{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
860 visninger | Oprettet:

gik amok! på anden hund:-( {{forumTopicSubject}}

var ude at gå med hunden her til aften..
vi møder så en anden beboer med hans hund ..
de får lov til at gå hen for at møde hinanden (begge i snor) eddie piver lidt for "vil så gerne hilse"han snuser et par sekunder til den anden hund og går så helt amok ...hvis jeg ikke havde ham i snor ved jeg ikke hvad der ville ske ..
Han har aldrig gjort sådan før på den måde ..:-(
virkede fuldstændig aggresiv ..

øh mødte vi lige den første hund han ikke kunne lide eller hvad ??
eddie vejer 5 kilo ..den anden hund var en beagle( hvalp)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  gik amok! på anden hund:-(
  • #1   5. mar 2009 vi er vant til at hilse på de fleste hunde både hanhunde osv der har aldrig været noget ...

    min hund har aldrig vist tegn på agressivitet i de situationer...


  • #2   5. mar 2009 synes da ikke du er ond du kender bare dine hunde ;.))
    det gjore jeg åbenbart ikke...


  • #3   5. mar 2009 ja godt nok var hvalpen allerede større end min hund :-)) men min er vant til at lege med større hunde..
    men jeg er bare lidt i chock over hans opførelse ..det er altså lidt pinligt at stå der med en sur lille hund (hjælper ikke ligefrem på fordommene:-) )


  • #4   5. mar 2009 har altid haft mine fordomme over det selv og glemmer ikke mandens ansigt udtryg (jeg kunne bare forstille mig hvad han tænkte)
    åh nej en af de der små tæppetissere..jeg var nød til at sige noget ..derfor kom det til : ja men JEG selv er altså rigtig sød:-))

    nå men så har vi også prøvet det ...


  • #5   5. mar 2009 kunne ikke være mere enig:-)

  • #6   5. mar 2009 Nu skriver du at den Beagle I mødte er en hvalp, og det kan da godt have lidt at sige. Måske har hvalpen ikke rigtigt kunne vise hvad den syntes om situationen, fordi den ikke er så god til at udvise de rigtige signaler endnu, og så har din hund måske misforstået noget og reageret på det den måske troede var et angreb. - Jeg tør ikke sige det, men det var et bud.
    Derudover skal man altid regne med at man på et tidspunkt møder en anden hund, som ens egen hund ikke kan sammen med, uanset hvor venlige og socialiserede de er.
    Jeg har været ude for det med 2 hunde - begge tæver ligesom min. Det har så været de andre, som har aggression overfor stort set alle af deres eget køn. Den ene ( en D/S gårdhund) KUN når den er i snor. Den anden sprang bare - i vores øjne - umotiveret på Keesha nede i hundegården.
    Jeg tror ikke du skal lvære så bekymret over det, men bare lade være med at lade de to hunde hilse næste gang - men heller ikke køre en stemning op overfor din hund hvis i mødes igen. Lav i stedet kontaktøvelser eller hvad som helst for at aflede opmærksomheden.


  • #7   5. mar 2009 det er faktisk ikke normal adfærd, at en voksen hund angriber en hvalp. en voksen hund vil normalt ikke se en hvalp som en trudsel for noget som helst, bare som en "dum" unge. Nu ved jeg ikke hvor gammel den hvalp var, men det er da trist at det er sket. Og godt, at der ikke skete noget.

  • #8   5. mar 2009 Nu står der heller ikke hvad du mener når du siger amok. Han kan jo sagtens flegne ud og irettesætte uden at ville bide.. Eller ville han have bidt, hvis du ikke havde fjernet ham?

  • #9   5. mar 2009 Lykke J - Ja, du har ret i at voksne hunde normalt er meget "ovrbærende" overfor hvalpe. Nu ved vi jo så heller ikke hvor gammel hvalpen er, men en teenager kan jo godt blive irriterrende, og så har Leduces hund måske reageret på det. Vi ser jo ikke altid som mennesker alle de signaler som hundene sender. Men hvis hvalpen ikke har gjort noget, synes jeg absolut heller ikke det er en acceptabel adfærd.

  • #10   5. mar 2009 Ja jeg prøvede også lige at se om der stod hvorvidt det var en lille eller stor hvalp.

  • #11   5. mar 2009 Jeg synes da også nogen gange det kan virke voldsomt, når unge hunde i en flok som de kender, bliver irettesat af de voksne, men oftest er det jo kun markeringer. Det er jo det vi gerne skulle lære vores hunde i opvæksten (bl.a. bidehæmning og socialisering med både hvalpe og voksne i en ung alder)

  • #12   5. mar 2009 Én gang har min Emma markeret overfor en hvalp og det ser voldosmt ud. Jeg blev sgu forskrækket. Hun farede frem med hovedet viste tænder og snappede ud lige ved siden af øret.

    Lige så hurtigt det startede ligeså hurtigt sluttede det. Og der var intet bagefter. Men udefra ville det da klart se ud til hun prøvede at bide, men det er præcis samme måde som hun siger stop til hanner på.

    Voldsomt ser det ud i hvert fald. Derfor tror jeg godt man kunne tro at ens hund går amok hvis man aldrig har oplevet det før.


  • #13   5. mar 2009 Ja det kan nemlig se mere voldsomt ud end det er. Og i disse tilfælde er det faktisk oftest bedst at lade hundene klare det selv. Men det kræver at man kender sin hund, og ved at den er i stand til at irettesætte uden at blive aggressiv - og hvem ved det med sikkerhed....?

  • #14   5. mar 2009 min NIkita er selv sur på cocker spaniels, voksne som hvalpe og hunhunde som hanhunde, så måske hunden bare ikke synes om den race.

  • #15   5. mar 2009 Hej Dorthe, hvorfor sover du ikke ? smiley

    Jeg kan se du har en græsk hund, så der kan sagtens være sket noget i dens fortid, som du ikke kender til. Det er meget naturligt, at en hund, hvis den har oplevet noget, forbinder lignende ting og individer med den samme oplevelse. Så måske har din hund været udsat for noget ubehageligt i forbindelse med en cocker, og det hænger ved, ligesom traumatiske oplevelser hænger ved i underbevidstheden hos mennesker, selvom vi ikke selv kan pege på selve hændelsen.


  • #16   5. mar 2009 Det er lige som med mennesker, kemien passer ikke altid. Det er så vores opgave overfor vores hunde at sørge for at de ikke laver udfald.

    Min Baloo har ikke kunnet fordrage hunde med skæg og øjenbryn og når jeg ved det, så tager jeg mine forbehold. Han er blevet bedre til det på sine "ældre" dage.

    Min Bianca er nogengange en bitch, som vil fortælle andre hunde hvad hun mener om dem. Hun bider ikke, men knurrer af andre hunde, dog ikke alle. Hun er ligeglad med om det er en stor, lille, ung eller gammel hund.

    Så det handler om at vi kender vores hunde og tager forbehold i sådanne situationer.


  • #17   5. mar 2009 Det kan også have været at hvalpen er ved at kønsmoden så kan voksne hanner reagerer anderledes end når den møder en lille hvalp.

  • #18   5. mar 2009 "Her til aften".... Betyder det at det var mørkt ??
    Så har I måske ikke set de advarrende signaler før det var for sent ??

    Vil også sige at mine hunde er helt anderledes efter mørkets frembrud.. Der er der ingen der skal komme for tæt på (mennesker som hunde) og de er meget mere vagtsomme end om dagen.

    Din hund er også 2-3 år ... Ik ?
    Dvs han er blevet voksen for nylig... Så ændrer mange hunde adfærd til det mere agressive overfor hunde.. især unde af samme køn


  • #19   5. mar 2009 Jeg mener, at der er en forskel på om han var oppe og markere eller om han direkte angreb.

    En marking, der godt kan lyde og se meget voldsom ud, er ikke noget jeg ville bekymre mig så meget om. Det kan være en irettesættelse på uhøflig opførsel fra hvalpens side eller også så passede kemien bare ikke.


  • #20   5. mar 2009 det kan jo ske det bedste er at de hilse under snor

    og det er helt forkert at holde dem i snor og ikke lade dem hilse på andre så bliver de først skøre


  • #21   5. mar 2009 taj for jeres svar ...
    reglerne er her hvor vi bor at hundene skal være i snor ...

    ja og beagle hvalpen var lidt større men jeg synes det
    Miemiv l skriver mht advarelses tegn passer nok meget godt ...ja han viste tænder snappede ud men om han ville bide ved jeg jo ikke (forhåbeligt nej) det var der jeg træk i snoren ...(endnu en grund til jeg ikke fik mig en stor hund ) det var mit ønske meeen ville aldrig gå i det virkelig liv ...så mange krafter har jeg heller ikke:-))


Kommentér på:
gik amok! på anden hund:-(

Annonce