{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.143 visninger | Oprettet:

Svært ved at holde vægten i kulden ? {{forumTopicSubject}}

Tænkte jeg lige ville høre herinde om et spørgsmål..
Jeg har i øjeblikket problemer med at få Marley op i vægt efter han gik i sultestrejke med al tørfoder jeg prøvede til ham - er så for næsten 2 mdr. siden skiftet over til Barf, som han ÆDER med god lyst, men det som om han stadig ikke tager ordentligt på, han har taget 1 kg på, så det flot, men dyrlæge og forhandleren af foderet siger han stadig skal tage mere på og syntes også selv han ser for tynd ud endnu.. Forhandleren tænker det måske er fordi han skal bruge mere energi på at holde sig varm, vi har ret fodkoldt herhjemme så han har tit tøj på for at holde varmen, og han er sat op i fodermængde for at tage på..
Jeg tænkte så - har i andre også problemer med at holde vægten oppe i kuldeperioden ?
Nu er det jo første gang jeg oplever at have en hårløs hund, de andre hunde vi har / har haft, har jo masser af pels og de 2 store er lidt overvægtige (mine forældre har det med at forkæle hundene), så forstår ikke helt at Marley er for tynd...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Svært ved at holde vægten i kulden ?
  • #1   7. mar 2012 Jeg har i det hele taget haft svært ved at fodre Aboo op, men synes royal canin sensible er rigtig god, da der er lidt ekstra fedt i (som bestemt ikke skader i kulden) som gør at foderet smager bedre.
    Samtidig får han dåsemad i, for at væe sikker på, at han gider at spise, han er nemlig frygtelig kræsen.


  • #2   8. mar 2012 når de kære på barf skal de jo have 3% af deres kropsvægt, det kørte frederik på men det tabte han sig hurtig af og var stadig sulten. så gav jeg ham mere faktisk 200g nogen gange 250. og han spiser op alle gange. Han skulle have 90g rigtig og det var godt nok lidt synes jeg. så jeg ville prøve at give din det han kan spise. nu er frede super fin i form.

  • #3   8. mar 2012 Han skulle have 120 g ifølge forhandleren, men får nu 200-250 g, så må jeg se om han tager mere på af det, for ja, ville nødig skifte væk når nu han elsker det så højt som han gør.. Men vil heller ikk at jeg hver vinter skal have en hund der er undervægtig, for det jo heller ikk pænt.. Vil helst ikke have at folk tænker jeg ikke fodre min hund, for han får ved siden af barf alt muligt andet lækkert, så ja, han spiser næsten hele tiden.. smiley

  • #4   9. mar 2012 nej kender det godt;) giver du ham lam? frede tager meget på af det nemlig og det er hans ynglings.

  • #5   9. mar 2012 Har lige prøvet at købe lam og hest med brusk og indmad, og så har jeg købt andelår fordi det skulle også fede.. Så håber jeg lidt på der kommer lidt på sidebenene smiley

  • #6   9. mar 2012 hestekødet er der mange der ikke kan lide:( fik jeg at vide og frede spiste det slet ikk. hva forhandler er det du får kød fra?

  • #7   9. mar 2012 Det kunne godt tænkes at det er det han har efterladt, for han fik det for første gang igår (blandingen med hest og lam), og der var for første gang noget tilovers, som han mere leger med end spiser..
    Jeg køber fra Rigtig Hundemad i Nordrup, det ligger kun 5 min fra mig af nemlig smiley


  • #8   11. mar 2012 smiley

  • #9   12. mar 2012 Min hund duchess var meget tynd inden hun blev steriliseret( det blev hun fordi hun blev ved med at bløde efter en løbetid og der var knuder i hendes livmoder), så tog hun på.
    Jeg bruger en dyrlæge i Tyskland fordi vi bor forholdsvis tæt på grænsen og prisen er en helt anden, Jeg havde problemer med Pixis mave det første dyrlægen spurgte om var om hun havde fået ormekur, det bruger dyrlæger jo ikke ret meg i Danmark men jeg ville overveje det med en tynd hund !


Kommentér på:
Svært ved at holde vægten i kulden ?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce