{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
670 visninger | Oprettet:

Hanhunde {{forumTopicSubject}}

jeg har en labrador han på 13 mdr., han har det dejligste temprament. Jeg har brugt meget at tage ham med ud og lege med andre hunde stortset hver dag.
Nu kan jeg mærke der sker en forandring med ham, og i de andre hanhundes forhold til ham.
Min hund har altid kastet sig ydmygt ned når han har mødt andre hunde, og ladet dem snuse til ham for bagefter at springe op og ville lege. Han er stadig ydmyg men nu hvor andre han hunde begynder at mærkere sig iforhold til ham, vil han ikke finde sig i det mere og går i slåskamp med dem.
jeg synes det er smader ærgeligt, da jeg altid har nydt at tage ham med til stranden for at lege med andre hunde, men det er bare ikke så hyggeligt mere, når han begynder at skulle slås med andre hanhunde.
Mit spørgsmål er, har det noget med hans alder at gøre eller er hanhunde bare sådan, og vil han blive ved med at skulle mærkere sig overfor andre hanhunde ?.

Et lille tillægsspørgsmål, min mand er begyndt at løbe ca. 7 km. med ham ca. hver 3. dag er det for meget til hans alder ?.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hanhunde
  • #1   4. jun 2009 Det er fordi at hormonerne strømmer i kroppen nu..
    Mange hanhunde kan ikke lege med hinanden og sådan er det at ha' hanhund..
    Nogen vælger at kastrere hunden, det hjælper mange gange - Mens andre bare vælger hundens legekammerater med lidt mere omhu.

    Og jeg synes at det er for langt i trav for en hvalp.


  • #2   4. jun 2009 det er hormonerne som stine skriver, det er lidt en overgangsfase og når han har fundet ud af hvorfor, så falder han noget til ro igen! man kan sige han er teenager/lømmel lige nu.
    Det er for langt i forhold til hans alder ! Du skal tænke på racens hofter og må hellere tage korte ture 2 til 3 km hver anden dag og det er vigtigt at du giver ham pauser undervejs !


  • #3   4. jun 2009 har selv lidt det samme med min hund... og han er ca. 8 mdr... og ja har også regnet med at det er hormornerne.

    Jeg vil fremover vælge venner med omhu... dem han leger med nu beholder vi.... og ellers behøver han ikke at lege med nye hanhunde.
    Lidt det som du beskriver, så finder han sig heller ikke i så meget mere, som han gjorde da han var yngre, og jeg har også brugt rigtig meget tid på socialisering.


  • #4   4. jun 2009 Jeg synes egentlig ikke han har været ude for noget meget ubehageligt. Men der hvor vi plejer at komme og lege, var der en dag for ca.1 mdr. siden der var 2 hanhunde der røg på ham, dog ikke på samme tid. Og der gav han igen. Indtil da havde han aldrig gjort noget, tværtimod fandt han sig i stortset alt.
    Igår var han desværre løbet hjemmefra, og der fik jeg afvide at han havde været oppe og slogs med en anden hund, men hvordan og hvem der er startet ved jeg ikke.
    Det der bare overraskede mig, var til hundetræning igår begyndte han at ville opsøge en anden hanhund på holdet, og knurrede af den. og det har han aldrig gjort før, der har det altid været de andre der har startet det.

    Jeg har snakket med min mand om måske at få ham kasteret, men jeg ved ikke om det er en mænde ting, men det synes han ikke var en god ide.


  • #5   4. jun 2009 Totalt typisk mænd !

    Hvis ikke hunden skal bruges i avl så kan man jo lige så godt få det gjort.. Ikke at det bare altid er en mirakelkur, men de fleste gange slapper hunden mere af.


  • #6   4. jun 2009 CHINE - Dejligt, det er jo det man gerne vil slippe for !

Kommentér på:
Hanhunde

Annonce