
1 g. Karse
1 stk. Tomatbåd


Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Kalkunen lægges på brødet – start med to skiver på højre side af brødet, derefter to skiver på venstre side og er det nødvendigt så en skive forneden. Hele brødet skal være dækket.
Hønsesalaten lægges ned langs kalkunen, appelsinspringerne sættes på midten af hønsesalaten og der pyntes med bacon, karse og tomat.





Rullepølse – luksus smørrebrød.
1 per.

½ stk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
5 - 6 sk. Rullepølse
2 – 3 sk. Sky
1 stk. Løg, lille i ringe
1 g. Karse
1 stk. Tomatbåd


Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Rulle-pølsen lægges på brødet – start med to skiver på højre side af brødet, der vendes skråt nedad, derefter to skiver på venstre side og er det nødvendigt så en skive eller to forneden. Hele brødet skal være dækket.
Skyen lægges midt på rullepølsen og der pyntes med løgringene, karse og tomat.


TIPS: Der kan både anvendes røget og almindelig rullepølse.





Røget ål – luksus smørrebrød
1 per.

½ stk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
3 stk. Røget ål
2 stk. Æggestand
2 stk. Agurkespringer
1 g. Karse
1 stk. Tomatbåd


Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Ålen lægges på brødet i lag, fra salatbladet og ned. Hele brødet skal være dækket.
Æggestanden lægges ned langs ålen. Agurkespringerne sættes ovenpå og der pyntes med karse og tomat.





Tatar – luksus smørrebrød
1 per.

½ stk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
75 g. Tatarkød
20 g. Høvlet peberrod
1 - 2 spsk. Kapers
1 – 2 spsk. Løg, hakket
1 stk. Æggeblomme


Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Kødet samles og formes forsigtigt, ægges på brødet, så det er helt dækket.
Det pyntes med høvlet peberrod, kapers og de hakkede løg. Æggeblommen serveres i en lille beholder ved siden af










 
Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler
Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler
Slå lyden til
00:00
/
01:14
LIVE

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Her er pukkelhvalen skyllet op

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Træer og buske dækket af silke

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Har Du Været Der - Historien Om Verdens Første Nationalpark!

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Rens Terrasse+ olie 7.000 kr.
  • Se på strøm til komfur - flytte ledning til ny gruppe? 2.000 kr.
  • Fejl på opvaskemaskine 870 kr.
  • Spørgsmål 400 kr.
  • Elektriker 850 kr.
  • Haveloungesæt, fod er knækket 1.526 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Opskrifter på højbelagt smørrebrød
Kommentér på:
Opskrifter på højbelagt smørrebrød

Annonce