{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Blackie *R*I*P* [ Himmelhund] 1995

9.241 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Blanding af racer Blackie *R*I*P*

Fødselsår:
1995
Størrelse:
Han er en ret lille labradorstørrelse.

19/1-09
Vægt 30 kilo...
Temperament
Blackie er nok den roligste hund jeg kender uden at være flegmatisk:-))
Tricks
Han kan slikke sig om munden på kommando, både den ene side, den anden og næsen. Så kan han spise:-)) Og han kan tage sin fars handsker af, når han kommer hjem fra arbejde. Han hjælper gerne med at bære ting ind, når vi har handlet. Han kan tage et videobånd ud af maskinen og aflevere det. Jeg TROR ikke der er grænser for, hvad Blackie kan, det er bare fantasien der sætter grænser:-))
Stævner
Nope..
Stamtavle
Nix....Han er en blanding af en labrador og noget andet, som ingen vist aner, hvad er.
Køn
Ja og MEGET sød og rar hanhund:-))
Beskrivelse
Min mand købte Blackie for 200,- i 1995.
Han gik sammen med sine søskende nede i en kælder og han STANK. Dengang boede min mand i jylland tæt ved sin mor, så Blackie blev tit passet af farmor. Da min mand så ikke synes at han havde tid til Blackie mere, flyttede han selv ind hos farmor. Dvs. at han en dag nægtede at køre med sin far hjem fra framor. Så han havde en supertid hos farmor, som gik hjemme og passede ham hver dag. De to havde MEGET glæde af hinanden. Men da farmor døde, tog vi ham med herhjem til sjælland og Lotus og de to elsker bare hinanden. Mine forældre bor ved siden af os og er pensioneret, så når vi er på arbejde, går de herover og henter hundene og enten går de i haven med dem (3000 kvm) eller også tager de dem over til sig selv og hygger med dem. Så Blackie er alletiders friske gamle hund, som har fået det godt her hos os:-))

Opdatering 21/2-08:
Blackie er blevet kastreret idag. Jeg havde opdaget at hans ene testikel var blevet større end den anden, så han var til dyrlæge, som mente at vi skulle kastrere ham. Han var ret sikker på at det var en tomur. Jeg havde mange etiske skrupler ved at lade så gammel en hund operere EN gang til (sidst var i december, da han fik fjernet en knækket kindtand). Men jeg vil heller aldrig kunne tilgive mig selv, HVIS det om ½ år viser sig at være kræft og vi KUNNE have stoppet det ved denne operation. Nu er Blackie ikke bare en gammel hund. Han er en hund, som så sent som i aftes, brugte ½ time på at drøne rundt i hele huset sammen med Lotus og lege med et stofdyr. Så mine etiske bekymringer måtte jeg lade være og så lade ham operere. Heldigvis har han klaret det fint. 2½ time efter at jeg havde afleveret ham, kunne vi hente en frisk og lettet Blackie:-) Så nu krydser vi bare fingre for at resultaterne er negative på den prøve fra tumoren, som er sendt til histopatologi:-))

Opdateret d. 6/3:
Blackies prøvesvar er kommet tilbage og han har IKKE kræft.....Pyha.. Operationen, helingen og Blackies almene sundhedstilstand er, på en skal fra 1-10, et rent 10 tal, siger dyrlægen:-))) Så vi er lettede:-))

19/1-09:

Blackie har en knude på den en flanke. Vi har idag fået udtaget en prøve og det er heldigvis en fedtknude. Hvilken lettelse:-)

Så er Blackie blevet 14 år:-)

27/10-09:
Blackie er idag blevet indlagt. Jeg opdagede her til morgen at han var hævet under det ene øje, så jeg kørte til dyrlægen med det samme. Han har en tandbyld, så han skal have fjernet endnu en kindtand. Jeg krydser bare fingre for at den gamle dreng klarer narkosen:-(

Så er den gamle dreng hjemme igen. Han klarede narkosen super fint. Hans kindtand blev fjernet og de tog lige blodprøver for at tjekke sukker-, nyre- og levertal og alt var tip top. Så nu er han hjemme igen og skal bare hygges om og plejes lidt:-)

25/1-10:

Imorges da jeg stod op blev jeg modtaget af en tydelig konfus Blackie. Han havde svært ved at stå på benene og han var forvirret. Vi gik ud i haven og hans hovede kørte fra den ene side til den anden.

Jeg ringede til dyrlægen med det samme og manden og jeg kørte derned med ham. Hun lyste ham i øjnene og hans øjne kørte også fra side til side. Hun kiggede på mig. Jeg spurgte om det var en hjerneblødning hvortil hun bare nikkede.

Så min mand og jeg sad og holdt om Blackie og fortalte ham hvor højt vi elskede ham imens han fik den sidste sprøjte.

Han blev 14 år og 3 måneder. Vores skønne skønne dejlige dreng.
Kommentér på:
Blanding af racer Blackie *R*I*P*
Annonce