{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
614 visninger | Oprettet:

Hjælp til menu {{forumTopicSubject}}

Skal have et vennepar på besøg næste weekend. De serverer altid super lækker og fantasifuld menu (3 retter) og jeg vil bestemt ikke stå tilbage for det smiley
Jeg har forretten og desserten på plads men savner inspiration til hovedret. Til forret skal vi have Vitello Tonato (kold kalveinderlår med tunsauce) og desserten er Creme Brulé. Men hvad skal jeg lave til hovedret? Jeg vil ikke lave noget med rodfrugter i ovnen for det lavede de sidste gang vi var hos dem. Så idéer er meget velkomne. Det skal være rustikt og lækkert. Måske noget med hjort, vildsvin eller vagtler?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp til menu
  • #1   14. jan 2012 Fasan bryster smiley mmmmmmmm

  • #2   14. jan 2012 Uhm ja det lyder lækkert! Men hvad tager man til. Tænkte på gratineret kartoffelmos med nødder som er lavet i kartoffelskallerne, men andre bud?

  • #3   14. jan 2012 Hahaha Mikael smiley

  • #4   14. jan 2012 Ikke fordi jeg har et helt konkret forslag, men til vildt smager det ofte godt med jordskokker - en blanding af skivede jordskokker og kartofler samt masser af smør, timian, salt og peber taglagt og bagt i ovnen...

    og så med ristede svampe til med hvidløg og timian

    og evt. pyntet med brombær eller letristede blåbær

    indkogt balsamico og en kraftig hjemmelavet rødvinssauce med masser af timian

    (og ja, er vild med timian i øjeblikket:-))


  • #6   14. jan 2012 Cecilie VIctoria R:

    ER ligeså ramt som dig - sidder også og drømmer om det samme:-)


  • #7   14. jan 2012 Hmmm - var så hårdt ramt, at jeg må lave det til aften:-) - altså vitello tonnato og coq au vin

    Men nu finder jeg så ud af, at det er sardiner jeg har, og ikke ansjoser? - Er der monstro en væsentlig forskel på de to? - Har ingen erfaring i at kokkerere med de små bæster, så jeg aner det ikke...???


  • #9   14. jan 2012 Har brugt en enkelt sardin - synes godt nok ikke de er delikate at kigge på - men har altid drømt om at kunne lide dem - men saucen smager knaldgodt!

    Mikael; - tror nu ikke jeg er gravid... - Jeg tænker på mad ret meget af mit liv:-), -så det er ikke en ultra speciel lørdagsmenu herhjemme!


Kommentér på:
Hjælp til menu

Annonce