{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
939 visninger | Oprettet:

DRÆBERHUND !!! {{forumTopicSubject}}

Ja igår kom jeg gående med nasty på en sti der følger togskinnerne, skulle mødes med min veninde og hendes flat coated retriever, da min veninde er to meter foran mig tager jeg snoren af nasty, siger hun skal blive og så først da min venindes hund er helt tæt på siger jeg værsgo. hundene hopper rundt om hinanden og er super glade for at se hinanden.

ca 4 meter bag min veninde holder en ældre dame på sin cykel og råber kan du så ta din hund i snor!! så siger jeg den må godt være uden snor her, hvilket den også må. Så siger damen, hvad så med alle de ældre damer der cykler her, lige pludselig ender der jo med den dræberhund kommer farende lige i hovedet på dem. SÅ BLIVER JEG GAL, og råber tilbage, det er ikke en dræberhund, ikke en gang en kamp hund, hvor hun så svare, JO det kan jeg se på ørerne :s :s :s

Hvad sker der for uvidende og fordømmene mennesker??? HADER DET!!!!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  DRÆBERHUND !!!
  • #1   19. jun 2008 desuden siger jeg til hende,: men det gør ikke noget hvis retriveren er uden snor vel? der svare hun ikke. men cykler sin vej. smiley

  • #2   19. jun 2008 mange tak, blev bare så hidsig men samtidig så ked af det, helt ærlig hun ligner ikke en gang en pitt bull eller amstaff, som bliver kaldt for kamp hund. kunne ha bildt hende ind det var en hvid boxer, det ville hun ikke en gang kunne ha set forskel på.

  • #3   19. jun 2008 no name, nu på viagra, for at få lidt potens *

    tro mig det synes jeg os var sjovt. og især fordi nasty er hybrid så hendes ører kan sidde på to forskellige måder.


  • #4   19. jun 2008 Hmm jeg kan så godt se det lidt fra den anden side - for der er jo altså mennesker der er bange for hunde - og især de racer de kun har læst om i aviser osv.

    En offentlig sti er for alle - og kvinden er vel blevet frustreret over sin angst og reagerer på den måde - og jeg mener måske at det rigtige havde været at tage hensyn og kalde begge hunde til sig - og lade kvinden passere


  • #5   19. jun 2008 Det gjorde vi også jeg gav nasty snor på og ventede til hun var cyklet forbi før jeg slap hende igen. men derfor bør hun fandme ikke råbe drberhund, og så bare cykle sin vej istedet for at lige høre på hvad jeg har at sige om min hund. nasty gik ike en gang hen imod hende hun var fuldstæbdig ligeglad med hende.

  • #6   19. jun 2008 M&S S

    jeg ser kun denne race som en muskelhund, ligeså vel som en rottweiler, boxer, dobbermann osv.. ser den bestemt ikke som en kamphund. det er den slet ikke atletisk nok til at være. smiley heh


  • #7   19. jun 2008 folk reagerer meget forskelligt når de er usikre - det kan være hendes måde - og det er jo ikk til at vide om hun har været udsat for noget ikke så rart før

  • #8   19. jun 2008 Christel "Dobere er bare lækrest" .

    men du er vild med dobbere?? undskyld men kan ike se forskellen. synes en dobber er en skøn hund, men det er sjovt nok altid dem er bliver brugt som aggresive vagt hunde i film osv..


  • #9   19. jun 2008 jeg er ligeglad med løse hunde men jeg tager altid diesel i snor hvis der kommer andre og så spørger jeg om det er ok jeg har den løs ligesom jeg vil have de tager hensyn til mig tager jeg også hensyn til dem men nu er han jo så lille og sød at jeg aldrig har fået et nej

    men forstå godt du blev sur over den klagesang det ville jeg også have blevet =)


  • #11   19. jun 2008 Charlotte H

    det kan godt være, men derfor kan hun bare sige, : vil i ikke bære søde at ta jeres HUNDE i snor, så jeg kan komme forbi. så havde jeg smilet sødt og sagt jo selvgølgelig.


  • #12   19. jun 2008 Rikke - det kan tænkes at hun før har forsøgt sig med venlighed - men selv er blevet mødt med ubehag - så er angreb mange gange det bedste forsvar når man er bange

    Jeg forstår godt du blir ærgelig over den slags - og at du tog din hund i snor syns jeg var godt


  • #13   19. jun 2008 Christel "Dobere er bare lækrest" .

    det var ikke et angrib, bare en mening om at ældre damer er bange for kamphunde fordi de hører dårligt om dem i nyhederne og læser dårligt om dem i aviserne. men hvad så med de mennesker der ser dobere i fjernsynet hvor de bliver stillet dårligt fre.. det må da være det samme.

    men forstår godt dem der selv har haft dårlige oplevelser med kamphunde at de tager afstand til dem.

    jeg bryder mig fx ikk om shæfere da jeg selv har haft en grim oplevelse ned sådan en. men prøver da stadig at snakke/kæle med dem når jeg møder dem.

    men jo, jeg synes en dober er ligeså megeten muskelhund som en amr bulldog.


  • #14   19. jun 2008 jeg har ikke læst alle svarene, men jeg siger altså min mening, også selvom jeg måske får på puklen...

    Jeg synes du greb det helt forkert an, du skulle havde indfanget din hund, og så fortalt den ældre dame stille og roligt, at stien er en hundesti, hvor hunde gerne må være løse, og at dette ikke er en dræber eller kamphund. Men du skulle havde gjort det stile og roligt, for nu har kvinden bare fået bekræftet sin fordom, at store hunde er farlige og dem som ejer dem er ligeglade med andre mennesker.
    Du skal som muskelhundeejer jo desværre ligge ryg og navn til en masse fordomme, men du skal også være den gode ambassedør for racen, hvilket man kun er ved at være et godt forbillede og vise din hund positivt, og det skete desværre ikke i denne situation....
    Men det er så skide nemt at være bagklog....


  • #16   19. jun 2008 * Sascha Hilton *

    det havde jeg bestemt heller ikk fundet mig i var blevet rigtig tosset. men nu kender jeg min hund så godt, at ligemeget hvor vi går så går hun ALDRIG hen til fremmede mennesker, hun kigger ikke engang efter dem. og selvom der kommer nogle imod os tager jeg hende stadig i snor eller holder hende i halsbåndet indtil de er væk. jeg viser stor hensyn til det.
    og hvis folk kommer imod os med en hund, siger jeg altid må de snakke? hun gør ikke noget.. og så er folk glade og siger ja.


  • #17   19. jun 2008 En gang, kom jeg løbende på en skovsti. Hunde måtte ikke være løse der, pga rålam i skoven. Nogle unge mennesker kom gående med en løs schæfer. Smuk hund der gik pænt på plads. Så jeg løb bare forbi i den anden side af stien, uden at kigge over på dem. Idet jeg var forbi råbte de "pus hende". Det var sikkert for sjov, men hunden drønede efter mig og snappede mig i benene. Jeg blev da hamrende forskrækket, men kunne godt se, at det bare var nogle hjernedøde mennesker som gik med hunden. Der gik lang tid, før jeg var rolig, når jeg mødte nogen med løs hund i skoven igen. Dum oplevelse, som kan gi´ dårligt ry for racen.
    Jeg har selv haft schæfer, og synes de er dejlige.


  • #19   19. jun 2008
    Gitte med Vanni, mobilt bredbånd og robotstøvsuger :

    forstår godt din mening. jeg tog også min hund i snor, sagde det er ikke en dræberhund. men da hun så begyndte at råbe blev jeg sur.


  • #20   19. jun 2008 Jeg kan godt forstå at det er træls (for at benytte et godt jysk udtryk) at folk antager nogle ting om din hund, men jeg forstår simpelthen ikke hvorfor folk med muskel- og kamphunde racer bliver ved med at lade folks reaktioner og forståelse af deres hunde komme bag på dem!
    Der ER mange der er bange for dem og der er mange der har grund til det.
    HVORFOR skal de rende løse steder hvor der kommer andre mennesker?
    Selv lader jeg aldrig min store køter rende løs steder hvor der ikke er indhegnet specielt til hunde eller på vores egen grund.

    Jeg syntes det er at smide ansvaret fra sig.

    Hvor i DK må man have en så stor hund gående løs hvis der ikke er hegnet af? (Jeg kender godt det svar der kommer) Hvem har 100% styr på sin hund? Jeg mener INGEN


  • #21   19. jun 2008
    *F.U*en værre rygklapper findes ik *

    jeg tog hende jo os i snor. lige med det samme. det gør jeg altid når der kommer mennesker. selvom jeg ved min hund ikke kaster dem et blik. hun er ligeglad med fremmede mennesker, selv hvis det er dem der vil snakke med hende er hun somregel ligeglad, medmindre de har noget hun kan spise smiley


  • #23   19. jun 2008 **Jannipigen**

    hvis "fru olsen" må gå løs med sine 3 pudler på din sti, kan jeg love dig for jeg os slipper min løs. men hvis hun kommer gående med dem i snor, tager jeg os min i snor. det samme gælder når vi er på stranden, slipper hende hun hvis de andre hunde dernede er løse ellers holder jeg hende i snor..

    og nej ingen har 100% styr på sin hund, men jeg stoler på hende, og føler selv jeg har rigtig meget styr på hende til at kunne slippe hende fri.


  • #24   19. jun 2008 Rikke det er præcis på grund af folk der har hund og holdninger som du der gør at jeg er bange for muskelhunde.

    Desværre.


  • #25   19. jun 2008 På en måde forstår jeg godt dem der er bange for hunde, og man skal udvise lidt større respekt for andre en lige sig selv og sin hund.

    Jeg synes bare det er forket at man er lige gyldig og selv om man bliver anråbt, og at tage hunden i snor, så er der jo en grund til hvorfor man blivet bedt om det.

    Den anden måde med at sige, at min hund må godt gå løs, det er efter min mening respektløs. og her udviser man ikke ansvar..

    Der går ikke noget af nogen ved at man rette sig lidt efter det der bliver sagt, men hundefolket er og fylder meget, og hovedeparten udviser ingen hensyn, det er min opfattelse. her set det flere gange,

    Ta dog den skide hund i snor og udvis noget mere hensyn og ansvar. så ungår man en helvedes problemer.


  • #27   19. jun 2008 hihi bliver hunde nu til kamphunde pga ørene..

    Ang. udne snor, så går jeg uden snor så meget som muligt, da jeg prøver at udnytte hun stadig er tryghedsnarkoman til at lære indkald..

    Men så snart jeg går ved vejen, eller der kommer nogen, så kommer snoren på..

    I går ved stranden tog je snor på så snart jeg bare kunne ane en logrende fyr længere fremme, for nogle hunde har det med bare pludseligt og spontant at løbe hen og hilse på andre hunde, og så vil jeg være sikker på jeg i det mindste har min under kontrol..

    hvis jeg snakker med nogen og de slipper deres læs, slipper jeg også Lilly løs, men hvis der kommer en anden mens vi snakker, eller der går nogle forbi, er det lige snor på igen..


  • #29   19. jun 2008 Lilly < 3

    præcis det samme jeg gør. fuldstændig, smiley


  • #30   19. jun 2008 Pinky Babs .

    det var jo en grund til at jeg valgte en amr bulldog og ikke en amstaff igen. netop for ikke at blive angrebet for folk må da efterhånden ha fattet at der er forskel på muskelhund og kamphund men åbenbart ikk...


  • #32   19. jun 2008 ''hvis "fru olsen" må gå løs med sine 3 pudler på din sti, kan jeg love dig for jeg os slipper min løs. men hvis hun kommer gående med dem i snor, tager jeg os min i snor. det samme gælder når vi er på stranden, slipper hende hun hvis de andre hunde dernede er løse ellers holder jeg hende i snor..''

    det synes jeg er en rigtig dårlig holdning. bare fordi andre har hunden løs, giver det da ikke dig ret til det medmindre det er et område, hvor løse hunde er tilladt.
    Udvis dog noget respekt og du vil se, at folk giver dig respekt tilbage.
    Din hund hører under muskelhunde-gruppen, så vær dog et godt forbillede istedet for og hjælp med at vise at din race ikke er spor farlig.


  • #33   19. jun 2008 Sascha Hilton *

    eejj det er jeg glad for at høre. det er os en utrolig lækker og vENLIG race. meget doven hund men så kærlig smiley min hat ALDRIG vist nogle formoer for aggresivitet, aldrig... tværtimod, det er som regel hende der er bange for andre hunde. til at starte med. hun blev for en måneds tid siden sat på ilads af en pomeranian, det så så sjovt ud. hun lagde sig bare på ryggen med alle 4 poter lige i vejret og lod den "styre" hende. hehe


  • #34   19. jun 2008 A;h.

    Jeg tror desværre den generelle holdning er at alle andre går over for rødt... så må jeg også.

    Disse hund er modefænomen og så længe de er det vil størstedelen af ejerne være folk der ikke gør noget godt for racens ry.


  • #35   19. jun 2008 A;h .
    jeg synes det er en fin holdning, enhver anden race kan da være ligeså aggresiv som min.... så hvorfor må deres hunde gå uden snor hvis min ikk må.. så længe jeg kender min hund og ved den ikke ville gøre en flue fortræd slipper jeg hende hvor der er andre løse hunde, så hun kan lege med....

    og synes selv jeg er et godt forbillede for min race, går til træning, udstilling osv, det må da vise at jeg gerne vil ha folk til at se min race ikke er spor farlig og kan det samme som andre hunde.


  • #36   19. jun 2008 det med at slippeløs ved andre, mente jeg at hvis de hilser og den anden blvier sluppet løs, så slipper jeg også min løs, ikke bare fordi de andre er løse *g*

    Jeg er af den opfattelse at når hunde hilser er enten begge i snor, eller ingen i snor, personligt foretrækker jeg de begge er i snor..


  • #37   19. jun 2008 **Jannipigen**
    ja, tror desværre du har ret. Det er ret noget øv for racerne og for de folk, som gør et kæmpe stykke arbejde hver dag, for at give racerne et godt ry.


  • #38   19. jun 2008 Rikke B
    det har ikke noget at gøre med om andre racer er aggressive.
    Det har noget med respekt at gøre!


  • #39   19. jun 2008 **Jannipigen**

    hvordan kan du sige jeg ikke gør noget godt for racens ry? jeg gør alt hvad jeg kan for at de folk jeg kender og møder får en forståelse af at den hund jeg har er noget af det bedste der findes. og ikke alle muskelhunde er "dræbere".

    det har jo som sådan ikke noget med racen er, men hvad man gør racen til.!!!


  • #40   19. jun 2008 hmm viste ikke en Dobermann er en Muskelhund LOOOOL
    Hmm kan ikke forstå folk kan blive bange for en dober hvis de ikke har set en i virkeligheden..
    At der forgår noget på film,er jo nok fordi hunden er trænet til at gøre de ting.. men at man i den virkelig verden høre forskellinge ting om muskelhunde gør jo at folk bliver bange for dem..


  • #41   19. jun 2008 Jeg mener ikke man er en god racerepresentant hvis ikke man tager hensyn til andre mennesker og den frygt de må bære rundt på.

    At du så går til træning og udstillinger er da rigtig fint, men det hjælper ikke på at jeg ville flegne hvis jeg mødte din hund fri på en offentlig gangssti.

    Jeg er bange for dem og de skal ikke komme i nærheden af mig....


  • #42   19. jun 2008 * Sascha Hilton *

    ja præcis, man kan dårligt nok skælde hende ud hvis hun fx tager noget som hun ikke må. for hun kigger bare på en med sine store triste øjne og så er man solgt. hehe.

    og ja en amr buklldog er noget af det nemmseste at opdrage smiley efter min erfaring.


  • #43   19. jun 2008 **Jannipigen**

    undskyld men prøv at læs HELE indlægget... jeg tager min hund i snor ligeså snart jeg ser et andet menneske, hund, kat whatever.. selvom jeg ved min hund er ligeglad.. og hvis den modkommende person har en hund med sig spørger jeg om de må snakke. og så får man enten et ja eller nej. og det er fint med mig. tager hende ALTID i snor når jeg møder andre. altid.


  • #44   19. jun 2008 Men damen har jo nået at føle sig utryg inden du har fået den i snor.
    Hvad hvis jeg kommer gående fra en sidevej? Eller hvis du et kort øjeblik er i snak med veninden og ikke ser jeg kommer cyklende?

    Hvorfor hegner du ikke haven ind og inviterer din venindes hund derhjem og lege?

    Hvor skal hunde være løse på offentlige gangstier?


  • #45   19. jun 2008 Rikke B
    nu modsiger du dig selv. Du skrev før at du lod din hund være fri, hvis andre havde deres hunde fri. Nu skriver du, at du altid tager hunden i snor, når du møder andre.
    hmm ...


  • #46   19. jun 2008 Jeg går lige med min hund... skal nok lige kigge tråden når jeg kommer tilbage.

  • #47   19. jun 2008 Men i bund og grund ville jeg egentlig bare gerne dele mine historier med jer. ikke starte den evige lange diskussion om hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. i har jeres meninger, jeg har mine. og som min mormor altid har sagt, verden ville da os være kedelig hvis alle mente det samme smiley

    og lige en sidste ting, hvis i tager et kig på min profil, kan i se min gamle hund, en amstaff, som jeg måtte aflive da jeg mente hun kunne være til fare for andre mennesker iog dyr. hvis det ikke er at respektere andre og sig selv så ved jeg ikke hvad der er..


  • #48   19. jun 2008 A;h .

    det gør jeg da ikke?? hvis jeg ser andre MENNESKER tager jeg hende i snor. men hvis jeg ser andre løse hunde slipper jeg hende. og hvis der kommer en persomn gående med sin hund i snor, tager jeg min i snor, og spørger derefter om de må hilse i snor.


  • #49   19. jun 2008 **Jannipigen**

    for det første er min have hegnet ind, for det andet skulle jeg mødes med min veninde og så skulle vi hjem til mig. og desuden når vi er hos folk hvor haven ikke er hegnet ind er det intet problem for min hund stikker ikke af. smiley


  • #50   19. jun 2008 Rikke B
    ''undskyld men prøv at læs HELE indlægget... jeg tager min hund i snor ligeså snart jeg ser et andet menneske, hund, kat whatever.''

    smiley


  • #51   19. jun 2008 * Sascha Hilton *

    hehe ja har hørt de skulle være nogle små bestemte bisser.. og ja stadig meget interesseret. hehe


  • #52   19. jun 2008 A;h .

    ja det er det jeg gør. både mennsker katte hunde osv. undtagen hvis den anden hund er løs og jeg kan se at ejeren ikke prøver at indfanfge den.


  • #53   19. jun 2008 Rikke B
    ''det gør jeg da ikke?? hvis jeg ser andre MENNESKER tager jeg hende i snor. men hvis jeg ser andre løse hunde slipper jeg hende. og hvis der kommer en persomn gående med sin hund i snor, tager jeg min i snor, og spørger derefter om de må hilse i snor.''
    Dette skrev du efterfølgende. kan du ikke godt se, at jeg bliver lidt forvirret?


  • #54   19. jun 2008 A;h .
    ''det gør jeg da ikke?? det var et svar til jeg ikke modsiger mig selv.. men ok skal nok gentage det hel igen.
    Jeg har min hund løs hvor man må ha den løs. hvis jeg ser andre levende væsner komme, tager jeg min hund i snor. medmindre der kommer en med en hund uden snor, undtagen hvis de selvfølgelig prøver at indfange deres hund, det viser jo at de ikke vil ha de skal snakke sammen. det kan jo ligesåvel være deres hund der er farlig, som det kan være min. man ved det jo ikke. og hvis jeg er på stranden, og alle de hunde der er der er løse, så er min os løs. men hvos jeg vidste min hund kunne finde på at skade en anden hund eller mennesker, ville jeg ikke tage snoren af hende.


  • #55   19. jun 2008 Rikke B
    og det er det, jeg synes er en dårlig holdning. at lade sin hund være løs bare fordi andre har det, hvis det er på område, hvor de ikke må være løs. smiley
    og til det med den gamle dame. Altså hul i hækken med det!
    hun er gammel og ved ikke bedre. smiley


  • #56   19. jun 2008 A;h .

    jeg har for det meste kun min hund løs hvor man må.ellers er det altså kun hvor andre os har deres løs og hvor det ikke genere nogle. undskylder hvis jeg ikk fik sagt det.


  • #57   19. jun 2008 Jeg kan udemærket forstå at du som ejer til en ellers flot og dygtig hund (ligner det på jeres billeder) bliver dybt såret og skuffet og sur over sådan en person.. Men jeg forstår hende fandme godt..
    Da jeg var 9 år gammel gik jeg tur med vores tibbe ude i Dragør hvor vi boede før, der gik længere ned af stranden en gruppe med 4 hunde i samme vej væk fra byen som os, pludselig vender alle 4 hunde og drønner over til os og begynder at bide ud efter min lille hund, ejerne kalder dem til sig og alle kommer undtagen en, den blev ved og ved, jeg råbte og skreg og græd og sparkede efter den og ejeren råbte og skreg endnu mere på den, min hund var i snor så hev rundt i hende for at hun skulle komme væk fra den, til sidst måtte ejren kaste sig over sin hund og begyndte så at råbe af mit at et lile barn ikke skulle gå tur med en hund i løbetid men hun var ikke i løbetid eller noget som helst.. DERFOR er jeg også ret bange for løse kamphunde, fordi jeg har det minde....

    Den dame kan have haft en utrolig dårlig oplevelse med den type hund du har, eller generalt møder hun bare ikke nogen venlig sindet hunde af den race, så prøv at forstå hende.. forstår godt du er sur men der er som regel en grund til at folk gør som de gør...


  • #58   19. jun 2008 no name, nu på viagra, for at få lidt potens *

    tak, det var sådan set os bare det svar jeg ville have igen da jeg skrev tråden. om det var mig der overreagerede eller ikke.


  • #59   19. jun 2008 kan så slet ikke forstå at du kan tro på sådan en historie om at når dobermannen er 1 år skal den have en skalle og så er den sød igen hihi ja undskyld mig men ingen hunde skal have en skalle og derefter tro at den er sød igen..

  • #60   19. jun 2008 Anne-Louise S

    jeg forstår hende godt og tog jo os min hund i snor med det samme da hund sagde det. respektere det fuldt ud. finder mig bare ikke i at blive tiltalt på den måde. det er det eneste. helt ærligt respektere virkelig at nogle mennesker ikke bryder sog om hunde om det så er an lab eller en buklldog, skal nok ta den i snor. men derfor kan folk stadig godt tale pænt.


  • #61   19. jun 2008 Hvorfor cykler damen i en hundeskov? For det er jo der man må ha hunde uden snor. Andre steder skal de føres i snor.

  • #62   19. jun 2008 Doggymom anbefaler Zink salve mod ondt i numsen!! *

    det var ikke en hundeskov, men en sti.


  • #63   19. jun 2008 hvor man os gerne må have dem uden snor

  • #65   19. jun 2008 ser nu også doberen som en muskelhund...

  • #66   19. jun 2008 Rikke B

    Men nogen mennesker især ældre er ikke gode til at udtrykke deres frygt ...

    Jeg bliver også tosset når jeg får at vide at Amy ikke har godt af at være på stranden af en eller anden gammel kælling og tror da nok lige jeg kende rmin hund bedst..

    Men det handler om at tænke, hmm når dumme dig du er godt nok højst ubegavet om den type folk og bare ryste på hovedet af dem... men det er ikke altid lige let det ved jeg godt smiley

    men så længe du tager hende i snor og det så tror jeg nu nok det skal gå smiley


  • #67   19. jun 2008 ok, bare der er skiltet med det, så er det jo i orden.

  • #68   19. jun 2008 jeg synes os en dober er så lækker. og vi var faktisk ude at kigge på sådan en inden vi købte nasty.. synes simpelthen de er så smukke. og hvis jeg skulle eje en SKULLE den have kuperet øre og hale. de ser så majstætiske ud når de har det. helt sikkert det er en skøn hund.

  • #69   19. jun 2008 Anne-Louise S

    ja:) men så når jeg prøver at forklare hende det ikk er en dræberhund og hun blir skide hysterisk, så bliver jeg sur. hvis man kan lukke store ord ud i hovedet på andre mennesker, skal man os kunne tåle at få noget igen


  • #70   19. jun 2008 Rikke du ville vel ikke have en hund som du er bange for?? spørg nok dumt

  • #71   19. jun 2008
    Doggymom anbefaler Zink salve mod ondt i numsen!! *

    jamen det er der...


  • #72   19. jun 2008 *Tyson-Draco*den ene hånd vasker den anden ren*

    øhh jeg har ikk sagt jeg var bange for dober???? tværtimod.


  • #73   19. jun 2008 Rikke jeg underskylder smiley så lige at det ikke var dig smiley

    M&S S
    Jo det må du da godt.. forstår bare ikke man kan være bange for en hund man ikke har set..

    Jeg er ikke meget for muskel hunde men har dog mødt nogen..


  • #78   19. jun 2008 en hund er det man gør den til..

    Og har den dobermann du har hørt været farlig er det sku nok pga. ejeren..

    men nok om det smiley tager altid vores i snor lige meget hvor vi er.. de er kun løse hvis jeg kan se langt fremme og kommer der nogen er de hurtigt i snor..


  • #79   19. jun 2008 ......kan godt ske det ikke kom i medierne, men Samson er blevet bidt af en dober

  • #81   19. jun 2008 M&SS hmm så må hun da ikke ha vist hvem der bestemmer,og nej det gør man ikke ved at slå om det er en gravhund,shæfer,dober,muskelhund osv..



  • #83   19. jun 2008 F.U hmm så har du da fået dig et lille bi job hihi smiley så skal vi bare kalde på dig hvis der er noget hehehe smiley

  • #88   19. jun 2008 en dobermann går da ikke ind under muskelhunde eller hvad??

    Rikke - medierne bliver ved med at kalde muskelhunde for kamphunde.. hvordan skal en gammel dame, så vide at der er forskel..

    min farmor er bange for Igglo, fordi hun engang er blevet bidt af en schæfer..

    og jeg er altså ikke helt tryg ved hunde jeg ikke kender, dette gælder i sær de store hunde (muskelhunde mest).. mest fordi deres ansigter ser lumske ud, og jeg føler ikke at jeg kan aflæse deres udtryk..

    de små hunde skal man jo bare puste på, så vælter de jo...


  • #89   19. jun 2008 hold da op i fik skrevet meget, mens jeg var til dyrlæge og få chippet Lilly *g*

Kommentér på:
DRÆBERHUND !!!

Annonce