{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
918 visninger | Oprettet:

Lukket fest??? {{forumTopicSubject}}

Havde glædet mig meget til at skulle udstille Ottilie for første gang. Det blev så i Vejen igår...Selve bedømmelsen af min hund, fandt jeg helt fair. Vi har haft hende fra hun var ca. 10 mdr. gammel og selve socialiseringen af hende var ikke eksisterende. Hun var bange for alt muligt, dog mest mennesker. Vi har arbejdet meget med hende og gør det stadig, men helt 100% som en hund, vi selv havde haft fra hvalp, dét bliver hun aldrig. Som forventet var hun utryg i ringen og fik bemærkninger om det. Kritikken derudover var meget fin og meget positiv. Vi fik hvad vi kom efter.

Da jeg kom ud af ringen, tiltalte en kvinde mig og vi fik en god snak om bulldogger og udstilling. Ved ikke, hvem hun var,- vi er jo ny,- men hun var den eneste, der ulejligede sig til at snakke til os. Vi sad der og havde da noget snak med vores "naboer" (på eget initiativ), men var ellers totalt overladt til os selv.
Det undrer mig. Er det virkelig sådan i bulldog-verdenen, at ingen tager imod nye? At ingen viser de nye lidt tilrette og fortæller dem om, hvad der foregår? Har en klar fornemmelse af, at langt de fleste kender hinanden og så kan i da se, hvilke folk der er ny? Flere af jer har jeg skrevet med her på HG, hvorfor kan man så ikke hilse når vi er i den rigtige verden? Flere af jer gik lige forbi os uden at ænse os et blik. Ingen var ovre og sige hej. Det skal lige siges, at jeg selv tog initiativet til kontakt på udstilling i Varde, hvor vi var tilskuere og at jeg ikke forventer at folk kommer springende, men den mindste smule interesse eller velkomst var vel ikke utænkeligt?
Synes det minder om snobberi og sammenspisthed og det er jeg skuffet over. Havde en ide om en hyggelig dag, hvor man cikulerede lidt og fik noget snak om det vi trods alt har fælles; nemlig en interesse for bulldogger.








Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Lukket fest???
  • #1   17. aug 2008 kan følge dig, har oplevet lidt af det samme. det føles rigtig ubehageligt. kan ikke sige andet til det



  • #2   17. aug 2008 jeanette T - øvøv hvor trist det skal være sådan. Jeg prøver sgu altid at være smilende og imøde kommende for nye til vores show i ABTD. Vi skal jo holde show for amerikanerne og oldier her d 30+31 august. Og hvis man vil have flere til at udstille skal man tage godt imod de nye der kommer første 2 og også 100 gang


  • #3   17. aug 2008 Lone S: Endnu én der har prøvet det....tak for dit svar. smiley

  • #4   17. aug 2008 BK-BULL'S: HØRT!!!! Eller rettere LÆST....flere af din slags tak!!! Dét er nemlig den rette holdning....

  • #5   17. aug 2008 Har jo selv været ny, og selvom jeg efterhånden har været med i 6 år. Kan jeg tydlig huske hvor meget det betød at fremmed kom hen og fik en sludder for en sladder og lige klappede vuffen, og smilede og sagde jamen så ses vi jo næste gang..

  • #6   17. aug 2008 BK-BULL'S: Ja nemlig! Små ting der betyder alt...

  • #7   17. aug 2008 Ja og især når man står der til et show og ikke ved hvad ben man skal stå på...

  • #8   17. aug 2008 BK_BULL'S: Ja...godtnok har jeg læst mig til meget og udstilling, men det er ikke alt man kan læse sig til og så er der jo kommet nye regler...

  • #9   17. aug 2008 Jeg kan også godt give dig ret...Man føler sig virkelig udenfor =(

  • #10   17. aug 2008 Vil tildels give jer ret. Har det også selv lidt på samme måde. Men heldigvis har vi mødt Dorthe, og det er vi meget glade for smiley

  • #11   17. aug 2008 Ja heldigvis finder man nogen, som deler ens lidt nørdede interesse.... ;-)Så et eller andet sted er jeg da ligeglad med dem der er for fine til at hilse på...tænker mere på andre helt grønne der kommer ind i sådan et selskab...

  • #12   17. aug 2008 Præcis derfor har jeg droppet udstillingerne.

  • #13   17. aug 2008 Kim: Jeg ved da godt at vi bare kunne gå rundt og sige hej og alt det der...det var jo netop det vi gjorde i Varde, men når folk så bare vader forbi os uden at værdige os et blik, så synes jeg det blir for mærkeligt. I øvrigt så må alle jer "gamle" da straks ku spotte os ny og så mener jeg seriøst at man burde tage imod de ny- osse i den virkelige verden. I kender hinanden, vi andre er først lige kommet ind og skal sætte os ind i hvem der er hvem og hvem der har hvilke hunde...har lagt dette indlæg i flere grupper og har hørt fra andre, at de har en bestemt måde at tage imod nye folk på. det kunne bulldog-folkene lære af.
    Det har ikke skræmt mig, men skuffet mig, at kredsen er så lukket. En anden ting er, at Ottilie ikke har psyken til udstilling, så vi er ikke tilbage med hende ihvertfald. Hun kan ikke li det og så skal hun ikke.
    Men håber da vi ses, når vi har fået endnu en bulldog.
    Mvh Jeanette.


  • #14   17. aug 2008 Tina R: Ja det ku man sgu osse meget nemt føle sig fristet til! Mener seriøst at i en klub tager de "gamle" da imod de ny...det gør man da i mange andre sammenhænge...er albuerne virkelig så spidse?

  • #15   17. aug 2008 Blev træt af de nedladende bemærkninger om østhunde og de sammenspiste grupper der slikker r.. på hinanden når de står sammen, men så snart de vender ryggen til hinanden så er der himmelvendte øjne og grin bag ryggen. Troede også det var mere hyggeligt end det er.

  • #16   17. aug 2008 Tina R: Ja det kan man da snart få nok af...kan se der er flere der er stået af...helt forståeligt. Ingen har dog kommenteret Ottilie- direkte- og hendes mor er jo fra Polen. Hyggeligt....tjaehhh...lisså hyggeligt som influenza...

  • #17   17. aug 2008 Influenza har jeg også. Det vil jeg hellere ha......

  • #19   19. aug 2008 Ann H: Som jeg skrev så har vi skam taget initiativ. Måske var udstillingen så stor og vigtig for mange, at de ikk havde overskudt til meget andet end deres vante? Det er osse ok, men mener stadig, at folk vi har hilst på før vel godt ku overkomme et simpelt "dav".
    Mht. at Ottilies mor er fra Polen...helt enig,- de er for skønne. Mener det med østeurohunde er som i Dk: der er rådne æbler i kurven alle steder, altså dårlige opdrættere over alt. Det har efter min mening ikke en dyt med landegrænser at gøre.
    Jepp...vi må lave et MEGA banner... smiley


  • #21   23. aug 2008 Ann H: Det var jo egentlig meningen med indlægget i første omgang; nemlig at ruske lidt op i folk, da ikke kun med os- vi overlever- men i særdeles med andre nye, der kommer til. Vi bider ikke negle over det, men var bare lidt skuffede.

Kommentér på:
Lukket fest???

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce