
Tilmeldt:
6. mar 2008 Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.034
lækker kyllingeret med spidskål lækker kyllingeret med spidskål
ja der er så meget fint spidskål fremme lige pt og i tirsdag komponerede jeg denne ret sammen med min veninde.. den blev så lækker at jeg lavede det igen fredag til vores gæster med stor ros den er nem (og kan blive mere kallorielet hvis man skifter fløde ud med mælk og ost med light ost.)
kylling med spidskål 4 - 6 pers
4 kyllingebryst
et spidskål
1 pikant ost
2 dåser hakket tomat
1/4 fløde
1 pakke bacon tern
en pakke friske champion
oregano
timian
estragon
tilbehør.
nye kogte kartofler
snit hele spidskålet rigtig fint. - virkelig fint. og blanchere der i en gryde (eller giv det et opkogt nogle min og lad det stå i kogevandet.
rist bacon på en pande - når de er ved at være lidt over halvt ristet sprøde hældes en del af fedtet fra og der kommes rensede og skivede champion på og ristes med til bacon er færdig. kom nu de to dåser tomat op i panden og kog op kom 2 tsk oregano - 1 tsk timian oog 1 tsk estragon ved. - kom en ½ til en hel pikant ost ved. og lidt fløde. lad det simre igennem - smag til med salt.
når baconpanden står og er igang kommer du spidskål op i et dørslag og lader det dryppe af. hæld herefter kålen op i et ildfast fad. og når bacon panden er færdig hælder du sovsen over kålen
skyl panden af og flæk kyllingebrystet i 8 stykker. brun dem på panden med salt og pebber og lig det oven på kålen. rør lidt op i det hele så socs kommer over kyllingen - sæt det herefter i ovnen 35 til 40 min ved 200 grader.
spis med nye kartofler til og evt lidt brød
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 69 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.865
aug 2008
Følger: 37 Følgere: 36 Hunde: 3 Emner: 66 Svar: 10.350
dec 2009
Følger: 23 Følgere: 21 Hunde: 3 Emner: 47 Svar: 852
feb 2006
Følger: 70 Følgere: 139 Hunde: 7 Emner: 758 Svar: 27.199
mar 2008
Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.034
jeg flækkede kyllingen så brysterne blev tynde. og man ikke fik den der tørre klump kylling over på in tallerken.
man kan også lave nogle små hakkebøffer som brunes godt på panden og ligges over i fadet og steget færdig i ovenen. det har jeg gjort med en anden variant af retten med rigtiggodt resultat..
nov 2006
Følger: 15 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 273 Svar: 2.424
feb 2012
Følger: 5 Følgere: 4 Hunde: 2 Emner: 35 Svar: 307
mar 2008
Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.034
feb 2012
Følger: 5 Følgere: 4 Hunde: 2 Emner: 35 Svar: 307
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.180
med dig som link self :O)
nov 2006
Følger: 15 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 273 Svar: 2.424
mar 2008
Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.034
sabrina. hvordan blev det. det er jo lidt sjovt at høre andre når det er noget man selv har komponeret.
nov 2006
Følger: 15 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 273 Svar: 2.424
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.490
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.180
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.490
Du skriver at man skal flække det i 8 stykker? Er det hvert af de 4 stykker der skal deles i 8?
feb 2012
Følger: 5 Følgere: 4 Hunde: 2 Emner: 35 Svar: 307
mar 2008
Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.034
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.490
lækker kyllingeret med spidskål
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside