3 retters menu til min fødselsdag. 3 retters menu til min fødselsdag.
Ja, jeg har fødselsdag i dag, og i aften kommer mine forældre og svigerforældre til middag.
Jeg har planlagt en 3 retters menu til dem.
Forret: Butterdejspakker med røget laks, purløg, forårsløg og friske grønne asparges vendt i pikantost.
Hovedret: Grillet kyllingespyd med kylling i min egen marinade, cocktailpølser, og rød peberfrugt. Dertil flødekartofler fra METRO (de er SÅ gode)
Dessert: Hjemmelavet Panna Cotta.
Hvad synes I?
jan 2005
Følger: 161 Følgere: 154 Hunde: 3 Emner: 300 Svar: 30.800
Men stort tillykke med fødselsdagen
mar 2010
Følger: 7 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 91 Svar: 3.099
Mange tak
jan 2005
Følger: 161 Følgere: 154 Hunde: 3 Emner: 300 Svar: 30.800
okt 2007
Følger: 40 Følgere: 30 Hunde: 3 Emner: 201 Svar: 4.807
Tillykke med dagen
mar 2010
Følger: 7 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 91 Svar: 3.099
mar 2010
Følger: 7 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 91 Svar: 3.099
mar 2010
Følger: 7 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 91 Svar: 3.099
Og tak
aug 2008
Følger: 37 Følgere: 36 Hunde: 3 Emner: 66 Svar: 10.350
Tillykke med fødselsdagen - jeg håber, I får en dejlig aften.
mar 2010
Følger: 7 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 91 Svar: 3.099
Vi havde dog en masse friske asparges i overskud, så de bliver smørdampet på grillen til hovedretten.
Og tak Bente
jul 2005
Følger: 26 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 304 Svar: 2.896
Og tillykke
jul 2005
Følger: 26 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 304 Svar: 2.896
mar 2010
Følger: 7 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 91 Svar: 3.099
Tak Line
Jeg lavede 12 stk af forretten, men der kunne godt have været lidt mere fyld i dem så opskriften er nok passende til 8 stk.
-150 g røget laks pillet i små stykker
-næsten ½ buko pikantost (jeg brugte light)
-3 friske grønne asparges i tynde skiver
-4-5 cm forårsløg skåret i skiver af ca. 1 cm og derefter skåret over på midten den anden vej på.
-10-15 strå purløg klippet i små stykker
Det hele blandes sammen 2-3 timer før det skal bruges og stilles i køleskabet.
Butterdejen var færdig købt på frost i en pakke med 6 plader.
Dem lagde jeg ud på bordet så de kunne tø op.
Jeg lagde fyldet på i en klat på midten af den nederste halvdel på hver plade (giver det mening) og så foldede jeg den del med fyldet over på den anden side og skar det overskydende dej væk og trykkede det sammen med en gaffel.
jul 2005
Følger: 26 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 304 Svar: 2.896
mar 2010
Følger: 7 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 91 Svar: 3.099
3 retters menu til min fødselsdag.
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside