1.513 visninger
|
Oprettet:
hjælp nytår menu??? {{forumTopicSubject}}
Hvad skal i ha og spise nytårs aften?
Jeg mangler stadig og finde ud af hvad vi skal have til forret.. til hoved ret skal vi ha kalve steg og sauce men mangler tilbehør... (nogen ideer?) Dessert tænker jeg at vi skal have chokolade kage noget med is til.... eller andre ideer?
jun 2012
Følger: 17 Følgere: 18 Hunde: 4 Emner: 160 Svar: 2.149
Til hovedret skal vi have nogle røde bøffer med tilbehør
Og til Dessert skal vi have noget med Margens, jordbær, flødeskum, chokoladesauce og nødder.. Mums
okt 2009
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 1 Emner: 26 Svar: 511
Hummerbisque med ristet kammusling
forret 2:
souffleret torsk og hummer
Hovedret:
oksemørbrad el. kronhjort med selleripurré, ristede svampe, bagte persillerødder, timian- og hvidløgsstegte kartofler med rødvinssauce
'Dessert 1':
Oste med abrikoser i anislage, oliven og knækbrød
Dessert 2:
kokosmazarin med honningsyltede hindbær, lakridskys, hvid chokolade creme og hvid chokoladeknas
jun 2012
Følger: 17 Følgere: 18 Hunde: 4 Emner: 160 Svar: 2.149
okt 2009
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 1 Emner: 26 Svar: 511
feb 2012
Følger: 5 Følgere: 4 Hunde: 2 Emner: 35 Svar: 307
Eeeeeelsker selv bønner svøbt i bacon
jun 2012
Følger: 17 Følgere: 18 Hunde: 4 Emner: 160 Svar: 2.149
okt 2009
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 1 Emner: 26 Svar: 511
okt 2009
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 1 Emner: 26 Svar: 511
maj 2007
Følger: 39 Følgere: 37 Hunde: 6 Emner: 149 Svar: 2.516
Hovederet: Fondue med forskellige godt
Dessert:?? Det står min veninde og hendes mand for
mar 2007
Følger: 8 Følgere: 8 Emner: 74 Svar: 3.828
Hovedret: Elg, fasan og et stykke vildt mere (det er bare små fileter af hvert stykke)
Hasselbagte kartofler, svampe sauce, tyttebær, æble/gulerodssalat med tørrede bær og nødder.
Dessert: Ved det ikke - har ikke besluttet mig, men den skal være LET og frisk
aug 2008
Følger: 32 Følgere: 1463 Hunde: 9 Annoncer: 1 Emner: 29 Svar: 30.118
Og så smørrebrød.
Og så en masse kransekage, slik/chips, drikkevare osv.
maj 2011
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 4 Emner: 111 Svar: 3.114
forret - Laks vendt i creme fraiche, forårsløg, dild og citron på en bund af napolitana salat og drysset med rejer
Hovedret - Kalvecuvette m. bagekartofler, asparges m. bacon og bruschetta
Dessert - Nøddekurve m. nougat/choko is og forskellige friske frugter
Også selvfølgelig noget kransekage
apr 2012
Følger: 3 Følgere: 5 Hunde: 2 Emner: 103 Svar: 1.421
Forret: Ristet ciabattabrød med pesto, carpaccio, flaget parmesanost og frisk basilikum. Hertil hvidvin.
Hovedret: Oksefilet med flødesovs, smørstegte timian/hvidløgskartofler og salat. Hertil rødvin.
Dessert: Hjemmelavet vanilieis med chokoladestykker i nødde/karamelkurv og med chokoladesovs på. Hertil dessertvin.
Resten af aftenen er der snacks i form af chips.
Klokken 12 er der Moscato De' Asti, men ingen kransekage da vi alligevel ikke gider spise det.
okt 2009
Følger: 4 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 2.128
Chokomousse m flødeskum
Irsk kaffe
Snolder, chips
Kransekage og Asti
feb 2009
Følger: 21 Følgere: 30 Hunde: 5 Emner: 174 Svar: 7.694
Jeg har ligget syg siden d. 26. og jeg er bange for, at vi bliver nødt til at aflyse overfor de inviterede, for jeg har det stadig frygteligt, og nu begynder kæresten også at småskrante.
Min kæreste og jeg har dog aftalt, at hvis vi bliver nødt til at aflyse, så skal vi to stadig hygge os med god mad sammen.
Jeg kunne forestille mig, at vi ender ud med noget skaldyr eller fisk til forret. Måske lakseroulade eller noget med nogle marinerede tigerrejer.
Det bliver muligvis enten vildt, lam eller en okse til hovedret. Dertil har kæresten snakket om, at han gerne vil lave noget svampesauce. Tror vi laver enten baconsvøbte asparges eller bønner til og så noget kartoffelværk.
Dessert kunne blive en god, blød chokoladekage med hjemmelavet is til.
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.419
http://politiken.dk/mad/opskrifter/ECE1090773/radiser-i-potte/ - og en eller anden drink...
Appetizer er tatar af Kobekød med peberrod, kapers, skovsyre, løg etc og esdragonmayo samt enebærgranulat - Endnu en Noma-opskrift
1. forret er hummerhale på krydderurtesalat, radicchio og feldsalat fra haven, tre-kantet terrine af grønne asparges pakket ind i porrer og trøffelmarinerede hvide asparges
2. Forret er hummersuppe med persille/hvidløg/chiliristet klo med et eller andet gulerod/porre/pastinak-hejs med hummerkødsrester. - drysset med persille.
Mellemret er confiteret lår af agerhøne, brystet i ravioli med sauce kogt på skroget af fuglen og dertil er der svampe samt løg i forskellige afskygninger. Dertil jordskokpuré samt friteret "krølle" af jordskok.
Hovedret er bøf af Kobekød med hjemmelavet bearnaise og hjemmelavede "Heston Blumenthal-fritter"
Ganerenser, som er champagnegranite med citronsne lavet af maltodextrin og citronolie
Desserten er Pavlova med flødeskum, jordbær, kiwi, passionsfrugt og banan
-OG hjemmelavet kransekage kl 24!
mar 2012
Følger: 8 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 155 Svar: 1.047
okt 2009
Følger: 4 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 2.128
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.419
At lave mad gør mig glad - helt bogstaveligt..:-) - Synes det er super sjovt - og ja, jeg laver det hele selv - Dog laver jeg ikke burgeren, som knægten har bestilt - Det sørger far for - og også drink til nytårstale.
Har forberedt en masse nu, så jeg kan komme på skovtur med vovsen og veninden i morgen, og nå lidt i morgen eftermiddag, og også lidt nytårsdag..
-Og så overskudsagtig her er jeg på ingen måde til hverdag;-)
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 87 Hunde: 4 Emner: 946 Svar: 17.596
til hovedret laver vi
oksemørbrad, en sovs kogt ind med rødvin, portvin og fløde... kartoffel fondanter og persillerods pure...
mar 2012
Følger: 8 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 155 Svar: 1.047
okt 2009
Følger: 4 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 2.128
TS:hvad med flødekartofler i fad? Eller en hjemmelavet kartoffelmos, som du former til flade "frikadeller" og steger i rigtigt smør på panden?
mar 2012
Følger: 8 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 155 Svar: 1.047
Vores menu er..
Forret; lakse roulade med flutes og dressing
Hovedret; kalvesteg med sauce asparges i bacon svøb samt Kartofler a en art..
Dessert; hindbæris på nøddebund...
okt 2009
Følger: 4 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 2.128
mar 2012
Følger: 8 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 155 Svar: 1.047
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.419
okt 2009
Følger: 4 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 2.128
dec 2008
Følger: 9 Følgere: 7 Hunde: 1 Emner: 34 Svar: 651
Dessert har jeg nogle år lavet en nødde/nougat/marcipan bund med is, frugt og hvid chokolade sauce over.
Revet marcipan, blandes i en gryde med smeltet nougat og hakket nødder. Massen formes i muffins forme og køles af i køleskabet ( kan laves dagen før)
aug 2008
Følger: 32 Følgere: 1463 Hunde: 9 Annoncer: 1 Emner: 29 Svar: 30.118
sep 2008
Følger: 12 Følgere: 33 Hunde: 4 Emner: 573 Svar: 10.537
Hovedret: Raclette (det er nemmest når vi er 9 mennesker der skal spise)..
Dessert: Nøddekurve med 3 forskellige hjemmelavet is parfait (vanilje, chokolade og bær)..
Kl. 24: Naturligvis hjemmelavet kransekage..
aug 2011
Følger: 16 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 49 Svar: 4.509
hjælp nytår menu???