{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
862 visninger | Oprettet:

Nervøs !!! {{forumTopicSubject}}

Ja om man tror på dette er jo op til den enkelte men jeg vil nu sige at jeg tror 100% på dette, pga jeg har oplevet ting som ikke kan forklares !!!

Min mor er Clairvoyant og kan komme i kontakt med både mennesker, dyr og afdøde. Jeg har brugt hende meget til mine ponyer da mange af dem har haft et hårdt liv men nu har jeg så fået taget mig mod til at få hende til at få kontakt med min afdøde hest Frey !!

Mistede ham for nogle år siden af pølse forgiftning og fandt ham selv død i boksen om morgenen !! Det var et meget hårdt slag for mig men havde det ikke været for hans død havde jeg aldrig fået sagt farvel til min mormor som døde præcis en uge efter. Pga hans død valgte jeg at tage på ferie hos min mormor og morfar og det var sidste gang jeg så min mormor .

Jeg er meget nervøs for hva min mor kan fortælle om Frey men ser det også som en afslutning for mig !!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nervøs !!!
  • #1   11. feb 2011 Synes det lyder rigtig spændende... Tror bestemt også 100 % på at der er nogen der kan tale med de afdøde... ville så sindssygt gerne jeg havde råd til at prøve og kunne komme i kontakt med min far som døde da jeg var 4 år..

    Men held og lykke....
    glæder mig til at høre hvordan det er gået


Kommentér på:
Nervøs !!!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce