{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Alaskan malamute Chewie **Død feb 07** [ Himmelhund] 2006

9.207 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

papillion mutter
Kvinde | 46 år | Oprettet: 8. okt 2006


Alaskan malamute Chewie **Død feb 07**

Fødselsår:
2006
Størrelse:
I en alder af 9 uger er han en lille bamse på 7,2 kg.
9,5 uger nu er han 35 cm højt.
Chewie er nu 11 uger vejer omkring 10 kg og er 39 cm høj... også har han fået flagermus ører.
12 uger og har nu en vægt på 11,4 kg... det går rigtig stærkt.
13 uger vejer nu 11.8 kg og er ca 46 cm høj.
jubiii vi har indhentet brormand. 14 uger og 14 kg...
15,5 kg i en alder af 15 uger, og falder stadig over sine lange ben...
17 uger og 17,5 kg
18 uger 18,8 kg og JUBIII vores hund har lært at løbe rigtigt, det ser næsten elegant ud og han falder ikke så tit :) DYGTIG DRENG!
21 uger. 22,5 kg og 56 cm. knapt 6 måneder og vejer 27 kg.
Temperament
Han har vildt meget personlighed og gør hvad han kan for at være en bølle... Han ved lige hvad han skal gøre for at få opmærksomhed. Men han er også rigtig dygtig, han er en knag til når vi træner og ser virkelig træningen som en leg!
Han er god til alle mennesker og børn, og alle elsker Chewie, han er ved at være godt kendt i Slagelse by. Han bliver også smukkere og smukkere og sødere og sødere, han er en kærlig mutte...

Chewie er begyndt at vise sig fra en fantastisk side. Han passer på sin flok og førsøger virkelig at kommunikere med os. Hans plejemor blev syg og skulle på sygehuset, han vækkede hende to gange da hun var besvimet så hun kunne åbne døren for ambulancefolkene! Hvis han trænger til en gåtur kommer han selv med en sko og stiller foran dig.

VI ELSKER HAM! Han er bare fantastisk!
Tricks
han lærte på en uge komandoerne sit og dæk, dygtig mutte. Nu kan han også bliv. Men han kan kun hvis der er mad med i spillet... sulten mutte!
Han har lært nej og værsgo og mester det til fulde!.
Han kan slå koldbøtter, men det er vist ikke helt med vilje... men han har dog lært gi poteog lave high five og det går nu egentlig meget godt. Han er ved at lære på plads, det går lidt trægt han kan gå i ottetaller om benene hvis han lokkes lidt af noget mundgodt.
Derudover er han ved at lære at når vi klapper os på brystet må han hoppe op og give kram, det er såååå sødt og der følger altid en kysser med, det ved vi godt ikke er helt efter bogen, men vi ELSKER det! kærlig mutte!
Stævner
Nej ikke endnu han er alt for lille, og hvis vi skal til sådan noget skal hans "mor" også lære lidt tricks :)
Vi regner med at skulle lære lidt tricks mht ringtræning inden længe så vi kan udstille engang senere på året! Det skal prøves
Stamtavle
Jep, Hans rigtige navn er Alaskans-miqila yggdrasil Sleipner
Hans mor er Batka fra Alaskans-Miqila
Hans far er hopi point's Grizly bear
Køn
Han mutte
Beskrivelse
Dejlig Bølle hund som vi elsker over alt på jorden. hans far kalder ham mutten med hat og briller (på engelsk hedder hans maske cap and googels).
På maven har han en mørk plet og en lille lys en i panden.
Han er bandit over alle grænser og netop græser prøver han af hele tiden... også er han enormt opmærksomhedssøgende. Alligevel må jeg indrømme at hvis jeg kun skulle beskrive ham med ET ord ville det være MADGLAD!
Han sluger 100 g mad opløst i vand på 1,5 min (vi har taget tid) og to min senere står han og kigger efter os som om han vil sige... skal vi snart spise! Han tror konstant han er på sultegrænsen, men det ligger vist til familien... hi hi Sultne Batka mor. Vi har nu fået råd omkring at fodre ham i en ½liters sodavandsflaske med et hul i, den tømmer han på 10 min, han er super sej til finde mad lege!
Han elsker at lave sjov sammen med sin far og når det bliver lidt for meget så skal han hen og kæles hos mor... puttegøj
Vi har fået brændeovn, den er dejlig nok to min af gangen så nu er hans ynglingsplads blevet køkkenet for der kan han ligge køligt og få en masse opmærksomhed når vi skal hoppe over ham derude for man skal jo ligge foran vask eller opvaskemaskine det er klart, ellers ved spisebordet er også at foretrække og hvis den er helt gal kan vi da også lægge os i døren :)




Den 12/2-07 klokken 8,15 måtte vi aflive chewie pga sygdom. (tarmslyng og operationen lykkedes ikke) Chewie havde en hård skæbne at være syg fra første dag jeg fik ham, han nærmest sked sig ihjel og han var derfor i tæt kontakt med dyrlægen hver uge i hans meget korte liv. Jeg troede jeg kunne redde hans liv men den infektion som var opstået mens han var lille bitte hvalp havde bare ædt hans mave og ikke engang et samråd af diverse dyrlæger stod til at redde hans liv - Jeg beder til at jeg aldrig nogen sinde mere skal opleve så syg en hund og skal stå med et så skrøbeligt liv! Derfor vil jeg opfordre alle til at snakke med en masse mennesker i hundekredse så man ikke får købt noget forkert!
Ære været hans minde...

April 08
Utroligt det er over et år siden at denne dejlige hund gik over regnbuebroen og alligevel kommer der tårer i mine øjne når jeg mindes. Håber du har det godt lille skat, ved godt det er mærkeligt at side og skrive det her, men det er det eneste sted jeg kan skrive det.
Vi savner dig, der vil aldrig være en anden Chewie for os, du er en ener!
Vi elskede dig og du vil altid være i vores hjerter! Du vores dejlige skønne mutte....
Lars og Heidi


Da chewie er død er han her kun for at vi kan mindes ham, derfor ønsker vi ikke nogle udfordringer.
Kommentér på:
Alaskan malamute Chewie **Død feb 07**
Annonce