{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Depression
  • #1   4. apr 2014 det er oftes svært for folk med depression selv at kunne se det. da jeg havde det år tilbage blev jeg undersøgt hos lægen for det.

    kom af sted og tag det seriøst for depression er ikke BARE en depression.


  • Kleopatra
    Kleopatra Tilmeldt:
    jan 2014

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 23
    #2   4. apr 2014 Heh, det føles bare helt ualmindeligt fjollet - selv i mine egne ører.

  • Kleopatra
    Kleopatra Tilmeldt:
    jan 2014

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 23
    #4   4. apr 2014 Også, hvis det kun er noget af tiden?

  • #5   4. apr 2014 Det kan også bare være hormonerne smiley lavede et lille bitte baggrunds tjek på dig og i din alder, og min, alder der flyver hormonerne rundt, det ene øjeblik er man på toppen og dagen efter er det hele bare noget værre møg!
    Kender det selv, havde en af de der ture i går hvor jeg blev monster tosset på min mor og så var jeg bare sur resten af aften... Men i dag var jeg på toppen igen smiley Jeg tror, jeg ved det ikke, at en depression er sådan cirka hele tiden... Undskylder hvis jeg ikke har ret smiley


  • Kleopatra
    Kleopatra Tilmeldt:
    jan 2014

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 23
    #6   4. apr 2014 Det er sådan ca. hver gang jeg ikke formår at holde mig selv beskæftiget, at jeg ryger helt ned i kulkælderen. Særligt om aftenen kan det være slemt. Aikos beskrivelse virker meget rammende.

  • #7   4. apr 2014 Jeg fik konstateret en svær depression, efter min mor døde i sommers.
    Jeg kæmper stadig en del med det.

    Jeg tog til lægen, og fik lavet nogle tests. Og samtidig havde jeg en psykolog inde over smiley


  • #8   4. apr 2014 Så synes jeg du skal følge Cooper's råd om at gå til lægen så du kan få noget hjælp, hvis der er noget galt

  • Kleopatra
    Kleopatra Tilmeldt:
    jan 2014

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 23
    #9   4. apr 2014 Danske Kæmpe: Hvad fik dig til at tage til lægen?

  • Kleopatra
    Kleopatra Tilmeldt:
    jan 2014

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 23
    #10   4. apr 2014 Jeg er bare bange for ikke at blive taget seriøst, opfattet som pylret eller whatever.

    Min mor er den person i hele verden, som jeg stoler allermest på, men hun er i gang med at starte egen virksomhed, og har altså virkeligt travlt. Hun ved godt, at det hele lidt er noget lort for tiden, jeg tror simpelthen bare ikke, at hun har overskud til at reagere på det. Og jeg vil selvfølgelig ikke belaste hende yderligere.


  • #11   4. apr 2014 Jamen de samme symptomer som Aiko beskriver.
    Og så tog jeg selv en test på nettet. Ved godt man ikke helt kan stole på dem.. Men jeg skulle ligesom bare have noget, der kunne skubbe mig afsted!


  • Kleopatra
    Kleopatra Tilmeldt:
    jan 2014

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 23
    #12   4. apr 2014 Konstante symptomer?

  • #13   4. apr 2014 Det meste af tiden ja. smiley
    Og meget af det, hænger stadig ved, selvom jeg er på anti depressiv.


  • Kleopatra
    Kleopatra Tilmeldt:
    jan 2014

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 23
    #16   4. apr 2014 Gud, hvor er det altså bare r*vforvirrende. Halvdelen af tiden er jeg mit eget glade, positive self, og den anden halvdel kan verden rende mig i røven. Jeg er da ligeglad. Ligeglad, vred, ked af det og totalt magtesløs, vipper det mellem, når jeg først er kommet ned i hullet.

  • #17   4. apr 2014 i betragtning af din alder som jeg først nu har set er ung så vil jeg tage en snak mine forældre og få talt ud med dem så de også er opmærksom på du har det svært og skidt til tider.

    derefter kan du fortælle dine forældre at du vil opsøge læge med henblik på en test.



  • Kleopatra
    Kleopatra Tilmeldt:
    jan 2014

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 23
    #19   4. apr 2014 Cooper, prøv at læs #10. Jeg ved godt, at det er det rigtige at gøre, men ... ja.

  • Kleopatra
    Kleopatra Tilmeldt:
    jan 2014

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 23
    #20   4. apr 2014 Kan man overhovedet have en depression som fucking 13-årig?

  • #21   4. apr 2014 nu vil jeg ikke mene man skal medinicere så unge mennesker for dette, men derimod nogle snakke og fokus på barnets ve og vel, samt kost og motion

  • #22   4. apr 2014 Jeg har det præcist som dig.
    Og jeg har diagnosen middelsvær depression. Mine problemer er så opstået efter et trafikuheld, hvor jeg nu går med nogle slemme smerter. Hele mit liv blev vendt på hovedet, og det kunne jeg ikke selv klare at håndtere. Selv om jeg har klaret mig igennem min del af hårde kriser..
    Af sted til lægen - om ikke andet, så bare for at få en snak med ham/hende. De er som regel ret gode til at hjælpe. smiley


  • #23   4. apr 2014 man kan have depression i alde aldre.

    ja kan godt se det du har skrevet men tror det vil slå din mor hårde hvis du ikke har underrettet hende om dine problemer frem for hun finder ud af det når du skal til læge


  • #25   5. apr 2014 Lægerne bruger bl.a. denne for at vurdere, om man lider af en klinisk (= behandlingskrævende) depression.
    Du kan bruge den som vejledning, men den endelige vurdering skal foretages af en læge.

    http://pro.medicin.dk/Sygdomme/Sygdom/318201


  • Kleopatra
    Kleopatra Tilmeldt:
    jan 2014

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 23
    #26   5. apr 2014 Jeg bliver nødt til at gå i seng nu - skal tidligt op i morgen. Men jeg skal nok vende tilbage. Tak for svar indtil videre.

  • #27   5. apr 2014 Mine symptomer som 16 årig, var træthed, men jeg sov rigtig dårligt, ligegyldighed/passivitet, kort lunte, jeg spiste faktisk ikke rigtig noget, fik kvalme ved tanken om mad, jeg brød sammen ved det mindste også havde jeg selvmordstanker. Jeg var ikke mig selv på noget tidspunkt, jeg var altså langt nede hele tiden, hvilket jeg tror de fleste er. Man kan sagtens grine og smile, men det er bare ikke rigtig den følelse man virkelig har.
    Ærligt så tror jeg ikke i din alder det er en depression, jeg tror som det er sagt oven over, hormoner. Det er ret normalt i teenage alderen at have nogle vilde humørsvingninger, hvor man engang imellem synes det hele er noget lort og det er fucking ligegyldigt, men det andet øjeblik er det hele sgu ret okay.


  • #28   5. apr 2014 Det er rigtig svært det der med depression, hvornår den er der, og hvornår den ikke er der.. Især fordi at selv lægernes skema som de bruger til at konkludere det, simpelthen ikke er optimal.

    Jeg har selv været deprimeret, og fik konstateret en moderat depression som 15 årig, som jeg på det tidspunkt havde haft siden jeg var 12-13 år. Mit viste sig ved at jeg var meget ked af det, jeg græd meget ofte og havde generelt let til tårer. Derud over var jeg enormt træt, så træt at jeg sagtens kunne sove 14 timer i døgnet, hvis ikke mere. Jeg mistede interessen for alle mine interesser, både dyr, sport og skole. Jeg havde ofte hovedpine og følte mig virkelig bare skrøbelig og svag.

    Problemet ved at gå til en læge er, at rigtig mange læger er rigtig hurtige til at give diagnosen, og udskrive medicin. Det er på ingen måder sundt og godt at tage medicin, og det er slet ikke godt hvis man egentlig ikke har brug for det.
    Jeg vil selvfølgelig råde dig til at få snakket med nogen, men mit råd må også være at være kritisk. lad være med bare at sige ja til medicin som det første og bedste, samtaler er ofte vejen frem når det kommer til depression.


  • #29   5. apr 2014 Den eneste måde at være ordenlig sikker, er ved at snakke med din læge, som evt. kan sende dig videre til en specialist der kan stille diagnoser.. smiley


  • Kleopatra
    Kleopatra Tilmeldt:
    jan 2014

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 23
    #30   5. apr 2014 Det er meget muligt, at det bare er hormoner.

    Jeg vil helst ikke til lægen, hvis det kan undgås. Gud, hvor føler jeg mig fjollet nu. Jeg har det jo "fint". Nej, hvor er det svært. Og forvirrende.


  • #32   5. apr 2014 Hvor henne i landet bor du?
    Her i Aalborg hvor jeg bor, har vi noget der hedder ungerådgivningen. Det er et sted man kan gå hen uden henvisning fra læge, og uden at ens forældre skal vide det. Det koster ingenting, og det er ikke kun for unge med en diagnose. Måske din kommune har et lignende tilbud?


  • Kleopatra
    Kleopatra Tilmeldt:
    jan 2014

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 23
    #33   5. apr 2014 Tina: Det lyder sådan rimeligt rammende.


    Smut: Jeg bor i midtsjælland. Google siger, at der er en i Ringsted. Jeg ved ikke... Lige nu føler jeg lidt, at jeg overreagerer.


  • #34   5. apr 2014 Hvis du har mulighed for at tage til Ringsted og snakke med dem, så synes jeg du skal gøre det. Som sagt, så skal man ikke være syg for at komme derinde. Det kan jo sagtens være at det kan hjælpe dig lidt bare at få snakket om det hele.

    Og nej, du overreagere bestemt ikke. Det er sådan du føler, og det skal selvfølgelig tages seriøst - depression eller ej smiley


  • Kleopatra
    Kleopatra Tilmeldt:
    jan 2014

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 23
    #35   5. apr 2014 Det kan godt være. Jeg overvejer lige.

    Tak for svar.


  • #38   5. apr 2014 Jeg kan fortælle at jeg i starten også troede at jeg overreagerede. Jeg fik først hjælp og kom til lægen da jeg brød sammen i skolen foran min lærer. 4 måneder senere havde jeg diagnosen moderat depression, og den dag i dag har jeg stadig nogle problemer fordi der gik alt for længe før jeg fik noget ordenligt hjælp. Så endelig søg hjælp et eller andet sted, det er bedre at være på den sikre side smiley

  • #39   5. apr 2014 Jeg ved ked af det, kunne ikk overskue noget i en længere periode og anede ikk hvorfor.

    Derfor tog jeg til lægen og fik konstateret depression. Så en tur til lægen er nok nødvendigt, så du evt. kan komme i den rette behandling


  • #40   6. apr 2014 Det kunne også være stress du har...det oplever mange unge desværre idag i større eller mindre grad.
    Syntes også du skulle tage en god snak med din mor....uanset hvor travlt hun har, så er jeg helt sikker på, at hun vil tage sig den tid, det tager.


  • #41   6. apr 2014 Tag en snak med din mor og læge.
    Det er ok at være ked af det ind imellem og man er det ofte i din alder. Der sker en hulens masse i ens krop og liv som 13 årig.

    Hvis du desideret har en depression eller stress skal der naturligvis gøres noget ved det. Men det er ikke sikkert medicin er det rigtige i dit tilfælde.

    Depression er ikke sjovt at have.
    I mit eget tilfælde var symptomerne i random orden.
    - Konstant træt.
    - Koncentrations besvære bla. Manglende even til at fastholde en samtale (tankeflugt) ude af stand til at læse en bog. Jeg har ellers altid været en læsehest.
    - Sorg følelse,
    - selvmords tanker.
    - Manglende appetit afløst af trøstespisning.
    - Dårlig hukommelse.
    - Snerren af andre.
    - Let til tåre (men gav kun efter i enerum)
    - Trækken sig væk fra omgivelserne.
    - Manglende lyst til at forlade hjemmet.
    - Dårlig mave.
    - Muskel spændinger.
    - Svært ved at overkomme selv de mindst ting, som at stå op, børste tænder osv. rengøring var en by i Rusland.
    - Apathy
    - Ude af stand til at se noget godt i noget overhovedet.
    - Skam
    - Selvpinen (Du kan også bare tage dig sammen. Kors hvor er du doven. Du duer ikke til noget. Du er ikke god nok OSV)

    Uanset om du så er syg eller helt normal (dog i en svær periode) så bør du ikke vente for længe med at få hjælp.
    Og så svaret på dit spørgsmål. Hvad fik mig til at søge læge?
    Jeg ventede næsten for længe. For det var flovt/skamfuldt


Kommentér på:
Depression

Annonce