{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.012 visninger | Oprettet:

Søger agility folk til børnefestival (Vejle) {{forumTopicSubject}}

Kære Interesserede

Vi er 6 pædagog studerende fra seminariet UC Lillebælt, som har fået til opgave at lave en aktivitet til børnefestivalen Spotlight 2011. Spotlight er en børne/kultur festival som bliver afholdt i Vejle og omegn. Festivalens formål er at lære børn at skabe kultur ved at udfordre deres kreative kompetencer og der igennem fremme læring og personlig udvikling. Der ud over er festivalen en mulighed for at børn og voksne i alle aldre kan få en sjov dag. Spotlight er nemlig en "legeplads for alle". Det er 5. gang af festivalen løber af stablen og temaet for i år er "omvendt/vendt om".

Overskriften for vores aktivitet er "Hund for en dag"

Vi har planlagt at lave to forhindringsbaner, hvor den ene er en agility bane og den anden en rally bane. Derfor vil vi høre om der er nogle agility kyndige folk, som har nogle gode agility hunde, som kunne tænkte sig at komme ud på Spotlight festivalen fredag i uge 38 med jeres hunde og lave opvisning af agility.

Da vi endnu ikke har alle planlægningsmæssig foranstaltninger til klarlagt, vil jeg derfor bede de interesserede om at skrive en pb til mig og I vil derefter vil kontaktet omkring yderligere information. Tid, sted m.m.

Ser frem til at høre fra jer!

Hilsen Hunde-gruppen fra UC lillebælt


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Søger agility folk til børnefestival (Vejle)
Kommentér på:
Søger agility folk til børnefestival (Vejle)

Annonce