{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
606 visninger | Oprettet:

Hundeskov... {{forumTopicSubject}}

ja jeg har før oprettet en tråd angående hundeskoven, men det var mere fordi jeg havde problemer med at der ikke var folk de tidspunkter jeg kom derud på.
men vældig heldig mødte jeg så endelig op på det rigtige tidspunkt...
vi kommer gående ned af stien, og kan se at der længere nede er en forsamling af fire voksne og deres tilhørende hunde. en lille en mellem og nogle store. der er en schæfer ibland, hvilket dog ikke forskrækkede mig (pointen er ikke at det er en schæfer) dog blev jeg lidt overrasket da flokken af hunde fløj os i møde, og menneskener stod bare og sludrede uden af holde øje med hvad hundende laver. men nå fiona er lidt lille og kan godt lide lige at se andre hunde an, men der bliver bare gået direkte til den, så jeg sætter mig ned så hun har mig at søge sikkerhed ved.
men det virker ikke helt da de er meget nærgående, s vi går ned til hundeejerne da de så kan hjælpe lidt til. fiona løsner en smule op, og hundene begynder så småt at lege, men schæferen bliver ved men at "jagte" fiona, og vil nærmest bide, den lystre ikke ejeren, og jeg syntes det er lige voldsom nok, så jeg kalder på fiona og vi går videre, nogle af hunden og menneskerne følger med men ikke schæferen, så jeg er ret lettet. vi går et pænt stykke og fiona leger virkelig godt, og der er også hunde i hendes størrelse, så hun hygger sig. pludselig støder vi på schæferen igen, og den bliver ved med at gå direkteefter fiona, og hun kan ikke slippe væk, og den halvbider/napper også efter hende, og hun bliver ved med at forsøge at gemme sig hos mig. ejeren af schæferenkan ikke få styr på den. så jeg vælger at give fiona snor på, i den naive tro at schæferens ejer vil gøre det samme ved hans. men nej selvom jeg har min i snor bliver schæferenved med at gå til fiona med en lidt aggresiv mine. deror vælger jeg at løfte hende op da ingen gør mine til at gøre noget. (det er gså bedre at jeg bliver bidt, det koster ikke noget) da jeg gør det, få jeg meget spidst at vide af en pige at det nok er bedst at slippe hende så hun kan klare sig selv....... også snakker folkene elers videre og hundene render bare rundt...
javel, fantastik endeligt at møde nogle i hundeskoven...

hvad er jeres erfaringer med hundeskove??


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hundeskov...
  • #1   6. jun 2007 hold da kæft det fyldte meget...

  • #2   6. jun 2007 Jeg læste følgene og så gav mine øjne op (ja undskyld, men der mangler nogle mellem rum mellem linierne: "ja jeg har før oprettet en tråd angående hundeskoven, men det var mere fordi jeg havde problemer med at der ikke var folk de tidspunkter jeg kom derud på.
    men vældig heldig mødte jeg så endelig op på det rigtige tidspunkt...
    vi kommer gående ned af stien, og kan se at der længere nede er en forsamling af fire voksne og deres tilhørende hunde. en lille en mellem og nogle store. der er en schæfer ibland, hvilket dog ikke forskrækkede mig (pointen er ikke at det er en schæfer) dog blev jeg lidt overrasket da flokken af hunde fløj os i møde, og menneskener stod bare og sludrede uden af holde øje med hvad hundende laver. men nå fiona er lidt lille og kan godt lide lige at se andre hunde an, men der bliver bare gået direkte til den, så jeg sætter mig ned så hun har mig at søge sikkerhed ved."

    I en hundeskov er det meningen at hunde skal have lov til at møde andre hunde og kunne rende frit rundt.. Sådan er det også her i Fredericia..

    Hvis man selv eller hunden ikke kan klare det skal man ikke tage derhen.. (ligesom man heller ikke tager hunde der hen der kun kan lide sit eget eller det modsatte køn,eller er i løbetid)


  • #3   6. jun 2007 ratster zoo. så kan man vel ligeså godt bare smide hunden indenfor lågen og hente dem en time senere. man skal vel holde øje med sin hun, eller det er min mening, og man skal også være i nærheden af den så man kan gribe ind hvis der sker noget..

  • #4   6. jun 2007 Altsaa er du sikker paa den ikke gjorde det i sjov.. der er en del med mindre hunde som synes alt ser meget voldsommee ud end det i virkeligheden er og din hund maa da ogsaa sige fra..

  • #5   6. jun 2007 Man er vel selv med for at se hundene lege og snakke med andre mennesker. det er en nydelse i sig selv.

  • #6   6. jun 2007 fiona har ingen problemer med at være vil og voldsom, men at den ligefrem jagter hende, så hun ikke kan få fred, også oven i købet bider i hende.
    hun leger tit med en malamut, og den gaber over hendes mave, men der var det i sjov, og det kunne man tydelig se forskel på, og ejeren var jo også godt klar over den var gal han kunne bare ikke få hunden under kontrol.
    fiona leger tit med venners hunde og siger til og fra, og er faktisk godt socialiseret... når mor selv skal sige det...:-)


  • #7   6. jun 2007 Den ejer til schæferen er da en spade........han/hun må da kunne se, at din hund ikke kunne lidt det og sagde fra.......så er det ejerens ansvar og PLIGT, at få sin hund til at stoppe.....den skal da ikke plage din hun på den måde........åhhhhhhhhh jeg bliver så gal over sådanne stupide tumper.....



  • #8   6. jun 2007 ja jeg er med for at se hundene lege og det gjorde jeg også. der står også i indlægget at hun legede godt, da schæferen var væk. men jeg har da ikke tænkt mig at stå og snakke med andre hundeejer, i en situation hvor min hund ikke er tryg... det er ikke en nydelse for mig.

  • #9   6. jun 2007 M.h.t hundeskove gennerelt:

    Folk fatter ikke pointen med dem........og de fatter slet ikke hvordan man skal agere når der kommer nye ind........man kalder sin hund til sig og sikre med den nyankomne, at det er okay at de hilser og leger........den med at 3-4-5 vildt fremmede hunde spurter hen i hovedet af den nye hund er da dømt til en mulig konflikt..........og det er da total respektløst af dem som blot lader sin hund gøre det............puuuha.......så fik jeg luft *GG*


  • #10   6. jun 2007 Selv om det er en hundeskov skal hunden holdes i snor hvis man ikke har styr på den, og det havde han jo tilsyneladende ikke.

  • #11   6. jun 2007 hmm.. ved ikke helt hvad jeg skal mene. tror måske det er en fordel at kende de folk man møes med, ellers så nøjes med at lave playdates eller noget. for det var da ikke nogen succes. men problemet er jo også bare at jeg gerne vil at fiona får hundekontakt jævnligt.

  • #12   6. jun 2007 Moster Lagkage . - Man kan sagtens holde øje med sin hund selvom den ikke står 2 cm fra en..

  • #13   6. jun 2007 Vi kommer kun i en meget lille hundeskov hvor vi sjældent møder andre...mine hunde skal ikke have dårlige oplevelser på grund af hunde ejer der ikke kan styrre deres hunde og finde ud af hvordan man færdes i en hunde skov...

  • #14   6. jun 2007 præcis samme holdning som Smilende Susie Aalborg C


  • #15   6. jun 2007 Moster......sådan gør jeg......altså laver aftaler med folk og deres hunde.......jeg tropper ikke bare op i en hundeskov så Emma skal møde en masse nye hunde og lege........jeg vælger nøje ud og holder mig helst fra tæver på hendes egen alder

  • #16   6. jun 2007 raster, jeg syntes du skal læse hele indlægget, for det er ikke et problem at hundende løber og leger sammen, mere en to centimeter fra mig. problemet var at hun blev jagtet og tydeligt viste at hun ikke kunne lide det, den anden hund nappede og halvbed, og blev ved selm om hun lagde sig ned. jeg tog en hun med der var helt fyldt med savl fordi hun havde været halvt inde i munden på den anden hund. men hvis det ifølge dig ikke er et roblem, så siger jeg stakkels hun du har.

  • #17   6. jun 2007 else og smilende sussie: det tror jeg også bliver fremgangsmåden for eftertiden, for den oplevelse skal hun, eller jeg ikke have igen.. måske heldig nok at vi ikke havde mødt så mange før i hundeskoven ..

  • #18   6. jun 2007
    Moster Lagkage . - Jeg har forsøgt at læse indlægget flere gange, men mine øjne vil ikke, teksten gnider ind i hinanden pga manglende mellemrum..

    Sagde du ikek noget til ejeren af hunden? Hvis det var mig havde jeg råbt højt af hunden, også selvom ejeren var der, evt taget fat i halsbåndet, og bedt ejeren holde den indtil de havde fået hilst ordenligt på hinanden...


  • #19   6. jun 2007 Første gang jeg tog i en hundeskov, kom der en lille arrig jack russel ud fra et hus i starten af skoven. Den ender så med at følge med på tur hele vejen rundt, uden at ejerne opdagede at den var væk.

    FLOT, jeg var fristet til at tage den med hjem, den stakkel smiley


  • #20   6. jun 2007 Jeg er helt enig med smilende susie.o)
    Synes det er noget fis at sige at hundene skal klare sig selv.....
    Hvis jeg en sjælden gang kommer i hundeskoven er det når der ik vrimler med hunde, da min hund er meget utyg ved fremmede hunde.
    har det fint med at min hund kun leger med hunde jeg ved han fungerer godt sammen med


  • #21   6. jun 2007 Happydyret - Joy var også utryg ved fremmede hunde i starten, men efter mange gangi i hundeskoven, på befærdede tidspunkter og efter nogle træf har hun nu slet ingen skrubler overfor fremmede hunde..

  • #22   6. jun 2007 raster: ok, jeg gav op på forhånd, da manden også gav op da han ikke kunne kalde han hund til ro, så jeg valgte bare at gå. fiona legede ellers fint med de andre, men kunne ikke få lov for schæferen.



  • #23   6. jun 2007 Ratster- det er lidt nemmere når det er en hvalp.....
    Det ville ødelægge mere end det ville gøre gavn hvis vi gjorde det.
    Men har hjælp af en adfærdsbehandler så ved præcist hvad der skal gøres:o)


  • #24   6. jun 2007 ..Hjortsholm ... den ligger i Grindsted


Kommentér på:
Hundeskov...

Annonce