{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.814 visninger | Oprettet:

Hund på prøve... {{forumTopicSubject}}

Vi har en fransk på prøve hjemme hos os for at se hvor den er med os.
Den er 1 1/2år.

+
Sød
Rolig
God ved vores datter (9md)

-
Skider indenfor - spiser lorten (tisser udenfor)
Kan ikke falde til ro (kun ved vores fødder)
Meget trykshedssøgene
Følger os rundt hele tiden
"Halen" mellem benene
Underdanig
Kan ikke sove alene (1nat sov hun i vores seng, 2 nat sov hun i bur med mig ved siden af)

Har ikke spist noget i 3 dage nu.

Ved ikke helt hvor jeg vil hen med det, vi vælgte netop en ældre hund for at "slippe" for at skulle gøre hende renlig og ikke skulle opdrage hende til at sove alene og være alene hjemme.
(Vi har ikke været nogen steder endnu men lader hende være alene senere i dag...)

Er vi for fissefornemme med at forlange at hun er renlig og skulle være faldet til efter 3 dage??


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hund på prøve...
  • #1   2. nov 2012 Kort svar
    Ja det er I smiley
    Man kan ikke forvente så meget hverken af en hvalp eller voksen hund i mine øjne


  • #2   2. nov 2012 Fissefornem nej, utålmodig ja smiley
    Nogle hunde behøver mere tid afhængigt af hvad den har i bagagen end andre til at falde til, og 3 dage er ikke længe.
    Jeg ville give den lidt mere tid og så træne både alene hjemme ( det er jo et nyt sted) fra begyndelsen og renlighed. Begge dele går formentlig hurtigere end med en hvalp men du skal træne det alligevel. At efterlade en hund der kunne være alene hjemme i sit gamle hjem er en ting, den kan reagerer helt anderledes i det nye hjem.
    Jeg tror man skal være heldig hvis man slipper helt for at træne hunden i disse ting. Held og lykke


  • #3   2. nov 2012 Jeg tænker at I har taget munden for fuld med både et lille barn og en omplaceringshund med tydelige skeletter i skabet...
    Har I tiden og overskuddet til at få hunden i balance?
    Hvis den kryber rundt med halen mellem benene, tyder det på at den er utryg. En utryg hund er en skidt kombination når der er børn i huset. Der skal kun én forkert handling til, så reagerer hunden. og hvis I ikke er enormt kyndige i hundesprog og -signaler, så kan der lynhurtigt opstå misforståelser.


  • #4   2. nov 2012 Malene - det er vist og overfortolke mit indlæg smiley

    Vi havde nok bare håbet på at en "voksen" hund er renlig og kunne sove alene...


  • #6   2. nov 2012 Omplaceringshunde har i de fleste tilfælde skeletter i skabet, dvs. problemer de tumler med. De færreste hunde i balance omplaceres. Så jeg tænker, at I burde have forventet en række mindre problemer.

  • #7   2. nov 2012 Andre &Louise Det kan den også hvis man er heldig smiley Men din hund er ikke voksen , men stadig en unghund som måske heller ikke er kommet helt over teenage alderen. 3 dage er altså ikke ret lang tid for en hund at falde til,
    Den skal lære jeres rutiner at kende og føle sig tryg ved jer. Jeg ville give den mindst 14 dage hvor I træner renlighed og alene hjemme. Jo bedre I gør det nu jo lettere bliver det i fremtiden.
    Jeg tror at den er utryg hos jer nu og det er jeres opgave at få den tryg.


  • #8   2. nov 2012 renlig havde jeg også forventet af en voksen hund, altså hvis den ved hvor den skal besørge og kommer ud

    alene hjemme og sove alene ville jeg aldrig drømme om, den er et helt nyt sted, kender jer ikke og er taget fra det sted den kender.
    i skal lave nogle tillidsøvelser, bruge tid på at gøre hunden fortrolig med jer, starte forfra med alene hjemme træning og lade hunden sove i samme rum som jer.
    Hvis i ikke vil have den i soveværelset, så må i sove der hvor den skal være.

    her er der ingen forskel på at købe en hvalp og en voksen hund, måske endda værre for en voksen hund, der skal til at lære nye rutiner og har erfaringer positive/negative med sig i rygsækken


  • #9   2. nov 2012 Jeg syntes da ikke den hund lyder som en velafbalanceret, nervefast hund.
    Alle mine hunde vil da til en hver tid kunne være hos andre (også i længere perioder) uden at besørge indenfor, de ville ikke være nervøse eller usikre.
    Jeg passer hunde for andre, og ingen af dem har udvist den adfærd som du beskriver.
    Tror desværre I får en del arbejde med jeres nye ven. I er absolut ikke fisefornemme, tværdigmod syntes jeg I er fornuftige, at observere tingenes tilstand.
    Og selvfølgelig kan det da lade sig gøre at, have både småbørn og hund.


  • #10   2. nov 2012 Been there done that med en omplaceringshund...

    Hvis det var mig og hunden virkede så usikker/utryg, så ville jeg aflevere den retur, inden vi blev for knyttede til den.

    Det gjorde vi ikke, vi meldte hunden til socialiseringskursus 3 dage efter vi fik ham hjem, spurgte opdrætter om råd, efter en måneds tid oprettede jeg en profil herinde og så ca. 3 måneder efter vi fik ham hjem væltede dårlige nyheder ind.


  • #11   2. nov 2012 Det er måste en god idé at spørge de forrige ejer hvis hunden er renlig normalt. Hvad type af forhold kommer hun fra?

  • #12   2. nov 2012 Hvad skete der så, sarah?

  • #14   2. nov 2012 Malene.

    Vi beholdte hunden og har brugt lang tid på at arbejde med ham. Du kan træne og socialisere dig ud af meget, men du kan ikke ændre på at hunden har de tendenser. Det kommer op igen, når der sker noget nyt.

    En stor knægt ville spørge mig om vej forleden aften, hvor jeg fik tur. Buddy var ved at dø af skræk, han syntes han var vild farlig. Ved ikke hvorfor han reagerer sådan indimellem. Han har jo langsomt lært at gå tur på gågaden med mange mennesker.

    Og han kan ikke passes af andre, han er usikker og rastløs, når vi ikke er der. Det siger mine forældre og svigerforældrene. De kan ikke lukke ham i haven for ar tudse for han bliver bange for at nærme sig dem og han prøver at stikke af hvis de går ud for at se til ham.


  • #15   2. nov 2012 Ar tudse = at tisse *GG*

  • #16   2. nov 2012 Det jeg prøver at sige er, at du risikerer at få en hund, der har brug for en støttepædagog for at klare en helt almindelig hverdag.

    Så det kunne også siges kort:)


  • #17   2. nov 2012 Men flot arbejde I har lagt i ham. Det er umuligt at få alle de dårlige oplevelser ud af hunden, men man kan komme langt med træning.

  • #18   2. nov 2012 Helt rigtigt, men processen er ikke særlig sjov.

    I en periode henvendte fremmede mennesker sig til mig på gaden og anbefalede at jeg aflivede kræet. At det var farligt at have en hund med en sådan psyke sammen med små børn. Vi taler om en 15-20 uafhængige mennesker, som jeg ikke kendte på forhånd smiley

    Det er ikke så fedt, når han nu skulle have været drømmehunden smiley og damn hvor har jeg været bekymret, når det var 2 skridt frem og 1 tilbage og 1 skridt frem og 2 tilbage. Men hvis jeg havde vidst, at jeg havde valgt en hund, der var omplaceret flere gange og som havde samme problemer hos tidligere ejer, så havde jeg nok været mere indstillet på det.

    Jeg var ved at gå i sort over, at jeg troede, at jeg fik en velfungerende hund, der så pludselig havde issues hos os smiley

    I dag er der mange mennesker, der synes, han er lækker og finder racen spændende. Så noget har vi gjort rigtigt smiley

    Men den der tilbøjelighed den ligger lige under overfladen og indimellem titter den altså lidt frem. Så det skal man nok være indstillet på, hvis man vælger at beholde en sådan hund.

    Jeg købte en "hund der ikke er bange for noget som helst" og så troede jeg, jeg kunne træne mig ud af det (mine forældre har haft hunde fra internat), men må erkende at ham her han er ikke som mine barndomshunde. Han er mere følsom måske? i mangel af bedre ord smiley


  • #19   2. nov 2012 Det kan nemlig være et kæmpe arbejde - både med omplaceringshund, men også med ikke korrekt socialiserede hvalpe. Vi har i hvert fald lært lektien på den hårde måde.

Kommentér på:
Hund på prøve...

Annonce