{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.211 visninger | Oprettet:

bestilling af hvalpe {{forumTopicSubject}}

jeg har jo et dejligt kuld griffonhvalpe, og 4 af dem var reserveret ret hurtigt, jeg kontaktede så de 4, da hvalpene var gamle nok til de måtte komme på besøg, 1 meldte fra pga personlige problemer, 1 hørte jeg ikke fra, 2 kom på besøg, men ville vente til næste år med at få hund. så føler man sig dum, over at afvise andre og tro at man har fundet nye hjem til sine "børn".
hvad gør i??, tager i et depositum fra hvalpen reserveres, for at vælge de useriøse fra. og dem som falder for et billede i en annonce, men alligevel ikke kan have en hvalp pt. indtil vidre har jeg brugt at først når de kommer på besøg og bliver godkendt som hvalpekøber og vælger en hvalp skal de lægge et depositum.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  bestilling af hvalpe
  • #1   29. jun 2007 det er svært, vi over vejer at tage depositum, fordi at der er rigtig mange halv hjerner der finder det utrolig sjov at ringe op til flere gange med forskellige navne og resevere en hvalp. men det er synd at det skal gå ud over de andre. for mener også at de skal kunne fortryde til det sidste. for nogen tænker måske at nu har jeg da betalt 1000 kr i depositum, de skal ikke være spildt jeg sælger bare hunden videre selv.

  • #2   29. jun 2007 ja det er rigtigt, det er vigtigt at hvalpen kommer i et nyt hjem hvor den er virkelig ønsket. at det lige skal være den hvalp og ikke bare en tilfældig en, bare forbi man vil have en lille hundehvalp. jeg går meget op i at det lige er en griffon de ønsker og de skal vide noget om racen og virkelig ønske den.

  • #3   29. jun 2007 helt enig, hvis de bor i en lejlighed og arbejder døgnet rundt skal de nok over veje hvilken race der passer ind i deres liv, hvis de da over hovedet har tid til en hund.

  • #4   14. sep 2007 Vi tager altid et depositum for vores hvalpe. Hos os er hvalpen ikke solgt før der er lagt depositum, netop for at undgå det du lige har oplevet

Kommentér på:
bestilling af hvalpe

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce