{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
635 visninger | Oprettet:

nervøs {{forumTopicSubject}}

hejsa vil lige ang nervøs ... Diva er meget nervøs for al ting hun har altid været lidt men synes det bliver værre og værre og jeg forstå det ikke . Når vi går tur og der kommer nogen i mod os gemmer hun sig men når de lige er nået forbi vender hun sig og vil gerne have kontakt hvis de så stopper er hun smuttet også små lyde hjemme kan hun regere på . der næsten ingen der kan nusse eller klappe hende hun tør ikke vil gerne kan man se men derfra til at gøre det der langt ..... nogen der ved hvad jeg kan gøre elsker min lille diva men lidt trist hun er så nervøs diva er 1 år fik hende da hun var 8 uger mvh ann andersen


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  nervøs
  • #1   23. jul 2012 Det lyder som om hun ikke er korrekt socialiseret i alderen 6-12 uger. Her dannes grundlaget for reaktioner over for alt fremmed, og derfor skal man præsentere hunden til alting stille og roligt.
    Der kan ikke rettes op på skaden nu, men I kan træne det til at blive bedre. Tilmeld jer holdtræning hos en erfaren træner.


  • #2   23. jul 2012 du kan lyd træne hende... jeg har haft samme problem.. en af de ting jeg gjorde var feks at have en teske i hånden, en plastbøtte eller andet "lyd" og så kaldte jeg på min hund og gav hende guffer imens jeg "tabte" teskeen/bøtten.... du skal finde en ting som hun reagere minimalt på og så langsomt øge lyden.. jeg åbnede også skabe/skuffer og lukkede dem med hoften imens jeg fodrede med guffer.. lyden må ikke være så skæmmende at hun flygter, men hun skal også registrere den.. så der må du prøve dig lidt frem..
    når I møder andre og og du ser hun opdager dem, så laver du øvelser med hende, så hun får opmærksomhed på dig og ikke dem..så lærer hun hen af vejen at hun ikke behøver give dem opmærksomhed/blive bange.
    dine gæster skal ikke komme til hende....du udstyrer dem med guffer og så kan de sætte sig på gulvet med kroppen/hovedet vendt væk fra hende, med guffen i den åbne håndflade..eller 10 cm fra dem på gulvet..så skal hun selv have lov til at komme. hvis du får gæster som ikke vil deltage i hundetræning, så er det vigtigt at de ikke går til hunden men bare går ind og sætter sig og ikke tager kontakt...det skal hunden selv gøre og når den så gør det er det vigtigt dine gæster ikke smiler og kigger direkte på hende..
    men ellers så prøv at komme afsted på et socialiseringshold..gerne et hold med hvalpe eller ældre venlig hunde...


  • #3   24. jul 2012 tusind tak for svarene

Kommentér på:
nervøs

Annonce