Mettes mørbradgryde {{forumTopicSubject}}
Ja nu skal den prøves...
Dog bliver det med koteletter i stedet for mørbrad. Hvor mange koteletter, tror I jeg skal bruge?
Portionen skal jo ihvertfald halveres, da der kun er mig
Her er opskriften, hvis I ikke har den *G*
Mørbradgryde:
2 mørbrader
200 g. bacon
1 hakket løg
5 dl. grøntsagsbouillon
5 dl. Madlavningsfløde/creme fine
2 ds. cocktailpølser
Paprika
Sovsemel/Maizena
Mørbraderne pudses og skæres i tynde skiver og brunes på en pande. Det hakkede løg brunes med den sidste del af bruningen.
Bouillon og madlavningsfløde varmes op til kogepunktet, mørbrad, løg og
cocktailpølser hældes i gryden og gennemvarmes. Der krydres med salt, peber og en hel del paprika. Sovsemel tilsættes efter behov og retten smages til med krydderierne:-)
jan 2010
Følger: 47 Følgere: 45 Hunde: 4 Emner: 6 Svar: 54
jan 2005
Følger: 161 Følgere: 154 Hunde: 3 Emner: 300 Svar: 30.883
jan 2005
Følger: 161 Følgere: 154 Hunde: 3 Emner: 300 Svar: 30.883
dec 2008
Følger: 24 Følgere: 23 Hunde: 3 Emner: 366 Svar: 1.817
bruger du okse el svine mørbrad?
jan 2005
Følger: 161 Følgere: 154 Hunde: 3 Emner: 300 Svar: 30.883
Jeg kan ikke se, hvor baconen kommer ind, så den steger pt sammen med mine koteletter skåret i tern *S*
dec 2008
Følger: 24 Følgere: 23 Hunde: 3 Emner: 366 Svar: 1.817
jan 2005
Følger: 161 Følgere: 154 Hunde: 3 Emner: 300 Svar: 30.883
For det er det ikke
jan 2005
Følger: 161 Følgere: 154 Hunde: 3 Emner: 300 Svar: 30.883
Ja, det kan godt være at mørbraden er lettere at gøre mør. Men havde ikke lige råd til en mørbrad hehe.
Men nu er det prøvet :o)
nov 2006
Følger: 15 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 273 Svar: 2.424
Det havde jeg slet ikke tænkt over
jan 2005
Følger: 161 Følgere: 154 Hunde: 3 Emner: 300 Svar: 30.883
nov 2006
Følger: 15 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 273 Svar: 2.424
maj 2007
Følger: 43 Følgere: 144 Hunde: 5 Emner: 1.141 Svar: 38.617
Koteletterne skal kun have 1 minut på hver side, hvis man skal bruge dem i denne ret. De skal kun lige være brunet. Ellers bliver de for seje.
Bacon putter jeg i til sidst sammen med koteletterne, når jeg varmer det hele igennem:-)
maj 2007
Følger: 43 Følgere: 144 Hunde: 5 Emner: 1.141 Svar: 38.617
Tror du vi er millionærer?........*GGGGGGGGGG*
Det er svinemørbrad. En oksemørbrad skal steges hel i min verden.....*GG*
jan 2005
Følger: 161 Følgere: 154 Hunde: 3 Emner: 300 Svar: 30.883
Og du kan altså ikke bare smutte i Bilka, når jeg skal bruge dig *fnis*
nov 2006
Følger: 15 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 273 Svar: 2.424
Det ville være flabet, at bruge den i denne ret *G*
maj 2007
Følger: 43 Følgere: 144 Hunde: 5 Emner: 1.141 Svar: 38.617
Sorry.........*GGGGGGG*
Du kunne da bare have ringet. Jeg havde mobilen med........*GG*
I det tilfælde ville jeg nok lige have brunet koteletterne, skåret dem ud og bare puttet dem ned i saucen, når den skal varmes op til sidst:-)
Men jeg bruger hele mørbradbøffer til denne ret, så HVIS jeg skulle lave den med koteletter, ville jeg nok lade dem være hele og smaske det hele ned i et fad og ind i ovnen til det er gennemvarmt.
Jeg ELSKER ovnmad......*GGGGGG*
jan 2005
Følger: 161 Følgere: 154 Hunde: 3 Emner: 300 Svar: 30.883
Jeg var faktisk ved at ringe, men tænkte: naaah må hellere lade være *S*
aug 2006
Følger: 38 Følgere: 71 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 48.133
De bliver rigtig møre, når de simre, hvor almindelige koteletter bare bliver tørre.
Jeg ville have startet med at brune baconen og så bagefter tilsætte kødet i tern - så smager det af mere ;o)
jan 2005
Følger: 161 Følgere: 154 Hunde: 3 Emner: 300 Svar: 30.883
I dag blev det (endnu en) kotelet med flødekartofler (skulle jo have brugt resten af fløden fra i går). Jeg tilsatte så noget af sovsen fra i går og det var rent faktisk ret okay
jan 2005
Følger: 161 Følgere: 154 Hunde: 3 Emner: 300 Svar: 30.883
Ih jeg elsker bacon
Mettes mørbradgryde
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside