Skal bruge lidt hjælp fra kagefolket ;) {{forumTopicSubject}}
Jeg vil nemlig gerne høre om nogen af jer har en god opskrift på en luftig grundkage?
Jeg skal nemlig lave en jordbærtærte, men kæresten "klagede" over at den sidste jeg lavede var for tung..
der brugte jeg bare en alm mazarin kage den uden marcipan..
så.. nogen der har noget godt at byde ind med?
Vil ellers selv påstå den blev ganske god, jeg have lavet en tynd bund af hindbærsnitte dej, for at give den, den der sprøde yderside.. fyldt den op med mazarin dej, bagt den og smurt med mørk chokolade, hvor efter jeg lavede en alm kagecreme, der efter at have kølet ned i kæleskabet blev blandet forsigtigt med flødeskum, hvilket gjorde cremen en del lækre og knap så buddinge agtigt, jordbær (de første danske jeg kunne finde) og så med et tyndt lag ribs gele ovenpå ...
http://www.hundegalleri.dk/alb_vis.aspx?albumid=62478
okt 2006
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 3 Emner: 9 Svar: 657
jan 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Hunde: 3 Emner: 88 Svar: 493
Tror i hvert fald ikke helt jeg opnår det jeg gerne vil med det
Rotterne
Tak, det vil jeg da prøve, det lyder i hvert fald lækkert
jan 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Hunde: 3 Emner: 88 Svar: 493
Tusind tak den blev vildt god
jan 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Hunde: 3 Emner: 88 Svar: 493
her er det endelige resultat..
... Eller mindet om den, den er længe konsumeret
jan 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Hunde: 3 Emner: 88 Svar: 493
ribs gele, den nemme løsning første gang lavede jeg selv jordbær gele til, det men det var lige en tand for besværligt..
eller jeg kan godt finde på at lave et par glas og gemme til det, her når min mors have går jordbær-amok, men det skulle gå lidt stærkt.. Så ribs..
Og så smeltede jeg det, og helte det ud i et fad dækket med husholdnings film og så i køleren til det var stift nok til at vente på men det bliver lidt et tykt lag på den måde..
Skal bruge lidt hjælp fra kagefolket ;)