{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.210 visninger | Oprettet:

Telepati med dyr? {{forumTopicSubject}}

Hej alle sammen.

Vi har en sort schæfer han på 6 år, som vi har lidt problemer med. Han reagere meget voldsomt på andre hunde, når vi går ture med ham - og dette gælder stort set alle hunde uanset hvem, der går med ham.

Jeg ville derfor hører, om der var nogen der kendte til telepati med dyr? Og om det virker / ikke virker? Eller andre midler, man kan bruge?

Håber at der er nogen der kan hjælpe?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Telepati med dyr?
  • #1   15. feb 2012 Er det noget, der er kommet pludseligt, eller har han altid gjort det?
    Går I til træning med ham - eller har I gjort?
    Hvad har I gjort indtil nu, for at løse problemet, siden du overvejer telepati fremfor træning?


  • #2   15. feb 2012 undskyld for ot, men hvad er telepati med dyr?

  • #4   15. feb 2012 De har først lige fået ham omkring starten af december (mener jeg.)

    Der er prøvet med en masse træning - specielt med andre hunde. Træningsplads. Men han trækker voldsomt igennem.

    Der har været gået med kvælerhalsbånd, alm. halsbånd, mundsele (eller hvad man kan kalde den), k9-sele, kombineringer af tingene og lign. Uden held.

    Vi kan "slå det lidt af" ved at hæve stemmen med et NEJ! og få ham til at sætte sig, men han er stadig meget "voldsom" og man skal faktisk kunne "kigge om hjørner", for at han ikke farer frem..

    Vi kender intet til hans fortid og vi har ikke mulighed for at få kontakt til det par, der ejede ham før os.

    Det skal lige siges, at jeg ikke bor hjemme, men ved, hvilke problemer det forvolder - specielt min mor.


  • #5   15. feb 2012 Jeg tror det vigtigste er, at vælge én metode, og holde fast i den.

    Hvis der er prøvet 10 forskellige ting siden december, så har ingen af dem jo haft mulighed for at virke?

    Og mundsele/kvælerhalsbånd der påfører ham ubehag, når han ser andre hunde, har helt klart ikke ligefrem gjort det nemmere at løse problemet.

    Der er speciellt "gå-pænt-kurser" hos flere dygtige instruktører. Hvor henne i landet er det?


  • #6   15. feb 2012 Lolland.

    De ville et eller andet sted, bare gerne vide, hvad der gjorde at han var så aggresiv ved mødet af andre hunde og der efter arbejde ud fra, hvad de kunne gøre, for at få ham til at stoppe.

    - De har kun prøvet med alt muligt forskelligt, fordi de er frustreret. Min mor er væltet med hunden på træningsbane med 12 andre hunde omkring hende, uden hjælpende hånd fra daværende træner.


  • #7   15. feb 2012 At bruge disse hjælpemidler som mundselen, kvælerhalsbånd osv. indgår efter min mening ikke i træning. Det er lidt en "doven" løsning, uden at træde nogen over tæerne.
    Hvad er hundens yndlings godbid? Brug dem, og lav nogle kontakt øvelser med ham til at starte med. Ros ham og giv en godbid, så snart han kigger på jer/dig. Når det er så er nogenlunde på plads, så ville jeg få hans kontakt når I går med ham. Når han kigger på jer/dig, så ros ham og giv ham en godbid.

    Når i så møder andre hunde, kan I få kontakten med ham og få hans fokus væk fra hundende og over på jer..

    Jeg tror ikke at telepati hjælper på hans trækken og agressioner mod andre hunde.

    Held og lykke med hvad enten i finder på smiley


  • #8   15. feb 2012 Vi prøver netop at få hans opmærksomhed hver gang der kommer andre hunde imod os, uden held.. Dét jeg ville frem til var, om folk vidste om dette telepati virkede - for at finde ud af hvad dælen han overhovedet havde oplevet i fortiden, så vi kunne få en forståelse for, <i>hvorfor</i> han reagere så voldsomt overfor dem..

    Ja, det er da muligt at mundsele og så videre er en doven løsning. Det var bestemt ikke dét jeg ville frem til..


  • #9   15. feb 2012 I skal jo også øve kontaktøvelser inden i lader ham møde andre hunde, så de sidder i hovedet på hunden smiley

    Nej, jeg ved godt at det ikke var det du ville frem til. Men jeg synes bare jeg ville dele mine erfaringer, da jeg har haft en hund tidligere der var lidt på samme måde smiley


  • #10   16. feb 2012 Hvordan vil du lave kontaktøvelser? Og hvor? I haven? For det er da synd for dyret, at han ikke kan komme ud og gå ture. Vi er næsten altid garanteret at møde andre hunde, når vi går ture i vores kvarter..

  • #11   16. feb 2012 Natascha...En sort schæfer er af brughundelinier, og en voksen hanhund eller tæve, som kun måske har været på en træningsbane i snor uden almindelig kontakt med andre hunde uden snor....Og nu ved jeg jo ikke om det er tilofældet med jeres bjæffer, det er bestemt ikke nogen nem opgave....
    Men slev om den har været normalt socialiseret med andre hunde, så er det for schæferen meget normalt at være kønsagres.
    Så jeres mulighed er bl. andet at sætte en lang spor linie på den når i er på arealer hvor den kon løbe rundt....
    De her oppe hvor jeg bor som har brugsbjæffere, de har altid sporlinie på dem, fordi de ikke kan håndtere dem ellers...mener de selv.


  • #12   16. feb 2012 Ja, i haven eller indenfor INDEN i går ud og går en tur. Øv det inden i går og imens i går. Når i kan se der er hunde, så få kontakten med hunden inden den opdager/reagere.

  • #13   23. feb 2012 <b>Snow K</b>
    Vi kender jo desværre intet til hans fortid.. så det var det vi ville se, om telepati kunne bruges til. Dem der havde ham før, kan vi ikke få kontakt til.. Kvinden vælger at undlade at tage sin telefon eller svare tilbage på sms.

    Hunden kan sagtens lege med min mors svigerinde, men starter med at reagere voldsomt ved mødet - ligesom med andre hunde.

    Der er blevet overvejet om han burde kastereres, men tvivler på, at det vil hjælpe ..


Kommentér på:
Telepati med dyr?

Annonce