{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.301 visninger | Oprettet:

frygt. {{forumTopicSubject}}

kan godt forstå dem der frygter muskelhunde, mange af dem er nogle sataner. ikke fordi min egen er. men er bare ked af at jeg har bidraget til "illegal avl" hvis man kan kalde det sådan. det skal ikke gå ud over hunden, men en anden gang skal jeg have en med tavle. ikke at sige at alle blandingshunde er nogle møgdyr, men der er ikke for sjov at en hund med stamtavle koster mellem 10-20.000 kr. og ikke fra 0-5000 som mange muske/blandinger koster.

mit råd til jer som ønsker en hund af muskelhundetypen, er at tænke jer rigtig grundigt om, der er meget arbejde i sådan en hund. det er en speciel hund som kræver at man virkelig tænker sig om med alt hvad man gør. hunden kræver mutivering både fysisk og psykisk. det kræver en vis erfarenhed at have såden en hund. og komme godt ud af det. gå til hundetræning og sørg for at den er socialiseret ordenligt, sørg for hunden har plads og ro så den ikke bliver stresset. samt sørg for at i må have hunden der hvor i bor inden i anskaffer en. lav et budget og undersøg hvad fodder, træning, forsikringer osv osv koster. + lav en opsparing til dyrelægeregninger og uforudsete udgifter hvis i altså ikke opretter en dyrelæge forsikring. husk at hunden er dybt afhænig af dig og dit samvær, og husk at hunden lever mellem 8-15 år.

kontakt så en anerkendt opdrætter/avler som gør et stort arbejde ud af at hundehvalpen får den bedst mulige start på livet. det er en forudsætning for hundens ve, vel og gode adfærd senere i livet.

jeg taler af erfaring, jeg overvejede det nok ikke nok da jeg købte Amy for 2 år siden for den beskedne pris af 1500 kr. men det var bare så lokkende. men husk ALLE HUNDEHVALPE ER SØDE! men ikke alle bliver ved med at være det.

er kommet godt ud af det med med Amy, hun har også gået til hundetræning siden starten og gør det stadig. og jeg har arbejdet meget med hendes adfærd. og sat mig ind i hendes ve og vel. det er man nød til.

elsker min Amy pige og det bliver jeg ved med. selvom hun er en blanding uden tavle. hun kommer ikke til at mærke til min mening om muskelblandinger, hun er min baby ligemeget hvad. og vil gøre alt for at hun har det bedst muligt til hun forhåbentlig skal dø en rolig død på naturens måde. og har haft et godt liv hele vejen igennem.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  frygt.
  • #1   21. jul 2009 emnet tog en lidt anden drejning end man forventer ud fra titlen, og ja der er mange stavefejl. og nej jeg er ikke så gammel men mine forældre har haft den type hunde altid, og de har også hjulpet mig når der er noget jeg har været i tvivl om. deres erfaring har smittet af på Amy og mig selv. har lært meget ikke alt godt men nødvendigt.

    det er ikke kritik af nogen. blot min mening ud fra egne erfaringer med Amy. så lad venligst være med at svine mig. da det ikke er noget personligt overfor dig!


  • #2   21. jul 2009 *klapper ivrigt*

    Endnu en der har set lyset! smiley

    Jeg er også selv rigtig, rigtig glad for min lille bastard. Men der skal bestemt ikke hvalpe på hende, og der trænger virkelig til noget kontrolt når det gælder muskelhunde! Derfor håber jeg at der kommer tavlepligt/tvang på dem..

    En rigtig stor applaus til dig for at have set lyset, men også for at indrømme det! smiley


  • #3   21. jul 2009 vidste det kort efter jeg fik kende. men mener at man skal tage ansvar for det man gør uanset om det er fornuftigt eller ej. så valgte at gøre alt for at få det bedste ud af hende som muligt. og sys selv at resultatet er blevet godt. har i hvertfald en hund som ingen problemer laver på nogen måde.

  • #4   21. jul 2009 Peter:
    Næh, du er ikke så gammel... Men ganske fonuftig, og det er dejligt at opleve.... "Thumbs up" herfra...((o:


  • #5   21. jul 2009 havde forventet en masse kritik.

    men dejligt med noget opbakning.

    Jeg takker smiley


  • #6   21. jul 2009 SV: -->Nu Med Hvalpe<-- .:
    det står der heller ingen steder.


  • #7   21. jul 2009 Peter - ja jeg tager også hatten af for dig - fedt at du selv indser at der er en stor problematik vedr muskelhunde ....

  • #8   21. jul 2009 jeg synes det er rigtig gode råd!! - og lad os da håbe folk følger dem.

    Vi har det desværre på den samme måde og har lært det på den hårde måde!! - vi er så glade for hende og hun betyder virkelig meget for mig, men hun er ikke engang 2 og vi ved ikke hvor længe vi har hende endnu..


  • #9   21. jul 2009 hvorfor ved i ikke hvor længe i har hende endnu?


  • #10   21. jul 2009 Jeg er helt enig *klap klap*! Det er ikke "bare lige" hverken at have hund eller opdrætte dem med gode resultater.

  • #11   21. jul 2009 Peter du er sgu for sej !!! Hæ hæ du ville sgu også være super sej med en lille hund. Så fedt at se du har styr på det!!

  • #12   21. jul 2009 hun har meget sværd HD, vi har været klar over det fra hun var 9 mdr, og prøvet at tage alle forbehold, men så snart det ikke er sjovt at være hende er det slut, og vi er kommet i tvivl om at dt måske er snart.. så desværre et resultat af dårlig avl.

  • #13   21. jul 2009 sv: Misja og Kiwi ! : det er jeg ked af at høre, endnu en god grund til at købe med tavle.

  • #14   21. jul 2009 Rejser mig op og klapper taktfast af Peter!!!!!

  • #15   21. jul 2009 Ja også klap herfra..

    Du kunne godt være være en undtagelse(alder) som vi kunne finde på at sælge til.. Du er en sjælen "race" :o)


  • #16   21. jul 2009 Rigtig fed holdning...og det gør det bestemt ikke mindere værd at du er ung....tværtimod!

    Jeg syntes desværre jeg ser mange meget unge med muskelhunde som på ingen måde har "set lyset" og bruger hunden som status (ikke en generalisering)....syndt for hunden!

    Jeg syntes personligt at muskelhunderacerne er SUPER flotte men har netop valgt den fra af nogle af de grunde som du beskriver herover....


  • #17   21. jul 2009 jep, det var en dyr lærestreg, især følelsesmæssigt, men jeg kommer ikke til at eje en hund uden tavle igen..

    håber som sagt dine råd når ud til nogen, for de er en god øjenåbner!!


  • #18   22. jul 2009 Peter jeg synes du er for sej... Flot at tage emnet op på den måde..Respekt for dig!

    Jeg har selv 2 blandingshunde... og holder på at det er ok med blandingshund! Men jeg kan godt se at det nok med visse racer er meget vigtigt at vide præcis hvor de kommer fra!


  • #19   24. jul 2009 jamen listen er lang over grunde til at folk vil have denne type hund, men de færreste ved hvad de går ind til, de køber en hund der for det første har brug for en masse motion, både fysisk og psykisk, og for det andet brug for en del plads og en masse opdragelse.!!! og kan hverken tilbyde dem det ene eller andet, undskyld jeg siger det, men hvis man har sund fornuft er man allererede nået langt. mennesker som sælger problemet (hunden videre) er endnu værre, for de har set problemet men har ikke nosser til at tage konsikvensen af det de selv har sat i gang. jeg er så pisse træt af at de andre ødelægger det for mig og min amy! er bitter og hver dag bliver det værre, når en eller anden spade ikke har hegn om haven eller ikke har styr på hunden, selvom hunden ikke kan med andre hunde behøver det ikke blive noget problem hvis folk har styr på deres hund. det er et dyr og det burde ikke være svært for et menneske at holde styr på det...

    jeg er utrolig glad for jeres positive kommentare, det giver mig mod til at kæmpe videre for den type hunde selvom ejerene ikke fortjener en chance mere, BARE FORDI I IKKE HAR STYR PÅ JERES HUND!!! det er ejeren der står med ansvaret!!!! husk det nu!!!! LIGEMEGET HVAD!!!!!


Kommentér på:
frygt.

Annonce