{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Stamtavle eller ej
  • #1   1. jul 2010 Ja, er du gal, stamtavle hunde bruges ikke til andet end udstilling og avl. Så når de ikke er igang med det, så sidder de i bure ude i en mørk gang. Tror jeg vil ha' mig en uden stamtavle, savner nemlig en hund at hygge med.

    *Ironi kan forekomme*


  • #2   1. jul 2010 Haha jeg hænger da tit Aramis i halen på tørresnoren, men han er for det meste hyggehund smiley

  • #5   1. jul 2010 Tak nu er jeg i bedre humør, jeg vender lige hundene så de hænger med hoved op

  • #6   1. jul 2010 hvorfor skal der altid hakkes på folk som ikke går nær så meget op i stamtavle som jer?

  • #7   1. jul 2010 Line : det skal der heller ikke, men en stamtavlehund kan vel være lige så meget hyggehund, som en hund uden stamtavle.
    Så når folk skriver
    Stamtavle : Nej. Det er bare en hyggehund ( hvem har en hanhund jeg kan bruge til at parre den med, næste gang den kommer i løbetid ? ), så kommer det jo til at lyde som om, at hunde med stamtavle kun er nogen der bliver brugt til at løbe rundt i en ring med og så lige skal kaste et par luld hvalpe af et par gange om året.


  • #9   1. jul 2010 Jeg vælger hunde med stamtavle fordi uden ville jeg ikke kunne deltage i alt det jeg lave med mine hunde. Jo, de ville kunne træne osv, men der ville jo ligesom ikke være nogen sport i det, hvis jeg ikke også kunne deltage i konkurrencer, skuer ( oh jo- der løber hunden rundt i en ring......og synes det er evigt sjovt ), avlskåringer osv.
    Man kan jo spørge sig selv om, hvor meget træning en hyggehund får. Jeg møder mange der ikke går til træning med deres hund fordi den "bare skal være familiehund". Det er da synd og skam- et barn går da også i skole og træning giver enhver hund mere selvtillid.


  • #10   1. jul 2010 min berner er TAVLE hund. men hun er ALDRIG i bur. men til gengel i sofaen, sengen og en ren og skær selskabshund. og hyggehund.

    Jo hun har tavle, jo hun ha r været på 2 udstillinger og jo hendes hvalpe får tavle. men hun er købt for den hun er ikke for et skide stykke papir.


    men rigtigt mange med TAVLEhunde tror det er en genstand ikke en vovse


  • #11   1. jul 2010 Haha ;p
    Jeg forstår slet ikke hvorfor folk med hunde uden tavle føler sig truffet? smiley Jeg har både med og uden tavle. Og jeg føler mig ikke truffet nær så meget af folk der går højt op i tavler som af folk der ikke gør. Må jeg indrømme.
    Den der med hyggehunden ser man hele tiden :I Må indrømme at hver eneste gang jeg ser den tænker jeg også "Hvad pokker er alle andre hunde så?"


  • #12   1. jul 2010 Jo I hakker, og jo mange af jer tror I er beder, fordi I har stamtavle!!!


    Stamtavle: nej hun er en hyggehund!!!!! Det er nogle gange en sport for ejer af stamtavlehunde, det er også rigtig fint, men det er ikke det forhold man har til en ikke stamtavle hund.

    Altså de fleste med tavler kan li at gå til udstilling med deres hund, eller andre konkurencer "staves", der er også bestemte klubber, man kun kan komme i med tavle.Har man ikke det som hobby, ja så det det kun en hyggehund.

    Sjovt at I føler jer truffet og er nød til at starte en tråd, så i kan klappe hinanden lidt på skuldren...?!?!?


  • #13   1. jul 2010 stamtavlen bruges naturligvis til LANGT mere end til udstilling - og vil man absolut avle eller købe hund hos opdrætter mener jeg i langt de fleste tilfælde tavlen er at foretrække. Men KUN da tavlen gerne skulle sige noget om kvaliteten på de hunde som indgår i avl og om opdrætter - dertil og ikke længere... Og i langt de fleste tilfælde er det da også tilfældet. Der er dog også tilfælde hvor dette ikke er tilfældet, det skal vi trods alt ikke lukke øjnene for. Men ja vi har om man vil det eller ej hunde nok i verden så skal men absolut lave endnu flere eller skal man købe af en opdrætter/avler mens der sidder fine hunde rundt omkring og bare venter på nogle vil give dem et hjem så mener jeg også man som køber har et stort ansvar for at købe den bedst mulige hund med de bedst mulige betingelser og som avler naturligvis at forsøge at lave de bedst mulige hunde.

    når dette er sagt skal jeg med 99% sikkerhed aldrig have tavlehund igen, men derimod redningshunde…


  • #14   1. jul 2010 Tine jeg skriv ikke at det er sådan hos alle, men mange kan godt li at gøre disse ting. Kan intet sted se jeg har skrevet at, man ikke lever og ånder for sin hund med eller uden stamtavle.. Formodrer at Nini er mig?

  • #15   1. jul 2010 At jeg skulle hygge mindre med mine hunde, eller elske dem mindre er noget sludder. Stamtavlen åbner derimod muligheden for mange aktiviteter, som hverken hundene eller jeg ville være foruden...

    Hvor får du dette fra??


  • #16   1. jul 2010 Jeg synes altså det er lidt noget fis at beskylde folk der har hunde med stamtavler for at være rent business minded folk der kun har deres hund fordi den skal på fine udstillinger og vinde masser af præmier, og derefter bare sidde i et bur og glo.. Hunde med stamtavler er da ligeså meget familie og hyggehunde som hunde uden stamtavler!!

    Nu har jeg selv en border collie blanding UDEN stamtavle, men selvom jeg ikke kan tage til udstillinger og virkelig gå højt op i det med hans udseende og alt det arbejde der ligger i at klargøre hunde i den kategori, så ønsker jeg da at starte til Agility med ham og se om han har evner for det, og det kunne da godt tænkes at hvis viljen og evnerne er der, at jeg vil gøre det til en seriøs hobby.. Selvfølgelig er Milo da en hyggehund, men derfor går jeg da stadig til lydighedstræning med ham, og har lidt drømme om agility..

    Jeg kan selvfølgelig godt følge de folk der brænder for udstillingsmiljøet og jeg tror også selv at det er rigtig sjovt og lærerigt at være en del af smiley

    Jeg tror da at jeg om nogle år anskaffer mig en Kooikerhondje, men en rigtig flot stamtavle, og bevæger mig ind i Udstillingverdenen, men det betyder jo ikke at min nye hund ikke kan lege i haven med Milo eller ligge på mit skød i sofaen, når Milo ligger på hans fars skød.. Min højt præmieret "udstillings" hund skal da have ligeså meget omsorg og hygge som min "hyggehund" smiley

    Alle hunde er hyggehunde, og alle hunde er ejerens bedste ven smiley



  • #18   1. jul 2010 Vi har en stamtavlehund mhp. udstilling og en blandingshund til hygge.
    De holdes skarpt adskilt så de ikke kommer for tæt på hinanden. Vi kan jo ikke have at udstillingshunden tror den skal hygge og blandingshunden tror den skal udstilles.


    IRONI KAN FOREKOMME I STORE MÆNGDER.


  • #19   1. jul 2010 Nala -- En tavle er ikke et skide stykke papir., og en tavle hund ikke en genstand, der er noget du tager gruligt fejl af!! Og en tavlehund er ikke mere i bur end andre, hvad er det for en indstilling?
    Ninna--jeg startede denne tråd, FORDI jeg er lidt træt af at blive bedømt som en ensidig tosse med tavle, Ser du nogleinde at en ejer af tavle hunde skriver :jeg vil have tavle , fordi jeg tænker mig om? nej vel!!


  • #20   1. jul 2010 Min hund hygger nu gevaldigt, selvom han har tavle... og hos mig betyder tavlen ikke udstilling og avl. Og i øvrigt skamavler man iheldigvis kke på min race,

    Der er osse dem der under tavle skriver.... Nej, desværre...

    Hvad betyder det mon??


  • #21   1. jul 2010 Jema: Nej det er muligt. Men I er fandme hurtig til at slå andre i hoved, med manglende tavler..

    Tavle/ikke tavle er en "snak" hvor vi aldrig vi lblive enig. Og jeg siger gerne ALDRIG. Det er så meget lort i de der tavle hunde, syndes jeg.. Man har fremavlet så meget skidt. EB De kan knabt trækkevejeret selv og ej heller føde naturligt. Det har avler,- fremavlet... Så stamtavler for seriøst avl og sygdom nej vel.. Men som jeg siger vi bliver aldrig enig, og det tror jeg heller ikke vi skal.



  • #22   1. jul 2010 Pia: Jeg har selv lige reserveret en blandingshund uden tavle - men jeg havde ALDRIG gjort det, hvis ikke det var fordi jeg kender forældre-hundene og kender hanhundens ejer rigtig godt...

    Jamen så fejler den jo ike noget,- nu hvor du kender forældre hundene. Sikke noget fis...


  • #23   1. jul 2010 Ninna B
    Nej, vi slår ikke dem i hovedet som ikke har tavle på deres hund. Vi forklare hvorfor vi foretrækker tavle på vores hunde, hvilke ting vi overvejer når vi skal have hund og at vi gerne vil vide hvilken baggrund vores kommende hund har og det kan vi kun finde ud af med en stamtavle.


  • #24   1. jul 2010 Jema: mener nu heller ikke personen har henvendt sig til dig.. Du var på en anden side.. Så ingen har direkte bedømt dig vel?!?!

  • #25   1. jul 2010 Hvorfor skriver I ikke.
    Stamtavel : ja og en rigtig hygge hund..


    Har I tænkt på at der findes hunde der ikke er hyggehunde??


  • #26   1. jul 2010 Tænk alle de tavlehunde der ikke egner sig til udstilling.. Hvad mon deres dag går med?

  • #27   1. jul 2010 Ninna, du er sku da langt ude, hvorfor skulle jeg skrive
    citat: Stamtavlel : ja og en rigtig hygge hund..
    jeg går udfra at alle hunde er hyggehunde, hvis du mener hyggehund er lig med at holde af sin hund,
    Hvis hyggehund er lig med at ligge i sofaen og ikke opleve mere end det, ja så har jeg ikke hyggehund.


  • #28   1. jul 2010 Hold da op en gang fnidder fnadder... Selvfølgelig kan en tavlehund også være en hyggehund. Mine billeder af maggie viser det tydeligt. Men måske skulle de vrede mennesker, med tavleløse hunde, overveje hvorfor vi andre har valgt en hund med tavle. min begundelse er:

    Maggie skal bruges til jagt, og jeg kan, igennem hendes stambog, se generne for jagt flere generationer bagud. fem led faktisk..

    Jeg kan blive medlem af FT spaniel kubben, så jeg kan få inspiration til træning, gode råd om vækst, trivsel, lydighed.

    Jeg får samvær og socialisering med andre jægere og hundefolk, som interesserer sig for jagt.

    Men tag nu lige at falde lidt ned. min holdning er, at en hund er en hund. Tavle eller ikke tavle. Sagen er bare at en tavlehund giver flere muligheder, men der er i de fleste tilfælde også lagt KASSEN for dem. Samt kontingent til specialklub, samt hvalpetræning, dresurkurser, jagttræning osv. det koster!!! hvis man er villig til at betale, så er mulighederne der også.

    måske slulle nogle af ejerne til tavleløse hunde starte deres eget forbund, hvor der tilbydes træning og grunddresur. var det ikke en mulighed? Så stop nu tuderiet, og tag arbejdshandskerne på.


  • #29   1. jul 2010 Man behøver ikke nødvendigvis at bruge sin hund til en hel masse, bare fordi man har valgt en med stamtavle.

    Jeg valgte en med stamtavle dengang for at kunne sikre mig, at han nu også var ægte og havde det sind, som jeg søgte efter.

    Jeg skriver heller ikke alle, men mange...!!! Og som tidliger skrevet så mener jeg ikke man har nogen garanti med tavle på sind osv... Men det er en snak hvor vi kke bliver enig!!!!! Skriver det gerne igen aldrig..


  • #30   1. jul 2010 Peter S-- stor ros til dit indlæg smiley

  • #31   1. jul 2010 Hvorfor ikke ... Du siger jo det er en hyggehund...

  • #32   1. jul 2010 Du kan ba godt købe en Cl der er tosset med tavle. Det er da ingen garanti...

  • #33   1. jul 2010 Peter er der nogle der siger at tavle hunde ikke kan være hyggehunde??

  • #34   1. jul 2010 Nej, man har ikke en garanti med en stamtavle hund, men man har en større sandsynlighed for at man får det man går efter, fordi at en racehund har nogle typiske træk og egenskaber inden for hver enkelt race - at der så er UPS'er ind imellem kan man jo ikke gøre noget ved, det er jo ikke kloninger vi har med at gøre.
    Men grunddesignet skulle være som man gerne vil have det.

    Skal man lave blandingshunde, så synes jeg at man skal tænke sig lidt mere om, hvilke racer man blander. For to meget forskellige racer der bliver blandet kan være en ren tikkende bombe i hænderne på dem som får dem. Hvis og når man vil blande racer, så gør det med omtanke, bland nogle racer som ligger rimelig tæt op af hinanden i egenskaber, sind og temperament - så går man ikke helt galt i byen og de nye hvalpe-ejere har en mulighed for nogenlunde på forhånd at vide, hvad deres nye hvalp kan ende op med at være. Og så få hundene tjekket for diverse skavanker inden man begynder at parre.
    Men primært synes jeg ikke at man skal blande hunderacer.


  • #35   1. jul 2010 Jema-Spot S: Mange tak, det er jo trods alt et forum, hvor man kan ytre sine meninger. smiley

  • #36   1. jul 2010 Elsker jagt og brugshunde : jeg er enig med dig, der er brodne kar i begge lejre.

  • #37   1. jul 2010 Jeg har tavlehund. Under "Stamtavle" har jeg skrevet "Ja" ikke andet. Ingen kommentarer for eller imod og det er vel det, trådstarter studser over? Ikke om hunden har tavle eller ej.

    Jeg synes også det er noget mærkelig noget at skrive: "Nej, han er en familiehund", "Nej, han er en hyggehund", "Nej, vil ikke avle på ham" fordi det ligesom hentyder til at tavlehunde ikke er familie- og hyggehunde og at der avles på alle hunde med stamtavle. Jeg ville så også synes at det var noget mærkelig noget at skrive "Ja, han er dejlig" eller "Ja, han er sund og rask", fordi det ville hentyde til at hunde uden stamtavle ikke var dejlige eller sunde og raske.

    Jeg har intet imod hunde uden stamtavle, men jeg er godt og grundigt træt af at få nogle holdninger påduttet pga. at min hund har stamtavle, for lige pludselig så lader det til at følgende gælder:

    a) Jeg synes hunde uden stamtavle er mindre værd end tavlehunde - DET PASSER IKKE.

    b) Jeg går kun op i udstillinger og min hund sidder i bur for ikke at blive griset til - DET PASSER IKKE

    c) Jeg vil avle og tjene penge på min hund - DET PASSER IKKE

    d) Min hund er ikke familiehund eller hyggehund - DET PASSER IKKE

    e) Min hund er ikke nær så rask, sød, intelligent og velfungerende som et gadekryds - DET PASSER IKKE

    Det eneste jeg har imod gadekryds er de ejere, der af en eller anden grund konstant føler sig truffet og har brug for at hævde sig overfor mig og samtidig fortælle mig hvad jeg mener og synes - eller overfor ejere af tavlehunde generelt. Det ses jo tydeligt herinde hvor man næste ikke tør sige "tavleløs" eller "med tavle" fordi diskussionen ligesom her lynhurtigt udvikler sig til en gang mudderkastning.

    Heldigvis kender jeg en del skønne tavleløse hunde, med lige så skønne og fornuftige ejere, der ikke føler at de behøver at forsvare deres valg eller fortælle mig hvor dejlig deres hund er ved at pege fingre af min hund eller mit valg, ligesom jeg ikke peger fingre af deres hund og deres valg. At deres hunde er dejlige kan jeg jo se for mig selv og hundene selv er jofløjtende ligeglade når de møder hinanden om den ene har tavle eller ej. Det kunne man måske lære noget af. smiley


  • #38   1. jul 2010 Ninna B: det kommer lidt an på hvordan man tolker: Stamtavle: nej hun er en hyggehund!!!!!, som der står i TS startindlæg.

  • #39   1. jul 2010 Det er jo ikke noget trådstarter studser over, hun føler et direkte angreb mod hendes tavle hund.

    Citat: Tror I stamtavle hunde hænger i halen på tørresnoren ?
    Fik lige et surt opstød



    Havde hun studset over det.. havde tråede været en hel anden. Der kunne stå.. sjovt at nogen skriver kommentere, når det mangleren tavle på hunden..


  • #40   1. jul 2010 Jeg vil nu stadigvæk sige studse over, men det kommer selvfølgelig an på hvad man lægger i ordene. Jeg ville også sige studse over hvis tråden havde været:

    "Ja, han er sund og rask" og trådstarter så skrev "Tror I tavleløsehunde ikke kan løbe efter en bold pga. HD?"


  • #41   1. jul 2010 Ja tolkes...


  • #42   1. jul 2010 Elsker jagt og brugshunde O: jeg tror vi er enige på det punkt, men hvis jeg skulle skrive elt ting ned, så det ikke kunne gradbøjes i en negativ retning, så skulle jeg spamme HG med flere tusinde sider. Der er ikke noget her i verden der er sikkert. og selvom det måske er en dårlig sammenligning, så kan et Dyrt TV også gå i stykker, men til gengæld har man betalt mere for god kvalitet og holdbarhed. Som jeg skrev så er der brodne kar i begge lejre


  • #43   1. jul 2010 Ninna B: Hvis du gennemlæser en del af de tråde der er skrevet her på HG, så vil du se at ENORMT mange af dem bliver twisted rundt til noget der slet ikke var hensigten af oplægget. Det siger mere om folk, end om TS.

    Det er farligt at tolke, men alle emner har to sider. og så længe der er det, så vil der være folk der er uenige.


  • #44   1. jul 2010 Nå men her kommer der en lille provokation til Jer, med tavler som ikke mere deltager i debaten.

    Er I ved at bade Jeres hund, fønt, sprøjte og pytte med sløjfer på den lille hunni.

    Nej... Er det sådan fordomme I møder.. Jeg sidder med åbent sind ??


  • #45   1. jul 2010 Enig... Har også selv haft tavle hund. Men der har ingen forskæl været for mig..


  • #46   1. jul 2010 Elsker jagt og brugshunde O: det er ikke fordi jeg bliver irreteret. smiley jeg kan bare godt lide at diskutere. og forresten så elsker jeg også jagt og brugshunde, men ikke mere end andre hunde. men har selvfølgelig mine favoritter.


  • #47   1. jul 2010 Nå ingen vil hygge mere med mig. Tror at hundene og jeg vil ud og hoppe i mudder griner...

  • #48   1. jul 2010 Jeg har schæfer med tavle og skal aldrig have andet.

    Men det jeg synes er mest provokernede at læse er den der : Stavtavle : Nej den valgte vi fra, både far og mor har, men nej vi valgte den fra.

    Sludder siger jeg bare!


  • #49   1. jul 2010 Nu må jeg snart trille rundt med hunden, af bare grin.

    Travlt med føntørren? Min TAVLE HUND er en JAGT HUND. Den kan ikke udstilles!!! punktum. den er registreret i DJR. Fordomme er grumme, men ligger langt fra virkeligheden. Der er bare nogen der snakker som de har forstand.


  • #50   1. jul 2010 Min hund kan slet ikke registreres i DKK. tilgengæld har jeg nok 10 gange så mange muligheder i DJR, for workingtests og markprøver.

  • #51   1. jul 2010 Charlotte: Alle albino hunde også dem med tavle,- kan have disse handicaps.
    Og vis det ikke er øjne eller øre. kan det være allergi osv..
    Det er en gen fejl. Og denne gen fejl kommer af at man i danmark godt må parre 2 haliqen med hinanden. Dette må man ikke i andre lande da der er for mange med genfejl. Mange af disse hunde bliver aflivet. Og vis de får lov at leve er det svært at købe dem med tavle, da mange kennler ikke vil lægge navn til. Hun kommer fra 2 ægte, men er et produkt af avl, inden for dansk kennelklub.


  • #52   1. jul 2010 Hahaha nej, ingen føntørrer eller sløjfe i håret. Bad får hun også kun et par gange om året. Børstet det bliver hun for hun fælder helt sindssygt i varmen og så må jeg da tilstå at jeg klipper hårene på hendes poter. Ikke fordi hun nogen sinde skal udstilles men fordi jeg ikke synes det er pænt med de der "pote Poirot overskæg". smiley

    Vi får faktisk flest fordomme fra schæfer folk og de er rimelige grove med "hvorfor har du købt dig en angstbider?", "hvorfor har du ikke købt dig en RIGTIG hund?", "hvorfor har du købt dig en billig schæfer kopi?", "ikke om jeg ville eje sådan noget skod" osv.

    Ansigt til ansigt fordomme fra ejer af hunde uden stamtavle har mere gået på hvor DUM jeg er at give så meget for en hund og at jeg er en hundesnob.


  • #53   1. jul 2010 Peter bruger du så heller ikke sløjfer...? Nej det var for at hører de forbomme dem med tavler møder.. Jeg ved kun om de fordomme jeg møder...

  • #54   1. jul 2010 Det er mulig Charlotte.. Men det forgår.. Man må heller ikke kører for stærkt, det er der også nogle der gør..



  • #55   1. jul 2010 Ja jeg er også lidt røstet...

  • #56   1. jul 2010 rystet naturlig vis..

  • #57   1. jul 2010 puha den var godt nok lang den her tråd:p

    Jeg har en Hygge Jrt uden tavle..altså ikke reg i nkk(norsk kennel klub), men hans foreldre har tavle fra norsk jrt klubb.

    Min lille hyggehund går jeg da på hundekurs med, har været på 2 "normale" kurs og trener ag to gange i ugen og når kurserne starter igen så melder jeg meg på flere.


  • #58   1. jul 2010 Elsker jagt og brugshund: Ja, det er der faktisk og det er desværre sket flere gange. Det er lige før jeg bliver sådan helt "åh nej" hvis jeg ser en med en schæfer komme hen for at snakke, især hvis vedkommende har "en rigtig hund er en schæfer" klistermærke på bilen. smiley

    Heldigvis er det ikke alle schæferfolk der er sådan. smiley


  • #59   1. jul 2010 Uha, en lang tråd at arbejde sig igennem... opgav på halvvejen :o)

    Ville bare lige tilføje, at langt de fleste hunde med tavle bliver solgt udelukkende som hyggehunde (hvis det er det, I vil kalde dem). Der er måske 1 eller 2 fra et kuld, der er påtænkt udstilling og deraf endnu færre, der rent faktisk blive udstillingshunde.

    Tror I seriøst, at alle tavlehunde bliver solgt til opdrættere/udstillere??? Eller forestiller I jer, at vi bare tager den/de bedste i kuldet og afliver "restproduktet"??? Come on...

    Der er desuden mange opdrættere af blandingshunde (særligt de små moderacer, der blandes), der har deres "hyggehunde" i bur, da hundene for dem blot er forretning. Langt de fleste af os, der opdrætter med tavle, lever og ånder for og med vores hunde og bruger mindst lige så meget tid på hygge og aktivering, som jer med "hyggehunde".


  • #60   1. jul 2010 Jeg var på WDS og så en lille grim hund komme gående med en dame "i snor" ..

    Hvad er dog det for en blanding du har der ? spurgte jeg .. og TAK for kaffe !!!!

    Fik jeg lige læst og påskrevet at det IHVERTFALD IKKE var en blandingshund - det var en fiiiiin race (husker ikke hvilken, bare at den var temmelig grim) .. SÅ kunne jeg lære det !
    Kors, hun blev sur smiley

    Så det er altså ikke udelukkende blandingshundeejere, der kan finde på at føle sig stødt over kommentarer om deres hund.
    Kald endelig ikke en fin udstillings med DKK tavle hund for en blanding .. med mindre du kan flytte dig i en fart smiley

    Jeg har DKK (FCI) tavle på mine hunde - ellers kan jeg ikke stille dem i IPO konkurrencer, og det er nu engang det vi går og "hygger" os med smiley


  • #61   1. jul 2010 Nu er elite udstillerne ofte nok også lidt af et folkefærd for sig selv. Min mand stødte på nogle i går og der var der i hvert fald kun en race, der duede, så jeg kan lige forestille mig at de ville have fået noget galt i halsen hvis han havde spurgt til om de var blandinger. smiley

    90% af de mennesker vi møder tror at Lia er enten en collie eller en schæfer blanding. Det tager vi ikke så tungt. smiley


  • #62   1. jul 2010 M. I

    Jeg må jo med skam erkende, at der gik liiidt sport i at spørge folk derovre hvad deres hund var en blanding af ;))

    Min ældste malle har været alt fra schæfer, mastiff, amstaff, pitbull, blanding .. jeg giver altid bare folk ret i hvad de formoder han er for en slags hund, når de står og er enormt skråsikre ... så bliver de sååå glade smiley


  • #63   1. jul 2010 Ninna B: he he, nej jeg bruger ikke sløjfer. Faktisk har jeg fravalgt alt det der med lyserødt, selvom Maggie er en tæve. Jeg synes det er noget pjat, men hver sin smag.


Kommentér på:
Stamtavle eller ej

Annonce