614 visninger
|
Oprettet:
Hjælp til menu {{forumTopicSubject}}
Skal have et vennepar på besøg næste weekend. De serverer altid super lækker og fantasifuld menu (3 retter) og jeg vil bestemt ikke stå tilbage for det
Jeg har forretten og desserten på plads men savner inspiration til hovedret. Til forret skal vi have Vitello Tonato (kold kalveinderlår med tunsauce) og desserten er Creme Brulé. Men hvad skal jeg lave til hovedret? Jeg vil ikke lave noget med rodfrugter i ovnen for det lavede de sidste gang vi var hos dem. Så idéer er meget velkomne. Det skal være rustikt og lækkert. Måske noget med hjort, vildsvin eller vagtler?
maj 2004
Følger: 23 Følgere: 22 Hunde: 4 Emner: 47 Svar: 672
okt 2011
Følger: 5 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 21 Svar: 360
okt 2011
Følger: 5 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 21 Svar: 360
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.419
og så med ristede svampe til med hvidløg og timian
og evt. pyntet med brombær eller letristede blåbær
indkogt balsamico og en kraftig hjemmelavet rødvinssauce med masser af timian
(og ja, er vild med timian i øjeblikket:-))
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.419
ER ligeså ramt som dig - sidder også og drømmer om det samme:-)
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.419
Men nu finder jeg så ud af, at det er sardiner jeg har, og ikke ansjoser? - Er der monstro en væsentlig forskel på de to? - Har ingen erfaring i at kokkerere med de små bæster, så jeg aner det ikke...???
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.419
Mikael; - tror nu ikke jeg er gravid... - Jeg tænker på mad ret meget af mit liv:-), -så det er ikke en ultra speciel lørdagsmenu herhjemme!
Hjælp til menu