Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Medlemmer: 338
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
1.435 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 19 Svar

Forret/dessert til burritos Forret/dessert til burritos

Jeg skal have gæsterne lørdag og havde en ide om at lave burittos til hovedret (med oksekød og kylling som man selv "blander") men der skal ihvertfald både forret eller dessert til måske begge dele men jeg kan ikke helt komme på hvad de evt kan være? Har tænk til på lakseroulade til forret med ved ikke helt om det "passer" til

Ellers modtages andre gode ideer gerne jeg er helt "blank"


 
Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler
Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler
Slå lyden til
00:00
/
01:14
LIVE

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Her er pukkelhvalen skyllet op

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Træer og buske dækket af silke

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Har Du Været Der - Historien Om Verdens Første Nationalpark!

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Trægulv buler 2.000 kr.
  • Elektriker tilslutning af varmvandsbeholder 1.200 kr.
  • Montering af TV på væg med beslag 1.000 kr.
  • Trappe støvsugning + trappevask 600 kr.
  • Bortkørsel af haveaffald - sten, fliser iblandet lidt grus/jord 1.750 kr.
  • træbeskæring gerne af Lars 2.600 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Forret/dessert til burritos
  • #1   5. mar 2012 nachos til forret....

  • #2   5. mar 2012 Jeg tænker også nachos til forret! Med masser af cheddar, salsa, hjemmelavet guacamole og så creme fraiche.

    Hvad med en mojito til dessert ? Eller skal det være noget der kan spises?


  • #3   5. mar 2012 Hvordan ville i lave de nachos? Det er jo simpelt men jeg syntes altid de bliver brændt uden osten smelter smiley

    Ja, det skal helst kunne spises smiley


  • #4   5. mar 2012 jeg plejer at give dem 180 grader i 20 min. chipsene skal gerne være dækket af ost

  • #5   5. mar 2012 Et lag chips, cheddar, chips og så cheddar igen.. Og som Patricia skriver, ca 20-25 minutter ved 180-200 grader smiley

  • #6   5. mar 2012 Super smiley kommer i feks oksekød ved eller "bare" chips?

  • #7   5. mar 2012 Undskyld jeg lige "møver" mig ind her, men må jeg ikke få en opskrift på det helt fra bunden?
    Jeg har aldrig fået det, men jeg kunne da godt tænke mig at prøve det en dags tid...



  • #8   5. mar 2012 Følger lige med her; )

  • #9   5. mar 2012 Jeg ville synes, det blev for meget med nachos til forret og burritos til hovedret. Hvad med noget suppe først?

    Jeg har fået en i retning af denne, dog uden tomat, der var virkelig god
    http://steensoelberg.dk/index.php?option=com_garyscookbook&Itemid=15&func=detail&id=18

    Til dessert burde I jo næsten have flan, men det er altså ikke rigtig et hit :D. irma har en ret lækker appelsin-chili sorbet, som man kunne servere med et stykke dessertchokoladekage


  • #10   5. mar 2012 http://steensoelberg.dk/index.php?option=com_garyscookbook&Itemid=15&func=detail&id=89

    Mmmmm, så faldt jeg da lige over denne. Den kunne måske også gå med sorbeten og ellers bare noget lækkert vanilleis


  • #11   6. mar 2012 cheesecake til dessert smiley
    Den kan laves på forhånd, ser flot ud og smager hammer godt!!!


  • #12   6. mar 2012 Tak for de gode ideer smiley Jeg må prøve mig frem

    Jeg er bare kommet i tvivl om hvordan jeg skal servere de burritos, min plan var at lave kød, salat osv og så servere det så man selv "samler" dem, men div. opskrifer ser det ud som man kommer det i ovnen når det er samlet. Hvad ville i gøre??


  • #13   6. mar 2012 Vi laver det altid på ”samle-selv” maner. Det er super lækkert!
    Jeg servere: agurker, tomater, majs, salat, rød peber, ærter, græsk yoghurt, stegt kylling i mangochutney og en eller anden form for ost (frisk mozzarella, revet mozzarella eller revet emmentaler). Pandekagerne – eller hvad de nu hedder varmer jeg i mikroen. De skal ikke have særligt længe, og de bliver hurtigt kolde, så jeg vil anbefale at de ligger dem på en tallerken der først er lunet i ovnen, og at du dækker dem til med et viskestykke. Lad være med at lave dem alle sammen på en gang. Når de ikke skal have mere en 20-30 sek. Kan man sagtens lave dem mens man spiser smiley


  • #14   6. mar 2012 Super Anja, det var også noget i den stil jeg havde tænkt mig. Det gir godt nok en masse "snittearbejde" mens der er gæster, men det er jo forholdsvis nemt at lave alligevel. Syntes salat og lign bliver kedeligt i køleskabet hvis det skal stå der hele dagen.

    Nogen som har en god opskrift på mexikansk nøddetærte (tarta de nuez) syntes ikke rigtig google vil hjælpe smiley


  • #15   6. mar 2012 Jeg plejer at lave det et par timer før, og så opbevare det i fryseposer i køleskabet. Så hælder jeg det i skåle når kæresten kommer hjem. Syntes kun det bliver kedeligt hvis det får luft smiley
    Frisk mozzarella kan dog godt blive lidt splattet, og det samme kan tomaterne... smiley


  • #16   6. mar 2012 Ok, jeg skal så lave det om formiddagen da de også kommer til frokost. Hørte igår man kan bruge et fugtigt visestykke og ligge over men ved ikke om det virker smiley

  • #17   6. mar 2012 Ja det ville jeg da gøre. Så slipper du for at stresse...
    Jeg ville snitte grønsagerne på forhånd, og lave en kødsovs (hvis det er det kød du vælger). Så ville jeg putte det hele i fryseposer med knude på i køleskabet. En halv time før gæsterne kommer putter du så det hele i skåle. Varmer kødsovsen, luner en tallerken og dækker bord. Når de så kommer giver du dem en velkomstdrink, stiller det hele på bordet og varmer pandekagerne, lægger dem på den lune tallerken (50 grader), og servere med et smil smiley
    Et vådt viskestykke ville jeg nok ikke kaste mig ud i... Jeg ved at der er mange der gør dem våde før de kommer i ovnen, men det er fordi de bliver sprøde hvis de får for meget, og det kan være svært at styre i en ovn. Bare giv dem ganske lidt i mikroen, og start med at lave en til hver. Så kan du altid varme flere bagefter...


  • #18   6. mar 2012 Viskestykket var til grønsagerne smiley

    Jeg havde tænkt mig at lave alm hakket oksekød, kylling og evt bacon men masser af forskelligt salat osv men det kan selvfølgelig også varmes smiley


  • #19   6. mar 2012 Ahhh på den måde smiley
    Jeg kender et par stykker der putter fugtigt køkkenrulle ned i fryseposerne for at holde på fugtigheden, men det er jo ikke flere dage det skal stå... Det skal højest stå et par timer på køl i en lukket pose - det tror jeg ikke på når at tørre ud smiley


Kommentér på:
Forret/dessert til burritos

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce