{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
630 visninger | Oprettet:

lejebolig, har brug for gode ideer:... {{forumTopicSubject}}

hej. er i syv sind .sagen er den vi har lejet en lille gård hvor der er plads til mine 2 heste. der høre stuehus og en længe med,laden er lejet ud til en håndværker.
sagen er den at den længe vi lejer med til ejendommen, slet ikke er tømt + de skal have fjernet en masse udenfor i en stor bunke af affald. vi har flyttet diverse ting da hestene skulle hjem og stå og samlet det et sted ,men det fylder næsten det halve af længen, og på loftet der stadig ting også.vi har snart boet her i 2 mdr og det står stadig og flyder trods han lovede at få det tømt inden vi flyttede ind.. faren til ham der har ejendom kommer rendende engang imellem og henter det han kan bruge af det da døre,vinduer og en masse andet også er hans,og idag havde han deres hund med der rendte rundt i haven. vi har flere gange hevet fat i ham der har huset og bedt ham ordne det på mail og personligt. + vi syntes egentlig det er ret irriterende de bare kommer her når de syntes når vi nu lejer ejendommen.
eller er vi bare nærtagne?
hvad ville i andre have gjort. ? nogen ideer til hvordan man kan få skub i det da vi gerne vil have privatliv og godt kunne bruge det som vi i grunden lejer.
syntes det er svært for kan godt lide at bo her men det irritere en dagligt at tingene ikke er ordnet smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  lejebolig, har brug for gode ideer:...
  • #1   16. maj 2012 altså vi har lidt svært ved at forholde os til det. der må da være regler for den slags også.

  • #2   16. maj 2012 Jeg ville sige til udlejer at i kræver at kunne bruge det udlejede som i betaler for, også ønsker i at blive varslet hvis han kommer, da i ønsker lidt privatliv.. Han bryder jo privatlivets fred når han bare dukker op som det passer ham..

  • #3   16. maj 2012 ja vi ønsker jo helst at have et godt forhold til ham og det hans far der kommer rendende her, som egentlig er den der har en masse ragelse samlet her og da jeg nævnte det så sir han bare at det skal vi da sige til hans søn..
    men syntes også det er mangel på respekt at han bare lader sin hund løbe rundt i haven imens han henter noget.
    nu har vi lejet ejendommen og så har de egentlig ikke så meget at gøre her. uuuhh det er svært


  • #4   16. maj 2012 Ej hvor er det træls.

    Da vi flyttede ind her var skunken og hele kælderen også fyldt med en masse lort fra den hamle lejer.

    Det resulterede i vi måtte bruge en hel dag og 11 læs på lossepladsen før vi egentlig selv kunne være her.

    Det er simpelthen for dårligt det skal være sådan.


  • #5   16. maj 2012 har i på skrift at i har det hele?

  • #6   16. maj 2012 jeg tror bare det stadig noget de skal bruge døre ,vinduer,isolering,mursten osv. men vi har mindst lyst til at smide det hele ud i bunken de har samlet udenfor og sige de kan hente det hele der, men så blir det jo vådt.

  • #7   16. maj 2012 problemet er at det er en kæmpe bunke udenfor med meget tunge store steen ,stolper osv, det mest komiske er at de har vognmands firma så de kan med lethed hente det og smide på lad.. aftalen er at vi må bruge de eksisterende materialer der er men ikke at de skal have alt deres ragelse stående.

  • #8   16. maj 2012 Send denne del af lejeloven til ham. Regn kvadratmeterprisen på jeres lejebolig ud og regn ud, hvor meget lortet fylder og kræv erstatning for disse kvadratmetre.

    Eller i hvert fald start ud med at sige, at det skal ordnes for I har ret til, at det skal være i orden
    Kapitel III

    Mangler ved det lejede

    § 9. Udlejeren skal stille det lejede til lejerens rådighed i god og forsvarlig stand fra det aftalte tidspunkt for lejeforholdets begyndelse og i hele lejeperioden. På overtagelsestidspunktet skal det lejede være rengjort, ruderne skal være hele, og alle udvendige døre skal være forsynet med brugelige låse med tilhørende nøgler.

    Stk. 2. Såfremt udlejeren sammen med lejeren i forbindelse med indflytning foretager gennemgang af en beboelseslejlighed, skal udlejeren i ejendomme med beboerrepræsentation med en rimelig frist skriftligt indkalde beboerrepræsentanterne til at deltage i gennemgangen. Udarbejdes der på grundlag af gennemgangen en indflytningsrapport, skal beboerrepræsentanterne og lejeren have tilsendt kopi deraf.

    Stk. 3. Socialministeren fastsætter efter forhandling med landsomfattende sammenslutninger af grundejerforeninger og lejerforeninger nærmere regler om udarbejdelse af standardblanketter for indflytningsrapporter.

    § 10. Er det lejede ikke fuldført ved lejeaftalens indgåelse, og er overtagelsestidspunktet ikke aftalt, kan lejeren til enhver tid inden overtagelsen hæve aftalen.

    Stk. 2. Er den tidligere lejer ikke fraflyttet på overtagelsestidspunktet, kan lejeren kræve et forholdsmæssigt afslag i lejen for den tid, det lejede eller en del deraf ikke står til hans rådighed. Bliver hindringen ikke uden unødigt ophold fjernet, efter at udlejeren er underrettet, kan lejeren hæve lejeaftalen. Han kan endvidere kræve erstatning, medmindre udlejeren godtgør, at forsinkelsen ikke skyldes noget forhold, for hvilket han er ansvarlig.

    § 11. Er det lejede ikke ved overtagelsen og under lejeforholdets bestående i den stand, som lejeren efter retsforholdet mellem ham og udlejeren kan kræve, og afhjælper udlejeren ikke straks mangelen efter påkrav derom, kan lejeren selv afhjælpe den for udlejerens regning. Vedrører mangelen det lejedes forsyning med lys, gas, varme, kulde el. lign., kan lejeren ved fogdens bistand skaffe sig adgang til ejendommens installationer for at afhjælpe mangelen.

    Stk. 2. Lejeren kan kræve et forholdsmæssigt afslag i lejen, så længe en mangel forringer det lejedes værdi for lejeren.

    § 12. Er det lejede mangelfuldt som nævnt i § 11, og afhjælper udlejeren ikke straks mangelen, eller kan den ikke afhjælpes inden for rimelig tid, kan lejeren hæve lejeaftalen, hvis mangelen må anses for væsentlig eller udlejeren har handlet svigagtigt.

    Stk. 2. Er mangelen afhjulpet, inden lejeren har hævet lejeaftalen, kan lejeren ikke senere påberåbe sig mangelen som grund for ophævelse.

    § 13. Lejeren kan kræve erstatning, hvis det lejede ved aftalens indgåelse savnede egenskaber, som må anses for tilsikrede, eller udlejeren har handlet svigagtigt. Det samme gælder, hvis det lejede senere lider skade som følge af udlejerens forsømmelse, eller der i øvrigt opstår hindringer eller ulemper for lejerens brugsret som følge af forhold, som udlejeren er ansvarlig for.

    § 14. Er det lejede mangelfuldt ved lejeforholdets begyndelse, skal lejeren for ikke at miste retten til at påberåbe sig mangelen senest 2 uger efter lejeforholdets begyndelse meddele udlejeren, at han vil gøre den gældende. Dette gælder dog ikke, hvis mangelen ikke kan erkendes ved anvendelse af sædvanlig agtpågivenhed, eller udlejeren har handlet svigagtigt.


  • #9   16. maj 2012 ja syntes det er noget skidt. en ting er at vi hele tiden også skal bede ham om at sige til muren der lejer laden at der ikke skal stå flere trailere læsset i gårdspladsen, men alt det andet oveni, og hver gang man snakker med ham der er udlejer er der ikke grænser for hvad man kan..
    vi har heldigvis en god kontrakt da jeg også skal have noget jord efter høst til mine heste og der skal hulmur isoleres inden en bestemt dato. så sker det ikke så må vi fine på noget andet.


  • #10   16. maj 2012 vil bare så gerne ordne det på en positiv måde uden at man har en negativ holdning til hinanden..

  • #11   16. maj 2012 syntes så også det var lige frækt nok at man bare lader sin hund rende i vores have når man kommer før kl. 7 om morgenen for endnu engang at hente noget i længen.. var det ikke fordi jeg havde hestene der havde vi låst det hele af

  • #12   16. maj 2012 de burde nok kun have lejet stuehuset ud istedet. hvis de stadig har tænkt sig at bruge længen som vi lejer. vi var så heldige 14 dage før vi flyttede ind så blev der læsset flere trillebøre mørtel af derinde så det har vi også flyttet, nok dumt at gøre det når ejendom skal udlejes vil jeg mene...ååhh man blir træt..

  • #13   16. maj 2012 Jeg ville sige på en pæn måde til udlejer at hvis tingene ikke er væk inden 14 dage så vil i ikke betale fuld husleje.

Kommentér på:
lejebolig, har brug for gode ideer:...

Annonce