3.154 visninger
|
Oprettet:
patricia medkællinge jyde .
Tilmeldt:
22. feb 2007 Følger: 41 Følgere: 36 Hunde: 5 Emner: 440 Svar: 3.748
Tilmeldt:
22. feb 2007 Følger: 41 Følgere: 36 Hunde: 5 Emner: 440 Svar: 3.748
kransekage? {{forumTopicSubject}}
jeg skal selv lave kransekage til nytår og det er vel nu man skal igang, så har i en god opskrift... den skal indeholde marcipan, for har 2 kg læggende
aug 2006
Følger: 38 Følgere: 71 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 48.133
Men - det er nu noget lettere bare at købe kransekagemasse og tilpasse det, hvis det er nødvendigt...
aug 2006
Følger: 38 Følgere: 71 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 48.133
aug 2006
Følger: 38 Følgere: 71 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 48.133
SMUUURF.. Odense Marcipan har sådan en afsindig god opskrift på flødeboller ;o)
feb 2007
Følger: 41 Følgere: 36 Hunde: 5 Emner: 440 Svar: 3.748
okt 2008
Følger: 10 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 118 Svar: 8.174
200g flormelis
1 æggehvide
æltes sammen
skæres i stænger
Bages ved 225g i ca 8-10 min.
aug 2006
Følger: 38 Følgere: 71 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 48.133
feb 2007
Følger: 41 Følgere: 36 Hunde: 5 Emner: 440 Svar: 3.748
er det ikke os noget med det helst skal fryses i et godt stykke tid?
aug 2006
Følger: 38 Følgere: 71 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 48.133
Hvis man fryser det efter det er bagt - det behøver ikke at være længe - så bliver det en smule bedre i konsistensen.
okt 2008
Følger: 4 Følgere: 3 Hunde: 1 Emner: 7 Svar: 96
Til en anden god gang så er der også denne. Jeg lavede denne sidste år med stor succes
http://www.magasinetmad.dk/Bagvaerk/Kage/2008_06_kransekage.aspx
okt 2008
Følger: 10 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 118 Svar: 8.174
feb 2007
Følger: 41 Følgere: 36 Hunde: 5 Emner: 440 Svar: 3.748
okt 2004
Følger: 13 Følgere: 12 Hunde: 4 Emner: 106 Svar: 1.813
Kransekagekonfekt ca 100 stk.
1000 gram Ren rå marcipan
500 gram Sukker
235 gram Æggehvide
Rør æggehvider og sukker sammen til en grød. Tilsæt marcipanen og ælt dejen godt igennem. Sprøjt massen ud i toppe på en bageplade med bagepapir ved hjælp af en bollesprøjte. Bages i ovnen ved 230° i 6-8 minutter til de er lysebrune.
http://www.dk-kogebogen.dk/info/link-til-os/hoejtid/nytar/Overfloedighedshorn.php
jan 2010
Følger: 17 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 119 Svar: 868
Efter kransekagerne havde hvilet efter en tur i ovnen, smeltede jeg noget lækkert chokolade over et vandbad og dyppede bundene af kransekagen i det, derefter lod jeg det størkne (udenfor da det var frostgrader, men ellers i køleskab eller fryser) imens lavede jeg en tynd glasur med æg (bliver mere skinnende og fast når den størkner) og pyntede den så med helt tynde striber
Dét var en god kransekage, så god at gæsterne stadig snakker om den
sep 2006
Følger: 64 Følgere: 52 Hunde: 2 Emner: 329 Svar: 5.383
kransekage?
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside