{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.277 visninger | Oprettet:

Muskelhunde i snor nu!! {{forumTopicSubject}}

Jeg sidder på EB og læser om endnu en lille hund der er blevet flået af en muskelhund. Jeg fatter ikke at folk ikke bare kan sikre at deres hunde er i snor.

Jeg personligt har reageret hårdt over for mine kollegaer og venner når de nævner at de ikke lige har deres hund i snor når de går ud til bilen eller når de i det hele taget har deres hunde steder hvor der er risiko for at andre hunde også kan komme. Jeg bliver så irriteret og gal på folk med muskelhunde der ikke gider bruge hoved og for satan bare holde deres hund i snor.

Jeg personligt har min hund i snor hele tiden når jeg er ude for ikke at skulle risikere at hvis den slår klik for min hund at det en dag går ud over de små hunde.

Så beder jer hundeejer der ikke altid har deres hund i snor om at lige tage jer sammen og bruge hoved en ekstra gang. Og ja også når man bare lige skal ud til bilen.

Undskylder mit sure opstød jeg er bare træt af folk der siger at deres hun aldrig kunne finde på dit og dat og en dag sker det mest uventet. Så forbyg sådanne ulykker.

Ps. Alle hunde ejere hold hundene i snor så sker der ikke din eller min hund mere end vi kan redde dem fra smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Muskelhunde i snor nu!!
  • #1   29. sep 2009 helt enig

  • #2   29. sep 2009 Tommelfinger op herfra...

  • #3   29. sep 2009 Hvor er jeg enig.

  • #4   29. sep 2009 der har været en regel om hunde i snor i mange år, men vi skal jo også kunne tage en tur ud hvor det er tilladt at vores hunde kan lege sammen uden bla. hundeskove, stranden om vinteren, hvis vi bliver nervøse over for alle andre vil jeg med garenti love jer at jeres hunde bliver det samme..vi skal tage det store ansvar det vil sige at være hunde ejere.
    og ja det er synd for den lille hund og dens ejer, og vi skal gøre alt for at stoppe det.


  • #5   29. sep 2009 Peter og konen M: Ja hvorfor ikke bare tage steder hen hvor det er tilladt at have dem løse og så ved man også at der kommer andre med hunde. smiley Ja hunden mærker med det samme når du er nervøs derfor er der måder at håndtere situationer på så hunden ikke observere at du måske ikke er helt tryg ved alle hunde/situationer.

  • #6   29. sep 2009 Nu vil jeg så ikke bare sige den men de hunde der har måtte lade livet på grund af løse hunde. Fint nok ar folk bruger hundeskoven og stranden hvis de kan kalde hunden til sig, og de så gør det.
    Ja selvfølgelig mærker hunde du bliver nervøs når der kommer en fremmed hund drønende hen mod dig. Men hvem siger at hunden behøver og komme drønende som et damplokomotiv hen mod fremmede hunde og mennesker. Det kan den lære og ikke gøre.
    Jeg færdes en del på et område hvor hunde skal være i snor, men møder dagligt folk med løse hunde og hvor ejeren bare lader dem drøne rundt som det passer dem. Det kan ikke være rigtigt at folk ikke kan vise respekt for andre end deres egen hund.Hvis de kaldte deres hund til sig og spurgte skal de hilse ville mange af disse uhyggelige overfald være undgået.


  • #7   29. sep 2009 Har sjældent min hund i snor men har til gengæld styr på hende.

    Jeg har hende selvf. i snor hvor andet ville være uansvarligt men det er de færreste steder og påbud om snor er kun hvis ikke du har styr på din hund.

    Men hvor jeg bor har vi altså ikke problemer med hundeoverfald selv om vi har rigtig mange kampmuskelhunde herude. Alle respekterer alle og hundene får lov at være hunde uden alt den stress og panik der er over hundehold i dag ...


  • #9   29. sep 2009 Gizmo:
    Slet ikke iorden. Og at bryde ud af sin snor er ikke en ejer der har været bevidst om sin hundskræfter. Synes man skal bruge det udstyr på sine hunde som er forsvarligt og 100% sikkert.

    Jeg ville selv gå og være nervøs hvis jeg havde en lille hund og om den ville blive angrebet om næste hjørne. Men hvis jeg vidste at alle havde deres hund i snor og den går forsvarligt tæt ved ejeren ville jeg ikke være spor nervøs.

    Hunde bør gå tæt på ejeren i tætte områder og ikke have 5 meter line i tætte områder. Regler for mennesker: gå på foretovet eller du kommer i konflikt med resten af trafikken" smiley


  • #11   29. sep 2009 jeg er så "heldig" at bo i området hvor den lille hund er blevet overfaldet. og her er rigtig mange muskelhunde, hvor ejeren bestemt ikke har styr på den. og vi har et overtal af pitbulls der skal være løse. jeg mødte en rednose i går, og jeg havde ikke mere en lige passeret ham, da hunden blev sluppet fri.
    Jeg er meget træt af, at skulle have et øje på hver finger for at se om der kommer løse hunde. jeg har selv to små hunde, jack russell terrier, og den gamle har været ovwerfaldet så mange gange, at hun ikke kan tåle andre hunde.
    Så jeg kan godt se hvad der vil ske hvis en af de løse hunde kommer hen til os, så er jeg nok to hunde fattigere, for den gamle bliver stiktosset. Hun opsøger ALDRIG andre hunde, så hun skal have lov til at være i fred, hvilket kan være meget svært her på øen


  • #12   29. sep 2009 Gizmo

    Kan se hva du mener men. Jeg mener bare at der er større mulighed for at træde ind når hunden er i snor og større mulighed for at reagere og derfor jeg ønsker at alle har deres hund i snor.


  • #13   29. sep 2009 *Hercules*

    Når du siger at hvis den "en dag" smutter så træner du det op igen. Dag dag ville kunne blive din hunds aflivning?


  • #14   29. sep 2009 Hercules : Du kan ikke sige at du er 120 % sikker på han ikke smutter - en hund er et dyr, og har sin egen meníng, du kan aldrig være sikker - aldrig nogensinde !

  • #15   29. sep 2009 Oompa: Jeg er enig.

  • #16   29. sep 2009 Tjalfe .. : man lukker da bestemt ikke en hund som ikke kan med andre ind i en hundeskov - der er jo ligesom mange løse hunde !

  • #17   29. sep 2009 Tjalfe :

    Du må for guds skyld da ALDRIG lade en der har alt for let tendens til at blive agrasiv ud i en hundeskov hvor der netop er risiko for at det kan gå galt. !!


  • #18   29. sep 2009 Tjalfe :
    (link fjernet)
    Tror det kan hjælpe lidt eller?


  • #19   29. sep 2009 hercules : er egentlig oss lidt ligeglad om du behøver min accept - synes stadig det er "blå-øjet" at sige du har 120% styr på sin hund, for det er der ikke nogen der har - fint at du mener det, men tag lige og tænk over konsekvensen HVIS han en dag, "giver dig fingeren" og tager en beslutning på egen hånd - det kan i værste fald ende med en ulykke.

  • #20   29. sep 2009 Oompa: jeg vil holde med dig i at man ka ik ha 100% styr på sin hund...

    Jeg har f.eks. en tæve der ka indtil hun har set yngre end hende hunde, tænde på en tallerken. Men når hun har set den/dem an så leger de som bedste venner.
    Men hva ska jeg så gøre når folk la deres hunde rende løse hen til hende, det er sku da ik altid så smart syntes jeg.
    Men hun er også den der ligger sig ned hvis noget eller en anden hund virker farlig.


  • #21   29. sep 2009 Du må heller ikke have din hund løs i en hundeskov, hvis du ikke har styr på. Alle har lov til at komme i hundeskoven, også dem der har snor på hunden. Og de skal ikke generes af løse hunde der ikke er styr på

  • #23   29. sep 2009 Tjalfe :
    Du skrev føglende:
    DOG ville jeg heller ik lade en muskelhund med en lille tænding gå løs...
    eller jo, men det blev på steder hvor der ik ku skade nogen eller noget, som f.eks en hundeskov...

    Det tror jeg ikke er den eneste der har forstået som en hund du ikke har helt styr på og som der evt kunne være risiko for angreb. Eller har jeg misforstået det du mente?


  • #24   29. sep 2009 Gina H - helt enig!

  • #25   29. sep 2009 Det kunne jo godt være at vi havde misforstået det og hun havde ment noget andet.

  • #26   29. sep 2009 Det kan self være =) for det lyder da helt han i vejret =)

  • #27   29. sep 2009 Ville jeg også mene men vi kan aldrig vide derfor jeg gerne ville høre?

  • #28   29. sep 2009 Sanne M. Forstår jeg dig ter at hvis der står at hunde skal føres i snor så må de gerne rende uden snor hvis man har styr på dem?

  • #29   29. sep 2009 FÆTTER KARIN:
    Lige præcis!! smiley


  • #30   29. sep 2009 Krain: enig.

  • #31   29. sep 2009 Fætter karin : HØRT !

  • #32   29. sep 2009 jeg har to arrige hunde i den anden ende af snoren, og jeg har ikke ondt i røven over noget som helst. Men i disse tider hvor der tales så meget om forbud af visse racer, ja så er det i min verden det eneste rigtige at have snor på sin hund. Og det er uanset om det er en muskelhund eller en tæppetisser. Vi kan ikke forvente at alle mennesker synes vores hunde er det sødeste i denne verden, der er rent faktisk mange der bange for hunde.
    Så vis jer dog som en ansvarlig hundeejer og få snor på hunden


  • #33   29. sep 2009 Maj-Britt. Enig

  • #34   29. sep 2009 Brug: Hvis der er et skilt hvor der står hunde kun må færdes inden for disse skilte i snor er det det der gælder.

    Men ellers er loven som følger:

    § 3. I byer og områder med bymæssig bebyggelse er det forbudt at lade hunde færdes på gader, veje, stier eller pladser m.v., der er åbne for almindelig færdsel, uden at de enten føres i bånd <b>eller er i følge med en person, som har fuldt herredømme over dem</b>


  • #35   29. sep 2009 Og herude må aggressive kamp/muskelhunde gerne bruge hundeskoven så længe de tjekker at denne er tom og at der står en person ved lågen og siger at hunden/e færdes i hundeskoven.

    Så venter vi andre, lige som de venter hvis vi benytter skoven ...

    Fungerer upåklageligt herude ... Indtil videre


  • #36   29. sep 2009 Sanne M: Jeg har ikke været i en disideret hundeskov. Men er det et mindre område der er hegn hele vejen rundt om? Hvor stort er dette område? Synes nemlig du får det til at lyde som et meget småt sted?

  • #37   29. sep 2009 Der er hegn hele vejen udenom og det er forholdsvist stort. Du kan sagtens gå en lang tur derinde ... Men du kommer ikke dertil uden bil så er der ingen biler er der heller ingen i skoven.

    Hvis man møder andre hunde derinde kalder man selvf. sine hunde til sig indtil man er enige om at lade hundene hilse ...


  • #38   29. sep 2009 Okay Jamen jeg må køre ud og se hvordan det foregår smiley

  • #39   29. sep 2009 Sanne M. Så er vi enige.

  • #40   29. sep 2009 J & G: Du skal stadig kunne kalde din hund til dig da du heller ikke i en hundeskov må have hunden løs medmindre du har kontrol over hunden

  • #41   29. sep 2009 jeg er så ikke helt enig da folk på min vej ikke fatter at deres hunde skal være i snor.. jeg er blevet væltet flere gange pga at jeg har min i snor og de ikke har deres og så er det mig der får turen og skylden fordi min er for stor... jeg lufter mine oppe på et åbent areal hvor aller har deres løse og man kan se flere km frem der er mine løse.. men aldrig inde i byen. Hader mere folk med flexliner som ikke kan styre dem... min ambull blev overfaldet at en dansksvensk gårdhun som lille hvor et barn blev bidt af den enden den ramte min pga flexline på et marked...

  • #43   29. sep 2009 ALLE RACER HUNDE SKAL FØRES I SNOR!!!!

    Min hund er altid i snor udover i hundeskoven og når vi er til hundeleg på en indhegnet fodboldbane.. Der ved vi de ikk bar lig løber ud fra..


  • #44   30. sep 2009 Tjalfe: Jeg forstår hva du mener smiley

    Sanne M : Jeg vil også først se hvordan det foregår og derefter vudere hvor vidt min hund er egnet til en hundeskov og derefter medbringe ham hvis jeg mener det er noget for ham smiley


  • #45   30. sep 2009 God idé :o) Men tror ikke andre nødvendigvis er så hensynsfulde som herude. Her har alle hunde og det er bare en naturlig del af livet herude og ikke det store opvurderede problem men en glæde ...

    Der er mange overfaldt rapporteret i hundeskovene omkring i landet fordi ejerne ikke respekterer hinanden og loven ...

    Herude er der ikke rapporteret eet eneste hverken i hundeskoven eller i eller omkring byen

    Så pas på :o)


  • #46   30. sep 2009 Sanne M : Tak skal jeg tage til mig smiley Jamen jeg tror jeg kigger lidt på det og ser hva det er for nogle typer der kommer. Der skulle være nogle stykker i københavn og omegn så kan jo finde et sted der passer bedst hvis det skal prøves smiley

Kommentér på:
Muskelhunde i snor nu!!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce