929 visninger
|
Oprettet:
gode ideer {{forumTopicSubject}}
til ting der smager godt på grill - har seiøse planer om at grille fra i morgen af og hele weekenden, hvis vejret fortsætter...
Både forskelligt slags kød, og grill tilbehør... Både svære og nemme opskrifter - bare det smager godt!!!
sep 2006
Følger: 20 Følgere: 19 Hunde: 3 Emner: 3 Svar: 28
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.419
Som tilbehør til spareibs fik vi tzatziki og kartoffelbåde tilberedt i en foliebakke på grillen!!!
sep 2006
Følger: 20 Følgere: 19 Hunde: 3 Emner: 3 Svar: 28
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.181
Bøf i folie.
4 per.
500 g. Oksekød, hakket
1 stk. Løg
100 g. Champignoner
2 stk. Tomater
1 stk. Peberfrugt, grøn
25 g. Margarine
Bøfferne formes og drysses med krydderier. Herefter steges de på panden i ca. 3 min. på hver side. Bøfferne lægges enkeltvis på folien.
Løg, champignon, peberfrugt og tomater brunes og lægges over bøffen. Folien lukkes godt til.
Steges i ovnen ved 250 – 275o C i ca. 8 – 10 min.
Vi har osse prøvet at lave kartoffeltern, sammen med asparges, løg, halve tomater, med hvidløg, salt og peber i en godt smurt foliebakke på grillen. det var superlækkert. Kan både bruges som drypbakken, men osse sættes oven på risten
Eller kartofler i tern, med persille, hvidløg, salt og olie i foliepakker.
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.419
Hvis man nu godt kan lide selve røgsmagen, kunne man vel bare lade bøfferne brune over grillen, samridig med at grøntsagerne bliver svitset i foliebakken - og bagefter smide det ind i folien og "bage det videre", tror du ikke???
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.181
Nogle gange kommer jeg osse masser af krydderier i kødet, andre grønsager og måske en skive ost. De vækker altid vild begejstring i omgangskredsen når vi laver dem :O) Er super goe fordi de kan varieres så meget
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.419
og hvad med hakket svinekød???
gode ideer
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside