{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.133 visninger | Oprettet:

Hvad en aussie også kan bruges til.... {{forumTopicSubject}}

Vi ved vel alle, at aussier er alsidige hunde - hvad laver I for eksempel med jeres??

Elvis og Curie bliver udsat for lidt af hvert - og her til aften havde de deres debut i en helt ny sportsgren.

De er nu også på listen over udemærkede slædehunde (ja, det kommer jo ikke som en overraskelse, at Elvis er lidt af et trækdyr, men alligevel??)

I sommers overtog jeg en hundepulk fra en hundebekendt, som skulle flytte - og i dag var der så ENDELIG sne nok til at jeg kunne komme ud og køre pulk med mine hunde.

Jeg har også (på udsalg hos KenJan) købt x-back seler til dem, fået rettet den ene til, så den sidder bedre på Elvis, og Jesper har lavet skagler (hedder de ikke det?)

For nogle timer blev de så iført seler og spændt for pulken. Lige først syntes de vist, at det var lidt mærkeligt at det skramlede lidt bag dem, og de var ikke helt enige om, hvad vej de ville. Derfor tog jeg dem i snor (i halsbåndet) og gik de første 20 m ved siden af dem, men så snart vi kom ud på grusvejen, så gik det bare derudaf, og jeg kunne gå bag pulken - klar til at sætte en hånd på bremsen.

Hundene syntes vist det var sjovt, og jeg glæder mig til at udvidde, så jeg også får ski på, og vi kan anlægge et tempo, som passer hundene bedre.

Nå - fik bare lyst til at dele en dejlig aussieoplevelse med jer. Håber også I andre laver dejlige ting med hundene i sneen!

/Miriam - Elvis & Curie


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvad en aussie også kan bruges til....
  • #1   16. feb 2009 Lyder da skønt -husk lige kameraet næste gang;o)

  • #2   16. feb 2009 Miriam: Det lyder da super skønt.. Har godt tænkt på at aussien garanteret også kunne være en fantastisk trækhund.. Tør bare ikke med Homer da han er opereret i ryggen og det stadig ikke er så lang tid siden.. Hvor tung er sådan en hundepulk ca?

    Jeg får trænet en masse lydighed og adfærd med Homer.. Det er det jeg fokuserer mest på lige nu, da vi snart skal begynde til lydighed.. *S* Hyrdning er nu også noget jeg overvejer lidt at prøve ad igen og se om han er blevet mere klar i hovedet til det.. Og så er der svømning en gang om ugen smiley Men hvor er det dog herligt at have hundene ude i sådan et snevejr og se dem boltre sig i det.. *S* Er lige kommet hjem efter 2½ time super god lydighedstræning...


  • #3   17. feb 2009 Jeg hører til den type Aussie ejer der absolut ikke ejer et gran konkurrence gen - overhovedet - det gider jeg slet ikke.

    Men vi laver hygge heelwork to music med lidt freestyle frisbee som vi begge synes er rigtig skægt. Så går vi spor og i dag har vi prøvet noget nyt - Alve prøvede at trække barn i bobslæde i sneen. Han havde sele på og jeg løb foran ham for at få ham til at forstå han skulle trække - det var rigtig skægt for ham for alle andre*S*. Der kommer muligvis et billede eller to af begivenheden på hans profil på et senere tidspunkt.


  • #4   17. feb 2009 Så er der lagt billeder af Alves første slædetur i fotoalbum på hans profil*S*.

  • #5   17. feb 2009 Lise A: Hvor hyggeligt.. hehe.. smiley

Kommentér på:
Hvad en aussie også kan bruges til....

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce