848 visninger
|
Oprettet:
Nytårs menu {{forumTopicSubject}}
Nogen der har erfaringer med følgende retter, eller ved om det er svært?
Jeg er ikke nybegynder i et køkken, og har flair for madlavning
FORRET:
Jomfruhummerhaler m. tomatmayonaise
http://arla.dk/opskrifter/jomfruhummerhaler-med-tomatmayonnaise/
HOVEDRET:
Okske mørbrad/fillet m. bagte rodfrugter, kartoffelmedaljer whiskeysovs
DESSERT:
Hvid og mørk chokolademousse m. skovbærsirup og champagnesorbet
http://arla.dk/opskrifter/Hvid-og-mork-chokolademousse-med-skovbarsirup/
http://arla.dk/opskrifter/champagnesorbet/
nov 2009
Følger: 3 Følgere: 3 Hunde: 1 Emner: 19 Svar: 327
okt 2006
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 3 Emner: 9 Svar: 657
Når jeg får gæster til spisning med flere retter, sørger jeg som regel for, at nogle af retterne er meget enkle at tilberede, så jeg har tid/overskud til at lægge kræfterne i de andre. Og vælger nogle, hvor tingene kan tilberedes på forhånd, så jeg kun lige skal smide tingene sammen og anrette inden serveringen :o)
Men lækkert lyder det skisme!!
nov 2009
Følger: 3 Følgere: 3 Hunde: 1 Emner: 19 Svar: 327
Tak for tippet, bøde kød og kartofler skal jo i ovnen, så den er lidt presset, så super tip!
Skal de steges i noget eller bare på panden? Og hvor lang tid? Skal de koges først?
Therese:
Mayo til foretten kan laves dagen inden, så får den også mere smag, Halerne kan pilles så de er klar til kogningen på dagen. Rodfrugter og kartoffel kan skrælles og klargøres dagen før, sovs kan laves dagen før, lige til at varme op. Is SKAL laves mindst 1 dag før, mousse kan laves aftenen før eller om formiddagen.
Så synes egentlig det meste kan gøres klar før, så det bare skal smides i ovn eller varmes og anrettes.
okt 2008
Følger: 25 Følgere: 24 Hunde: 3 Emner: 272 Svar: 1.878
Grove skiver, i et fad og lidt olie over og så i ovenen. Min livret ;O))
sep 2004
Følger: 17 Følgere: 17 Hunde: 3 Emner: 41 Svar: 613
nov 2009
Følger: 3 Følgere: 3 Hunde: 1 Emner: 19 Svar: 327
okt 2006
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 3 Emner: 9 Svar: 657
Nytårs menu