{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
985 visninger | Oprettet:

HJÆÆÆÆLP!!! {{forumTopicSubject}}

Hejsa...

Vil høre om der er nogle af alle jer kære hunde eksperter der kan hjælpe mig af med et problem jeg har med min ellers elskede dejlige hund.

Hun har altid været sød rar og dygtig til at være alene hjemme, men... Nu har fan... taget ved hende og hun bider i vores tøj, juledekorationer, toiletpapir... og ja... Er MEGA ked af at komme hjem hver dag og være træt af hende da jeg ellers elsker hende meget højt.

Vores nuværende løsning er at hun må være i køkkenet og kun i køkkenet når hun skal være alene (første gang i aften).

Men har dårlig samvittighed over det da hun er vandt til at ha hele huset. Og til at putte i sengen og sofaen og endda ha en vindueskarm hun kan ligge og holde øje med det hele i.

Ved godt det nok bare er mig der er pylret, men har det VILDT dårligt med at ta hele huset fra hende når hun i de 2 et halvt år vi har haft hende har haft alt dette.

Er der nogen der har oplevet dette og er sluppet af med problemet på en eller anden måde???


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  HJÆÆÆÆLP!!!
  • #2   11. dec 2008 der kan være mange ting, som er skyld i, at hun reagere som hun gør. ændringer i jeres liv eller hun kan også ha været udsat for en forskrækkelse, så hun ikke kan lide og være alene hjemme..

    Men jeg siger det igen smiley www.hundenicentrum.dk - Britt, hun er rigtig dygtig og for hende, gør det ikke noget, at hun skal køre lidt for og hjælpe dig..
    Hun er også på min venneliste her op hg, så prøv og skriv til hende..


  • #3   11. dec 2008 Den eneste ændring der er sket er at jeg er gravid, tror til tider hun kan mærke at noget er anderledes og at noget nyt er på vej, de er jo betemt ik dumme.

    Men vi gir hende ligeså meget opmærksomhed som vi plejer og nuser og putter og lufter og gør ved så sys ik det på nogen måde har ændret vores hverdag.

    Måske der kan være noget om det med julepynten... hun har det ikke altid lige godt med dukker og bamser og dermed også nisser... Men det skal hun jo bare vænne sig til så for der kommer jo kun flere bamser til når den lille kommer til verden... Måske man skal købe nogle billige og stille rundt omkring så hun kan finde ud af at de ikke er farlige. Hun blev nemlig meget bange for en en gang fordi den kunne sige noget.


  • #4   11. dec 2008 Og tusind tak fordi i gider skrive idéer og forslag. Det kan tit være svært at se problemt når man står midt i det, men tror måske der kan være noget om det med julepynten...

Kommentér på:
HJÆÆÆÆLP!!!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce