{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
862 visninger | Oprettet:

kan ikk li fremmede {{forumTopicSubject}}

har haft emnet oppe engang før..

men altså Annabell kan ikke lide fremmede mennesker eller faktisk ingen mennesker overhovedet udover dennis og mig, så vi blev rådet til at prøve en adfærds psykolog og ellers bare tage hende med over alt.. men lige så snart hun er hjemme igen så starter problemet på ny..

Hendes ene bror er blevet aflivet pga. samme problem og nr. 2 bror bliver det på mandag smiley
er der slet intet vi kan gøre for at hjælpe det stakkels pus så hun ikk også skal aflives?!?

problemet består af at hun gør som en sindsyg og trækker sig tilbage når nogen vil sige hej til hende og hvis de så bare lader hende være men siger hej til de to andre så gør hun oz som en gal.. ja stort set lige meget hvad så gør hun..
men når vi er ude på gåtur og møder mennesker så er der overhovedet ingenting


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  kan ikk li fremmede
  • #1   10. okt 2007 Hvorfor ikke bare acceptere at hun ikke kan med fremmede? Og hvorfor aflive en hund der ikke kan lide fremmede? Hvis blot man accepterer hendes natur, så er der vel ingen problemer?

  • #2   10. okt 2007 hmm.... ved hun godt hvem lederen er hjemme ved jer?? det kunne da godt tyde på at hun tror at hun skal beskytte jer

  • #3   10. okt 2007 Mie

    det er ikke hundens natur ..

    Det er fordi en hvis kvinde har ødelagt et helt kuld hvalpe ved ikke og sociallisere dem ..



  • #4   10. okt 2007 ja også det Laura smiley

  • #5   10. okt 2007 de er aflivet fordi de blev så bange at de bed fra sig...

    og jeg vil da gerne have lov til at ku invitere gæster uden at hun står og gør som en sindsyg og gemmer sig..



  • #6   10. okt 2007 tak laura... smiley

    laura ved også hvad jeg snakker om og det er hverken deres natur eller for at beskytte os


  • #7   10. okt 2007 ja det kan jeg da godt forstå at du vil kunne smiley

  • #8   10. okt 2007 ikk nok med det er træls folk ikk kan lege med hende.. men det er også synd for hende at ingen snakker med hende

  • #9   10. okt 2007 Har adfærdspsykologen ik hjulpet?
    Vil umiddelbart sige det samme som Mie


  • #10   10. okt 2007 Ah, jeg havde ikke set hvad race det drejede sig om..

    Jeg vill nok få en adfærdsbehandler til at kigge på hende og give jer nogle redskaber til hvordan I kan gøre hende mere tryg omkring fremmede..


  • #11   10. okt 2007 De tre tosser, det er jo ikke synd for hende at folk ikke snakker med hende, når hun ikke ønsker at de skal nærme sig hende!
    Og lege med hende? Hvorfor overføre en masse behov til hende som hun slet ikke er interesseret i?


  • #12   10. okt 2007 Et skønt emne tak :O)

    Har selv problemer og vi er nået frem til følgende:

    Kenzo mangler selvtillid er lidt usikker er igennem 3 stadie af sin udvikling 17mdr. og er af racen en stærk vagthund også. Ganske naturligt for en hund. Kan være lidt af en farlig coctail hvis man ikke accepterer og tager udgangspunkt i netop den adfærd..... Vi arbejder på opgaven med det udgangspunkt, at han er usikker på fremmede.
    Så kære Annabell du skal lære at hvile i dig selv læne dig op ad din ejer og lad det være op til din ejer hvordan flokken styres internt og eksternt.
    Vi skal også have noget værktøj da det er mig Lisette) der sender de dårlige nervøse vibrationer til Kenzo fordi jeg er blevet nervøs for hvad der kunne ske.
    Selvfølgelig er der nogen hunde det slår klik for men jeg tror godt vi som ejer ved hvornår det er sker?


  • Rasmus K
    Rasmus K Tilmeldt:
    jul 2007

    Følger: 1 Emner: 32 Svar: 750
    #13   10. okt 2007 Hvis det er mangel på socialisering som hvalp er det utroligt svært at rette op på. Uden at kende til lige netop hund, så har jeg generelt den holdning at sådanne hunde skal aflives. En eller anden dag bider den fra sig og så er der problemer. Hvis hunden virkelig er så bange for fremmede er den vel også bedst tjent med at blive aflivet så den ikke stresser ud hver gang i får besøg. Husk det ikke er synd for et dyr at være dødt.

  • Rasmus K
    Rasmus K Tilmeldt:
    jul 2007

    Følger: 1 Emner: 32 Svar: 750
    #14   10. okt 2007 lige netop DIN hund skulle der stå.

  • #15   10. okt 2007 Nu er Pache ikke aflivet endnu ..

    Men de oplevelser jeg har haft med ham , bange for mænd , MEGET bange for børn , bange for busskure ,(hvorfor ved jeg ikke )

    der er bare så mange ting han er bange for at jeg ikke syntes det er værdigt for ham og leve mere, han har snappet ud efter nogle 2 gange, hvornår bider han så rigtigt ?

    Som sagt ville jeg aldrig kunne tilgive mig selv for hvis han bider en .. Aldrig .. Jeg ville ikke have en hund der er bange for og gå tur hvis der kommer nogle mennesker ...


  • #16   10. okt 2007 det er svært for man elsker jo sin hund over alt. men man ville jo heller ikke tilgive sig sevl hvis der skete noget.

  • #17   10. okt 2007 annabell er ikke bange for mennesker på vores gå tur.. der er det kun bilerne hun er usikker på og så sætter hun sig ned indtil de er væk.. men det har vi heldigvis snart trænet væk, ved at rose hende og en masse godbidder hvergang hun sætter sig når der er en bil på vej mod os..

    det er kun når hun er hjemme at hun er bange for alle andre end mig og dennis.. jeg ser det som et problem hvor dennis der imod er stædig og siger alt ordner sig osv..

    det med at lege.. jeg vil jo gerne have hende med ud og lege sammen med de to andre hunde, da vi tit (hverdag) har besøg af dennis små søskende og de altid skal have hundene med ud på marken og lege gemme.. alle nyder det undtaget annabell som bare står og gør


  • #18   10. okt 2007 Det er lidt svært for alle herinde at kende de enkelte fakts og hvordan opvæksten har været. Men der er med garanti ingen hundeejere der vil gå rundt med en tikkende bombe, dem er der alt for mange grimme oplevelser med pt. i aviser TV med mere.
    Vi går i Rottweilerklub til træning ja siden 16 uger alderen og der er klart holdningen at man tager ingen chancer med de store hvide tænder :O/


  • #19   10. okt 2007 Vores gaml hund Marco kunne heller ik med fremmed, men bedst sig til dem som kommer at de skal lade hunden komme hen til en selv!... eller prøv at give personene som kommer nogle rigtig LÆKKRE godbiider så din hund forbinder fremmed med noget godt ;).. gjode vi med Marco det hjalp ;).. men probleet gik ikk helt over

  • #20   10. okt 2007 Sjovt Annabell gøer når de andre leger en sådan staffordshire tæve har Kenzo som legkammerat og hun gøre det samme. Det er som om at hun fortæller at de skal opfører sig ordentlig og at hun ikke gider de fjoller :O))))

  • #21   10. okt 2007 vi har endnu ikk oplevet at hun har snappet eller bid ud efter nogen af os.. kun tøsen vores anden tæve har fået knops en gang men det var vores egen skyld da vi satte deres mad lige op af hinanden.. men det var ikk voldsomt for ingen af dem fik nogen skader

  • #22   10. okt 2007 de tre tosser $ laver hundebog$ .: har i prøvet det som jeg skrev? smiley

    Mia.


  • #23   10. okt 2007 vi har også prøvet (med hjælp fra adfærdspsykolog) at folk ligger på jorden og siger mærkelig lyde hvor en "normal" hund så bare vil gå hen og se hva der sker.. men det gjorde annabell ikk.. vi har oz prøve at folk helt holder sig fra hende og prøver om hun kommer hen.. det gør hun heller ikke.. det med godbidder er oz prøvet, hun vil slet ikk æde dem lige med hvad det er..
    det eneste hun vil er at trykke sig op af dennis og blive hos ham og så ellers bare skælde folk ud


  • #24   10. okt 2007 hov _ lige meget hvad det er

  • #25   10. okt 2007 har i haft en adfærdpsykolog ude hos jer??
    Har ikke lige læst det hele..


  • #26   10. okt 2007
    de tre tosser $ laver hundebog$ .: det er da træls :(... håber virkelig det går i orden for jer :)..


  • #27   10. okt 2007 ja håber jeg oz det gør.. selvom jeg nok også har en aflivning i tankerne så hun ikk skal gå og være så meget på vagt hele tiden.. men det vil samleveren slet ikk høre tale om..

  • #28   10. okt 2007 ja vi har haft besøg af en uden held

  • #29   10. okt 2007 Buddy kan ikke lide mænd, men bliver helt hyper når der kommer piger. Vi har ham i bur indtil vi har taget imod gæsterne og vi har sat os..

  • #30   10. okt 2007 Hva siger Etologisk insitut??

  • #31   10. okt 2007 du kan lige skrive privat hvis det er - jeg går af nettet
    nu..


  • #32   10. okt 2007 sys selv vi snart har prøvet alt med hende og det hjælper heller ikk at lukke hende væk til folk er kommet ind.. hun stiller sig stadig til at gø af dem og gemme sig..

  • #33   10. okt 2007 vi er igang med at prøve en plan fra adfærdspsykologen men intet har virket indtil nu og hun sagde oz selv at det blev svært hvis det overhovedet lykkes fordi hun ikk har mødt ret mange mennesker i hendes første 7 måneder

  • #34   10. okt 2007 Eftersom hun tilsyneladene ikke har problemer med fremmede ude i offentligheden, og I har prøvet forskellige metoder der hjemme ville jeg nok ganske enkelt vælge bare at lukke hende væk - og lade hende blive væk når der kommer/er gæster... Men hvis i føler der er andre ting i hendes hverdag der ikke fungere - at hun generelt er utryk, I ikke føler I kan stole på hende eller lign. ville jeg nok også overveje en aflivning... :o(
    Du siger hun ikke har problemer med folk i møder på gåture, har I prøvet (med en I kender) at følges med vedkommende hjem til jer selv?


  • #35   10. okt 2007 med Annabell selvfølgelig.. ;o)

  • #36   10. okt 2007 Zuco er også nervøs overfor fremmede, men mest når de kommer på besøg. Så lægger han sig hen i kurven og bliver der indtil de er væk. Der går længe før han bløder op, men jeg har da oplevet at have en veninde på besøg og efter 2 timer lagde han sig foran vores fødder og lod sig blive aet. Når vi går tur kan vi sagtens gå forbi folk på fortov - forudsat at det ikke er flokke af mennesker, børn eller larmende folk. Han er blevet meget bedre til at tackle biler, knallerter og cykler, på trods af at han har en traumeoplevelser med cykler. Han kan stadig være meget betænkelig ved at passere uidentificerbare køretøjer - både kørende og stillestående. Men han får masser og ros og på trods af at han er sådan en stor hund, så klarer vi det uden det store tumult. Han kan godt være noget paranoid når vi går, hvis der kommer en bil eller andet larmende bagfra, så skal han altså vende sig om og går ikke videre, før den er kørt forbi. Han skal kastreres i næste uge og jeg er blevet afskrækket med at have læst om et tilfælde med en hund med lignende adfærd blev bidsk efter kastration og bagefter slet ikke kunne med nogen dyr eller hunde af begge køn. Men han har aldrig bidt ud efter mennesker og skal selvfølgelig ikke sige at det aldrig sker, men han er overhovedet ikke interesseret i andre mennesker, de rager ham en høstblomst - nok også derfor han er så tilbageholden. Vi fik ham som 12 uger gammel og han har altid været sådan nervøs overfor alt nyt og fremmede mennesker. Han interesserer sig kun for om der er andre hanhunde, der kommer ind på hans territorie. Han hilser kun på mennesker han kender fra flere gange, dvs. mig, min forlovede, min familie og lign. Men går der alt for længe uden at se dem, skal han lige se dem an før han hilser.
    Men det er også så svært at afhjælpe det. For når man så støder på andre hundemennesker fx. så er der ingen af dem der ved hvordan man hilser på en fremmed hun uden at virke truende, og det er jo ikke ligefrem positive oplevelser for ham så. Især ikke når folk står op, bøjer sig ind over ham og rækker armen ind over hovedet på ham. Man kan tydeligt se på ham at han ikke er tryg ved situationen og tit så går han væk.


  • #37   10. okt 2007 anne t :
    nej vi har ikk prøvet at følges med en hjem fra gå turen.. så det vil vi da prøve smiley


  • #38   10. okt 2007 for stamtavler - ja det må du gerne.. vi købte sådan set annabell og hendes bror (som skulle videre) da vi var oppe og se dem og de var helt vilde med os ville snakke og lege osv... så der var ingen tegn på utryghed..


  • #39   10. okt 2007 De tre tosser -
    Aner ikke om det vil have nogen effekt, men syntes da bestemt at det er værd at prøve, man ved jo aldrig :o)


  • #40   10. okt 2007 håber jeg oz vi gør smiley

    og har hende næsten med over alt sammen med de andre så hun kan se på dem at der ingen fare er og at deres mor self. er der hvis der skulle ske noget..


Kommentér på:
kan ikk li fremmede

Annonce