{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
647 visninger | Oprettet:

HJÆLP ESSAY. {{forumTopicSubject}}

kan ikke rigtigt komme vidre, gider i hjempe mig, så for i en x-høj ;P

Gågaden.
Vi alle kender det, vi ser en person vi aldrig har set.
det første der sker, er at der går en masse tanker igennem ens hoved og netop den person. Ens hjerne tænker mange tanker igennem..
Hurtigt fastsætter man en masse ting - væremåde, livsstil, tøj stil mm.

Men det sjove er jo egentligt at vi fastsætter nogle ting på en person som vi overhovedet ikke kender, til tider er det negative ting, som at personen er mærkelig.
- den tanke vil ofte komme hvis personen klæder sig anderledes end dig selv, eller måske ikke lige er den flotteste.
1,2,3 - hun må være underlig og måske endda lidt en taber. Men sjovt nok, er det faktisk sjældent at den beskrivelse vi sætter ved første håndsindtrykket passer særlig meget til personen, ofte er personen en helt anden når man først kommer i snak.
Den person vi troede var underlig, og lidt en taber, viser sig faktisk at være rigtigt flink, vildt sjov og helt normal som dig selv.
pludselig for du et helt andet syn og glemmer at det første du tænkte om personen var at han/hun var underlig og en måske taber.
Det er faktisk farligt med førstehåndsindtryk, du sætter en vildt ukendt person i en boks, måske tør på åbne boksen igen, måske tør du ikke, og misser derfor chancen for måske din kommende kæreste, gode ven, hvem ved. Tænk hvis du missede chancen for dit livs kærlighed, bare fordi den underlige dreng du så på gågaden ikke lige var under din tøjstil.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  HJÆLP ESSAY.
Kommentér på:
HJÆLP ESSAY.

Annonce