595 visninger
|
Oprettet:
kransekage god opskrift {{forumTopicSubject}}
Søger en rigtig god opskift på det, og kan det laves i forvejen uden den bliver tør, og hvordan skal man så opbevare den
dec 2006
Følger: 48 Følgere: 45 Hunde: 2 Emner: 469 Svar: 4.721
dec 2006
Følger: 48 Følgere: 45 Hunde: 2 Emner: 469 Svar: 4.721
jul 2005
Følger: 63 Følgere: 62 Emner: 259 Svar: 1.383
maj 2006
Følger: 25 Følgere: 25 Hunde: 2 Emner: 11 Svar: 1.404
200 g. flormelis
1 æggehvide.
Glasur:
250 g. flormelis
1 ½ pasteruriseret æggehvide
Lidt smeltet chokolade
Marcipan, flormelis og æggehvide æltes godt sammen.
Dejen skal være fast og ensartet.
Læg dejen koldt i 3-4 timer eller natten over.
Rul dejen til stænger som skæres i stykker på 8 cm. 12 cm. 16 cm.o.s.v.
Form stængerne til kranse og bag dem i ovnen ved 225 grader i ca. 8-10 min.
Lad ringene blive helt kolde før de sprøjtes med glasur og sættes sammen til kransekagen.
Tips:
Kom lidt smeltet chokolade mellem ringene til at holde kransekagen sammen
dec 2006
Følger: 48 Følgere: 45 Hunde: 2 Emner: 469 Svar: 4.721
jul 2005
Følger: 63 Følgere: 62 Emner: 259 Svar: 1.383
dec 2006
Følger: 48 Følgere: 45 Hunde: 2 Emner: 469 Svar: 4.721
dec 2006
Følger: 48 Følgere: 45 Hunde: 2 Emner: 469 Svar: 4.721
kransekage god opskrift