{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.079 visninger | Oprettet:

HJÆLP til Rasmus {{forumTopicSubject}}

På onsdag skal Rasmus til dyrlægen.. igen og håber virkelig de finder en måde at hjælpe ham på..

Fra begyndelsen:
- Da vi hentede ham, hyllede han hele vejen hjem i kørekassen - som vi fik der fra - og han blev meget i kassen de første pr dage.
- To dage efter vi havde fået ham, var der en der gerne ville se ham. Hun havde selv hund, så hvorfor ikke. Men hun fik total flip og løb hen til ham. Han styrtede væk og ind i kassen. Hun rev ham ud og løftede ham op og råbte huuuund.. (Min mor flippede ud på hende og jeg blev vildt sur på hende..)
- To dage efter, kom en der skulle hjælpe med noget. Hun ignorerede Rasmus og han gøede, de endte med han snappede ud og fik fat..
- Siden den gang har han gøet af alle der kommer hjem til os
- Så viser det sig oven i købet han har en løs knæskal, som han bliver opereret imod. Det viser sig så han har ekstra brusk og benet skal holdes øje med.
- Så kommer Sussie og Juno.. (han er far til Sussie og 2 dage efter parringen blev han kastreret)
- For to år siden til min konfirmation snapper han ud efter en lille pige, fordi min mor gik forbi med ham i snor. Hun blev bange og tør ikke være ved ham mere..
- Han smuttede forbi far, da han skulle i snor. Han løb over til naboen og gøende da de prøvede at jage ham væk.
- I torsdags tog min far Rasmus med, for at hente mig ved skolen. Han løber mig glad i møde og nogen små børn hilser på ham. Han knoer lidt, men finder sig i det. Så er der en af børnene der spørger hvordan man bliver venner med ham - han blev venner med et andet barn, ved hun gik lidt med ham i snor - så det ville en af børnene prøve. Han flippede ud og snappede ud efter hende to gange og hun løb grædende væk (han bed ikke)

Vi har gjort så meget for at få ham til at stoppe, han er blevet kastreret, han har fået smertestillinde (som ikke virkede på benet, som han stadig halter lidt på) han har fået Zylkene - noget der skal gøre dem roligere, han har fået fiske olie i maden og for det stadig. Det eneste der har virket, var en gang han blev sur på en af mine fars venner, hvor vennen tog fat i ham lagde ham ned og skældte ham ud, men det kan alle jo ikke gøre ved ham.. (og nu er han bange for vennen)

Hvad kan vi gøre, for at dyrlægen ikke giver ham sprøjten på onsdag???????


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  HJÆLP til Rasmus
  • #1   1. maj 2010 Du har ret Jens & Marianne K, men for mig lyder det især som om at der er tale om virkelig dårlig socialisering fra opdrætteres side af.....

  • #2   1. maj 2010 Ja jeg mener os at den har været udsat for en hel del, det var ikke sådan ment.

  • #4   1. maj 2010 Jens & Marianne K: Den var ikke med til konfirmation, det var nogen gæster der tog med hjem og Rasmus skulle over og sidde med min mor ;D

    Opdrætterne var nogen der boede lidt uden for en by, med en dobermann og en masse dværgpinshere.. Opdrætterne havde ikke børn, og med så mange hunde, tror jeg ikke han har set børn som hvalp, og det andet barn han så var jo så en uhyggelig oplevelse for ham..

    linda R: Han har været til hunde træning, men træneren kunne ikke lide ham, fordi han blev sur over instruktøren ikke ville give ham en godbid, men bare holde den foran ham.. Men vi overvejer at træne med ham igen ved DCU (mener jeg det hedder)

    Hvis vi tager ham til træning, helt fra start, kan han så blive så tryk at han kan gå mellem mennesker uden at gø. Håber dyrlægen finder noget til benet, hvis der er smerter..


  • #6   2. maj 2010 linda R: Hvordan skal vi socialisere ham med andre hunde og mennesker. Han er tit i hunde skoven og møder hunde, men han er stadig utryg og gør (eller så er det for at få dem til at lege) At få ham socialiseret sammen med mennesker vil næsten være umuligt, for hvis de nærmer sig ham, så gør han og vil havde dem fik, med mindre de har en hund at gø af. Vi har haft nogen til at give ham godbider i hjemmet og han spiser dem glad, når de er spist så er gø/snap igen, indtil han kan lugte en godbid.. Jeg prøver ikke at sige det vil være umuligt, men jeg/vi ved ikke hvordan man kunne gøre det.

    Jens & Marianne K: Vi vil ringe til DCH, for de har nogen der kommer gratis ud og prøver at hjælpe (benzin penge skal vi selvfølgelig betale)

    Et andet problem med ham: Han er utryg ved os og Juno. Vi kan ikke bare sætte os ned og kalde på ham, så gør han væk. Nogen gange når de skal luftes, gemmer han sig under sofaen, på nær hvis han ved vi skal i hunde skoven. Når Juno kommer, går han altid væk, han kan nogen gange være umulig at komme hen til. Han gør hvis de to andre leger lidt sammen og han gør hvis min far rører mig. (jeg går til karate, så min far synes det er sjovt og se hvad jeg kan), så kommer Rasmus også straks gøende..


  • #7   2. maj 2010 Jens & Marianne K: Lyder meget rigtigt, men hvad så med de andre hunde. De er der og de vil lege. Rasmus nyderat løbe med vores andre hunde (selvom han ikke kan følge med, så han skyder genvej) Vi kan godt være med rolige ved ham, men hver gang vi kalder på ham, så kommer Juno løbende ind foran ham, for at se hvad der sker og bliver hun mon snydt..

  • #9   8. maj 2010 Hej Helene
    Nu ved jeg selvfølgelig ikke om det er for sent, men det håber jeg ikke. Søg kontakt til en professionel adfærdsbehandler. Lad være med at tro diverse gode råd virker, det skal være en der har set hunden. Så gør som Jens og Marianne siger... træning, træning atter træning, men først efter et besøg af en adfærdsbehandler, det er altså vigtigt at vi alle herinde accepterer at vi ikke over en pc kan komme med en masse gode råd, rådene er gode nok, og velmenende nok, men kan så let misforstås, og udføres forkert hvis ikke vi har været der og set hunden og forklaret mens vi er der.


  • #10   8. maj 2010 Pia M: Ja du har ret. Vi regner også med at kontakte en adfærdsbehandler, men først skal smerterne væk fra benet. Han var ved dyrlægen i onsdags og han sagde at de godt ville havde et billede. Normalt siger de bare de ikke kan mærke noget, men nu kunne han mærke at Rasmus spændte meget i benet.

    Kan fortælle mere fra dyrlægen efter på tirsdag når han skal havde taget billedet smiley


  • #11   12. maj 2010 Nu har Rasmus fået taget billede.. Han halter fordi der hvor knæskalden skal glide, er der jævnt pga. brusk. Det kan ikke fjernes, da de er bange for at rammer senerne. Det skulle ikke gøre ondt, mere at irreterende når det går jævnt imod hinanden. (svært at forklare det)

    Derfor er der ikke andet at gøre end at kontakte en adfærds behandler og høre om han kan "reddes".. smiley


Kommentér på:
HJÆLP til Rasmus

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce