{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
712 visninger | Oprettet:

Mega Frustration !!! {{forumTopicSubject}}

Mega Frustration - HJÆLP.......

Vi skriver herind i håbet om at nogen har et råd til hva vi kan gøre …

Vores elskede Papillion pige på 9 mdr er ikke renlig endnu, vi aner ikke hvad vi skal gøre… Hun mildest talt skider og pisser hvor det passer hende, sofaen, samtlige dyner, puder, bare døren til et værelse står åbent 1 min uden opsyn så har hun rengjort sig der…

Vi er efterhånden ved at være så frustreret over hendes opførsel at vi ikke ved hvad vi skal gøre mere, hun kan finde på at sætte sig lige foran os og tisse på gulvet eller på dynen når vi ligger i sengen, dog forsøger hun mest på at gemme sig hvis hun har den mulighed…

Hun bliver luftet mange gange om dagen og vi har gjort som man skal gøre fra hun var helt lille… ROS ROS ROS ”har aldrig haft problemer med at gøre en hund renlig før” så vi forstår det simpelthen ikke….

Vi er kommet dertil hvor vi faktisk ikke tør lade hende være ude af syne… IKKE FEDT overhovedet for hun er VERDENS mest vidunderlige vaps ellers…

Takker på forhånd for den hjælp i evt. kan give
En frustreret vapsemor


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mega Frustration !!!
  • #1   27. mar 2010 Hvor meget er "mange gange om dagen"? Det lyder som om, det ikke er nok. Måske skal i helt tilbage til lillebitte hvalp intervallerne, altså ud hver eller hveranden time.
    Får i vasket alting grundigt i Rodalon hver eneste gang, der har været det mindste? Vores har heldigvis aldrig tisset i den store sofa, men vi havde en lille topersoners, hvor hun fik tisset i og selvom vi vaskede betrækket, blev hun ved med det også længe efter, hun ellers var blevet fuldstændig renlig, så den står i kælderen nu, mens vi overvejer om vi skal købe nye hynder.

    Indtil hun var 6 måneder, kunne hun godt finde på at tisse inde en sjælden gang også selvom vi syntes, hun havde været ude mange gange. Da hun blev 6 måneder flyttede vi og siden har der ikke været ét uheld bortset fra i den sofa, så jeg tror måske heller ikke, vi fik fjernet det fuldstændig fra gulvet det gamle sted.


  • #2   27. mar 2010 Kan i forresten ikke se på hende om hun skal til at gøre noget? Så kan i måske nå at løfte hende og gå ud.

    Og mht dyner. Vores har gjort det et par gange og så fik hun ikke lov at være i sengen før vi syntes, der havde været fremskridt mht at tisse andre steder.


  • #3   27. mar 2010 Er hun undersøgt for blærebetændelse?

  • #4   28. mar 2010 Hey Alle

    Vil lige starte med at sig at hun kommer fra en super opdrætter... ;O) VI har prøvet alle de her berømte muligheder som i skriver... hver eneste time, når hun har sovet, spist og leget, samt hvis hun snuser rundt... Hun er renlig om natten ingen problemer der... Nu er det jo ikke sådan at hun ikke vil tisse udenfor , det gør hun gerne og får så meget ros, så går der måske 5- 15 min inden vi er hjemme og kort tid efter kan hun finde på at sætte sig i gangen og lave... og måske 10 min efter igen sætter hun sig på måtten på badeværelset.... Vi gør rent i rodalon og fjerner tæpper m.m. som kunne havde været tisset på... Alt bliver vasket efter kunstens regler... Er hun fx. alene hjemme i 3 til 5 timer holder hun sig fint... tror kun vi er kommet hjem til tis og høm høm 3-4 gange... Vi kan ikke tage hende med uden at løbe den risiko at hun tisser ... PISSE træls.... Vi kører selvfølgelig videre som vi skal og håber på at den lille dame finder ud af at det ikke gøres inde....

    Vi skal til dyrelægen i næste uge og have hende undersøgt for blærebetændelse...

    Tak for Jeres gode svar


  • #5   28. mar 2010 Kan hun holde sig 3-5 timer mens hun er alene er det ikke blæbrbetændelse.

  • #6   28. mar 2010 Det kan hun sagtens ;O)

Kommentér på:
Mega Frustration !!!

Annonce