{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mørbradgryde???
  • #1   18. maj 2008 alt har interesse, bare det er fryseegnet;-)

  • #2   18. maj 2008 Mørbradgryde i paprikasauce:
    2 svinemørbrader
    200 g. bacontern
    1 hakket løg
    5 dl. grøntsagsbouillon
    5 dl. madlavningsfløde
    2 ds. cocktailpølser
    saucejævner
    paprika
    salt
    paber

    Rens og skær mørbraderne i passende stykker. Brun dem på panden og læg løgene ved til de er lyse. Steg bacon.
    Bouillon og madlavningsfløde koges op. Mørbradstykker, bacon og cocktailpølser tilsættes og varmes i ca. 15 minutter.

    Hertil kan serveres ovnbagte pommes frites eller ris:-))


  • #3   18. maj 2008 Man kan lave det dagen før og det er fryseegnet:-))

    Og paber=peber........*GGGG*


  • #4   18. maj 2008 øf straganoff

    løg
    mel
    paprika
    madfløde
    mørbrad
    cocktailpølser
    champ.
    tomatkoncentrat
    bland mel, paprika, salt og peber og vend mørbraden der er skåret i tern i det. Kom rigeligt med fedtstof i en gryde og steg et løg i tern gennemsigtigt og brun derefter kødet sammen med.
    hæld fløde ved sammen med tomat og 2,5 dl buillion, og lad det koge op, og derefter småsimre 30 min ved svag varme...
    rist champ. på en pande og tilsæt dem lige fr servering sammen med pølser.
    spis med kartoffelmos og salat



  • #5   18. maj 2008 Mette H: Super duper! Det er da lige sådan noget hele fam kan lide, det er da et sikkert hit:-) Tak.
    Men kom endelig med flere ideer, jeg skriver dem alle ned...smiler


  • #6   18. maj 2008 Lisette J: Mange tak for opskriften, den er hermed gemt:-)

  • #7   18. maj 2008 Vi griller jo meget lige for tiden og en af tingene vi elsker er mørbrad.....Jeg pudser den af for sener og vikler baconskiver om. Nogle gange smører vi den med BBQ sauce under grillning andre gange ikk. Har osse prøvet at smørre den med pesto inden der kommes bacon om

  • #8   19. maj 2008 Vi griller oz meget mørbrad, vi skærer den op, så der bliver en lomme, putter feta, soltørret tomater, hvidløg og lidt persille i og vikler så bacon rundt om den... det smager HERRE godt;-)

Kommentér på:
Mørbradgryde???

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce