{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
644 visninger | Oprettet:

Vedr. gøen {{forumTopicSubject}}

Hej alle hundeejere!
Jeg har en prazky krysarik (tjekkisk rottehund).Han er seks år gammel. Jeg fik ham fra et familiemedlem, som ikke kunne have ham mere. Han var nede i en kælder, hvor han pissede og sked i sin egen madskål. Da jeg fik ham boede jeg i en 1-værelses lejlighed og der sagde han aldrig en lyd. Nu er kæresten, Choko og jeg flyttet hjem til mine svigerforældre. Her gøer han så snart folk kommer ind, nogle gange gøer han også selvom folk er kommet ind hvis han har "glemt" at de er der. Han er også begyndt at "snappe" lidt - dog er det kun sket én gang! Min kæreste siger, at vi måske skal prøve et anti-gø halsbånd..

Jeg synes dog ikke at det gør så meget at han gøer, hvis folk kommer ind, men mere at han bliver ved.. Han er meget beskyttende overfor mig!

Hjælp og gode råd modtages gerne!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Vedr. gøen
  • #1   15. okt 2013 Et anti-gø-halsbånd fjerner ikke problemet, det er kun en midlertidig løsning og en af de dårligste løsninger overhovedet. Træning, træning, træning. Og så skal den lille nok også lige vænne sig til sit nye hjem.
    Lækre godbidder, når han er stille. Afledning og ingen skældud, når han gøer. Afled eventuelt med en kommando, han kender i forvejen.


  • #2   15. okt 2013 Et gø-halsbånd er symptombehandling, som ikke fjerner årsagen til hundens gøen.
    Det svarer til at du får et rap over nallerne hver gang du siger sgu.


  • #3   15. okt 2013 Så ville det måske være en idé at træne mens jeg bruger det halsbånd?
    Han er ikke så god til det med kommandoer..
    Hvordan kan det være at skæld ud ikke hjælper? Beklager, hvis jeg spørger dumt, men det er min første hund smiley


  • #4   15. okt 2013 Nej, du skal IKKE bruge halsbåndet. Under nogen omstændigheder.

    Positiv træning. Ros når han er dygtig, ignorer når han gør noget uønsket. Øv ham i at komme hen til dig og sætte sig. Brug den kommando, når han gøer og giv godbidden, når han forholder sig roligt og du har hans fulde opmærksomhed. Måske ville det være en god idé at bruge en klikker


  • #5   15. okt 2013 Okay tusind tak CC! Det er en god idé det med klikkeren, det kan være at den kan aflede hans opmærksomhed!

  • #6   15. okt 2013 Ingen halsbånd og ingen skæld ud!!!! Hunden er uskyldig og har ikke lært det, den er blevet isoleret og i min optik mishandlet inden du fik den. Dette er IKKE hundens skyld. En hund gøer, en mistroisk/usikker hund gøer mere fordi angreb er det bedste forsvar. Kontakt en adfærdsbehandler og få lagt en træningsplan for hunden hurtigst muligt....

  • #8   15. okt 2013 Pia H sagde det smiley

  • #10   15. okt 2013 Da du er total uvidende om hund og hundeopdragelse, synes jeg at du skulle tage og melde dig til hundetræning. Der får du lært hvordan du løser problemer og forebygger kommende problemer. For det er ganke vist og sikkert at det problem du har nu ikke bliver det eneste.

    Og nej, man dingler ikke bare et anti gø halsbånd på sin hund. Hvis du gør det, får du mange andre problemer
    Hvis du havde et lille barn, og hver gang barnet sagde et bestemt bandeord, ville du så også sprøjte et eller andet for barnet ildelugtende i ansigtet på det ???



  • #11   15. okt 2013 Enig, Anni!

  • #12   15. okt 2013 Måske en gang hundetræning for at opbygge tillid til hinanden og socialisere din hund smiley og så få nogen gode råd til hvordan du og din kæreste skal håndtere det. Masser af motion er også godt! Så må i til at tage styrringen sammen og vise hvem det er lederen. Hvis i overvejer anti-gø halsbånd vil jeg råde til at prøve http://www.petdreams.dk/dap-halsbaand-hunde.html .. Prøv at læs lidt om det smiley dey fungere på min, dog ikke med at gø, men med at føle sig mere tryk og afslappet, og det kan måske være en af grundene til at jeres er begyndt at snappe ud efter folk. Synes helt sikkert i skal tage det alvorligt da det kan ende med aflivning hvis jeres hund bider. Det er der ingen som ønsker smiley
    Held og lykke! smiley


  • #13   16. okt 2013 Tusind tak for alle de gode råd! Jeg vil begynde at undersøge mulighederne i omegnen vedr. hundetræning. Han er en meget aktiv lille hund så han får fire gåture om dagen - den korteste er tre kilometer. Han lærte hurtigt det med fløjten i går - når man skal undvære sin manddom må man erstatte det med andet ??


Kommentér på:
Vedr. gøen

Annonce