6.154 visninger
|
Oprettet:
Mørbradgryde ! {{forumTopicSubject}}
Hej alle sammen..
Jeg er nye herinde, for at samle ideer til aftensmad og m.m.
Men nu har jeg brug for lidt hjælp, jeg har fået en rigtig god mørbard gryderet engang, jeg var ude og spise.. Med mørbrad, cocktail pølser også var det noget brun sovs, som var lavet af fløde, tror jeg..
Nogen som har en opskrift på noget der ligner?
jun 2005
Følger: 85 Følgere: 77 Hunde: 5 Emner: 119 Svar: 8.033
Puds mørbrad og skær i skiver. Vend i lidt mel m. salt og peber i, og lige et minut på hver side på panden. Gem fedtstoffet.......
Brun løg og eventuel hvidløg i samme fedtstof. Gem igen fedtstof.
Løg børbradstykker i et ildfast fad. Løg hen over og nu "fylder" jeg med forskellige ting. Mini frikadeller og cocktailpølser. Flåede tomater og har jeg nogle små grøntsager som ærter og/eller majs ryger de også i.
Så koger jeg lige fløde op i det gemte fedtstof og hælder ud over det hele.
I ovnen på 180-200 gr.i en lille time og serveres med ris og flute.
Det er en konge værd det måltid, og som bonus er der altid til 2 dage her (vi svinger mellem 4-6 personer i husstanden).
aug 2005
Følger: 5 Følgere: 5 Hunde: 4 Emner: 32 Svar: 784
sep 2006
Følger: 25 Følgere: 24 Hunde: 2 Emner: 68 Svar: 360
Er det evt. en ret man kan fryse ned? vi er nemlig kun to, så vil det være rart at kunne fryse det overskydende ned...
jun 2005
Følger: 85 Følgere: 77 Hunde: 5 Emner: 119 Svar: 8.033
Det blev så bare varmet op i en gryde i stedet for ovnen da det var optøet.
God appetit.............
sep 2006
Følger: 25 Følgere: 24 Hunde: 2 Emner: 68 Svar: 360
sep 2004
Følger: 57 Følgere: 57 Hunde: 2 Emner: 643 Svar: 3.041
1 svinemørbrad
1 dåse flået tomater
1 pk. champignon
1 pk bacon i terne
1 pk cocktailpølser
1 stort løg
vand
jævning ( mel og vand )
smør
1 tsk paprika
- skær mørbraden ud til bøffer
- skær løget i store stykker
- smelt smørret og brænd paprikaen af og steg derefter løget
- tag løget op igen og brun mørbradbøfferne på begge sider
- hæld vand ved så det dækker og hold øje med at det ikke steger tør, hæld gerne mere vand ved løbende.
- lad det smire lidt tid.
- tilsæt de flået tomater, de rensede champpignon, løget og baconen
- jævn sovsen og smag til med salt og peber
- tilsæt tilsidst cocktailpølserne og varm det hele godt igennem
servere med kartoffelmos eller ris + evt. brød
velbekomme
maj 2007
Følger: 73 Følgere: 72 Hunde: 3 Emner: 356 Svar: 4.433
Lav sovs af væsken og fløden (jævn), og put kødet og grønsagerne i.
servér med jasminris... mums
husk krydderier...mums...
du kan jo bare putte coctailpølser i også ;o)
sep 2006
Følger: 25 Følgere: 24 Hunde: 2 Emner: 68 Svar: 360
maj 2007
Følger: 43 Følgere: 144 Hunde: 5 Emner: 1.141 Svar: 38.617
Mørbrad i paprikasovs:
Mørbrad skæres ud i tynde skiver og brunes på en pande. 200 g. bacontern steges ligeledes og et hakket løg svitses på panden. Stegefedtet hældes i en gryde og tilsættes 5 dl. grøntsagsbouillon. Lad dette koge op inden du tilsætter 5 dl. madlavningsfløde. Kog op igen, tilsæt saucejævner og din yndlingspaprika. Smag til med salt og peber. Varm mørbrad, bacon og løg i sovsen og server retten med ris eller pommes frites:-))
Mørbradgryde !
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside