{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.014 visninger | Oprettet:

Nogle hundeejere altså... {{forumTopicSubject}}

Var ude og gå en lang tur med Sabelle idag, nede på en lille sti, der fører ud til nogle marker og en sø. Sabelle går og snuser til alle de spænende ting, da der kommer en anden gående med en schæfer. Holder automatisk bedre fat i Sabelle, da jeg godt ved, hun vil begynde at hive.

Den her sti er 1 meter bred, så jeg ved godt at de kommer til at passere lige forbi os, og tænker "Fint nok, så kan de måske lige hilse". Da han kommer tæt på, spørger jeg pænt om hun må sige hej til hans. Har Sabelle i ultrakort snor, så hun spæner ikke bare lige op til den. Hans holder han til gengæld ikke særlig godt fast, så den hopper frem og hilser på Sabelle. Samtidig med den gør det, svarer han surt på mit spørgsmål at: "Ja, nu gør de det jo alligevel!". Den snusede én gang til Sabelle, og så hev han den videre, mens han surt fortalte den, at den bare skulle komme her NU!

Gud, hvor kan sådan nogle mennesker irritere mig. Det er HELT FINT, at de ikke vil have deres hund hilser, men når det er hans hund der går frem, mens jeg holder min, og der kommer sådan en kommentar, så bliver jeg altså bare helt.. "Grrr"-agtig. Det er som om at det per automatik er min skyld, for jeg er jo bare en dum 14-årig, der ikke har styr på sin hund, mens han er meeeget klogere.

Lige lidt galde herfra smiley Til gengæld mødte vi den dejligste cocker nede ved søen, som hun fik lov at lege med en time. Så betød den anden sure hundeejer ikke så meget smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nogle hundeejere altså...
Kommentér på:
Nogle hundeejere altså...

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce