{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.252 visninger | Oprettet:

Andre hundeejere når man lufter hund. {{forumTopicSubject}}

Åhhh andre hundeejere smiley

Jeg er i gang med at lære min lille hvalp at ignorere andre hunde når vi er ude på tur.

Så tænkte jeg så smart som jeg er blevet, at jeg bare 20 meter inden de mødes smider lidt guffer i rabatten og siger søg. Casey ignorerer også fuldstændig den anden hund, men så stopper den anden hund op og snuser Casey i røven. Casey ignorerer og tænker yes. Men manden bliver fandme stående og snakker til mig, så Casey lige pludselig får øje på den anden hund og begynder at ville lege. Så øv der røg lige den succes.

Hvad ville i have gjort i denne situation. Bedt manden om at fortsætte eller bare tænke, når vi starter for ny næste gang en situation opstår?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Andre hundeejere når man lufter hund.
  • #1   22. mar 2017 Jeg beder folk gå væk, eller siger de ikke skal hilse. Jeg gider ikke alt det der hilse-pjat på gåture, jeg siger også nej til folk der vil snakke med min hund.

  • #2   22. mar 2017 Jeg havde da bestemt bedt manden om at få sin hund til sig inden den nåede min smiley

  • #3   22. mar 2017 Altså måden jeg lærte min hund det var bare at gå en hel masse og komme forbi en hel masse hunde. I starten var hun helt ustyrlig, men jeg sagde hendes navn i en fast tone og fik hende med videre. Som turerne gik blev hun fuldstændig ligeglad.
    Jeg tror bare det er er spørgsmål om tålmodighed smiley Det bliver nok ikke alle i går forbi, som stopper og vil snakke.


  • #5   22. mar 2017 Havde sørget for den anden hund aldrig var nået hen og snuste min i røven! Havde en af hundene haft ressourceforsvar havde de jo endt i totterne på hinanden og oplevelsen var blevet endnu dårligere. Bed folk om at fise af - der er ikke andet for. Folk forstår ikke pæne hentydninger desværre.

  • #7   22. mar 2017 Du lærer ikke din hund at ignorere på den der måde. Den lærer bare at søge mad.
    At ignorere skal være et bevidst valg, dvs at hunden skal have set den anden hund, men fravælger den, for at tilvælge kontakt til ejer i stedet.
    Afsted til træning med jer. I lærer det der.


  • #12   22. mar 2017 Hej folkens.

    Dette var ikke et opslag omkring træningsmetoder. Men omkring hvad i ville gøre i situationen. Nu var mandens hund i snor, så han kunne lige så godt have gået videre med den. Vi stod inde i rabatten væk fra stien. Så jeg regnede faktisk med at han ville gå videre. Mandens hund var ikke interesseret i godbidderne overhovedet, ej heller Casey. Den ville lige snuse til hende, og så gad den ikke mere. Manden blev stående for at snakke med mig, som jo også er fint. Men ikke lige denne gang, da jeg var i gang med et træningsøjeblik. Kan slet ikke forstå at nogen mener at det er okay at han gik hen til mig uden accept. For jeg stod og kiggede ned på Casey og ignorerede fuldstændig ham manden.


  • #13   22. mar 2017 Selvfølgelig burde manden have holdt sin hund på afstand, men mange ved jo nul og en niks om hundesprog, så man bliver nødt til at åbne munden, hvis ens hund ikke skal hilse.
    Det ændrer ikke på, at din metode ikke giver dig det resultat du søger.


  • #16   22. mar 2017 Jeg tænker også at du skal melde tydeligt ud når de er på vej hen imod jer "hundene skal ikke hilse, vi træner" slut
    Og ja nogle bliver fornærmede, da jeg for et par år siden stod med en hvalp der ikke måtte lege pga brækket forben, tog flere det meget ilde op at deres hunde ikke måtte hilse på min søøøøøde lilel hvalp smiley


  • #17   22. mar 2017 Sig på forhånd "jeg er i gang med at træne, så undgå os venligst" smiley

    Og så ville jeg heller ikke smide guffer, ligesom de andre skriver smiley


  • #19   22. mar 2017 Jeg ville få min hund til at sidde og give den godbidder fra hånden..

    Du ved jo ikke om den hund der kommer er madaggresiv.

    Hvis den når at snuse har i nok signalert i bare er på hyggetur og lige tager en pause


  • #22   22. mar 2017 Ditte, de ville ikke acceptere, at din hvalp havde et brækket forben? smiley
    Hvad er det dog for en opførsel?

    Blev selv umådeligt flov, da Spot engang fik hilst lige lovligt voldsomt på en hund og jeg bagefter fandt ud af, at den havde en skade på benet.
    Det er da om noget en grund til at holde sig væk.

    Til TS "ups, glemte jeg at sige, at min hund har kennelhoste?" smiley


  • #23   22. mar 2017 Anine
    Nej, han måtte ikke lege og kun få korte ture i snor, så når der var løse hunde der nærmede sig, råbte jeg "den skal ikke hilse, min har et skadet ben" det var der faktisk flere der tog ilde op. Blandt andet med beskeder om at jeg så ikke burde lufte steder, hvor de plejede at gå med hunden løs, eller bare en irriteret snerren når de løb hen og fangede hunden (der selvfølgelig ikke kom når de kaldte)


  • #24   22. mar 2017 Ditte kender din frustration. Har lige været det samme igennem med en brækket albue.

  • #25   22. mar 2017 Wow Ditte. Det må jeg nok sige.
    Mage til mangel på respekt!


  • #26   22. mar 2017 Det var da helt vildt! Utroligt hvad folk kan tillade sig.

  • #27   22. mar 2017 Helt vildt
    Så når det er så svært at respektere en skadet hund, kan jeg godt forstå at det er tæt på umuligt at få folk til at forstå at man "bare" træner


  • #29   23. mar 2017 Jeg havde fået en seriøs kortslutning hvis en person med en anden hund, lod den gå helt op til min hvalp og lade den snuse til den !!!

    Jeg forstår SLET ikke det der "de skal da hilse og lege og socialiseres ...." nope, DU skal lette din brede og lave noget med DIN hund og lade være med at forvente, at min skal underholde din, så din kan ligge og sove resten af dagen.

    Jeg har minus tolerance og taler værre end den værste havnearbejder når jeg - efter naturligvis et venligt og roligt "nej, den skal ikke hen og hilse" - siger til folk at de skal holde deres kræ LANGT væk fra min !
    Der var engang .. men jeg gider det ikke mere, nu får de ren besked - tag din hund til dig, eller oplev at jeg lodser den til månen - eller at min hund bider den.

    End of story .. råd til dig TS - pas på din hvalp - andre hundeejere gør det F ikke for dig.


Kommentér på:
Andre hundeejere når man lufter hund.

Annonce