
Tilmeldt:
22. feb 2007 Følger: 41 Følgere: 36 Hunde: 5 Emner: 440 Svar: 3.743
Tilbehør og tilberedning af lam Tilbehør og tilberedning af lam
Har købt nogle STore lammebøffer. Hvordan skal de laves? Skal de evt marineres? De er ca 350 g stykket.
Og hvad skal man have af tilbehør til?
Har brug for hjælp har aldrig lavet lam før.
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.490
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.490
mar 2008
Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.034
så ville jeg alt efter om det er varmt eller koldt.
varmt vejr.
koge nye kartofler. hælde vandet fra. hakke en stort bundt persille og komme lidt smør på en varm pande. vende de små nye kartofler op i og lige riste dem hurtigt. bare så de lige får smør over det hele og lidt sprødhed. også op i en skål og vende masser af frisk persille i og havsalt.
også lave en Tzatziki til. og brød. evt nogle nye gulerøds stave og agurke stave.
er det møg vejr. ville jeg koge nye kartofler i skiver halvt færdig. hælde vandet fra og komme dem i et fad. tage et lille løg og hakke det. og komme ved. lave en blanding af halv monjesovs og fløde salt og pebber og hælde over. og give ved 200 grader i en lille time. (lav dem evt dagen før eller om formiddagen og varm dem til maden - så bliver de endnu bedre)
også lave en salat af bulgur. hakket persille hakket mynte frisk lime eller citron saft - tomat og agurk. også lunt brød til
Tilbehør og tilberedning af lam
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside