Os der griller

Os der griller

Medlemmer: 95
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
 
Belugahval forskrækker lille dreng
Belugahval forskrækker lille dreng
Slå lyden til
00:00
/
00:37
LIVE

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Flytte kommoder mm. 2.293 kr.
  • Sæt 2 mørklægnings-rullegardiner op. Den ene skal forkortes fra 60 til 50 cm. 600 kr.
  • Sætte gardinskinner op i betonloft (Vidga ikea) 300 kr.
  • VVS’er til installation af integreret IKEA opvaskemaskine 1.700 kr.
  • Møbelsamling 500 kr.
  • Tilstoppet toilet 1.000 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Opskrift søges =)
  • #1   13. aug 2010 ER ikke sikker på jeg helt er med på, hvad du mener med lemonade - skal det smage som limonade, eller skal det bare være citron-agtigt?

    Jeg har af og til lavet noget citron-sjov, som smager super godt -specielt på kylling - og det giver en meget intensiv smag af citrusfrugter

    Man skal bruge:
    økologisk citron
    kaffir limeblade (kan fås på frost ved asiatiske købmænd, og smager afsindigt meget af lime)
    citrongræs
    salt
    evt. citronverbena
    (evt lidt revet frisk ingefær)

    Jeg tror jeg blander ÉN del af alle tingene - undtagen salt

    riv citronskallen
    hak limebladene fint
    pil det yderste af citrongræsset, og brug kun den hvide del, som også hakkes MEGET fint
    lidt salt tilsættes
    -eventuelt kan det herefter stødes i en morter sammen med noget groft salt - så det bliver helt fint (og smagen kommer bedre frem)

    Det kan bruges med det samme, eller man kan brede det ud på et stykke papir og lade det tørre ved stuetemperatur - eller et par timer ved 40 grader i ovnen med ovnlågen åben - selvom det er tørt smager det stadig af enormt meget...

    -og har man investeret i kaffir limeblade, og ikke ved hvad man ellers skal bruge dem til, så kan man lave en drink, hvor man hakker og morter en god håndfuld limeblade... presser en citron og tilsætter sukker (det skal være MEGET sødt og syrligt samtidigt) - herefter tilsætter man en god portion hvid rom - eller vodka, og det trækker et par timer. Så sies det hele, og hældes i glas, hvor der toppes op med danskvand med citrussmag - jeg plejer også at tilsætte sake, men kan forestille mig det nok ikke er en normal del af almindelige menneskers husholdning:-)

    Har to venner, som er bartendere, og de var voldsomt imponerede over drinken;-)


  • #2   13. aug 2010 du bruger ikke sukker?? Der plejer at være brun farin i rub så det smelter ind i kødet =)

  • #3   13. aug 2010 -det kan man garanteret sagtens bruge - kunne godt forestille mig at det kunne være godt

    rub kan vel være så mange forskellige ting - jeg har aldrig hørt at sukker skulle være en hovedingrediens i "rubs" - i alle de opskrifter jeg har set, i hvert fald:-)


  • #4   13. aug 2010 Så er det nok bare mig der så meget sukkergris det er de opskrifter jeg falder over ;o)

Kommentér på:
Opskrift søges =)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce