{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.121 visninger | Oprettet:

Uansvarlige hundeejere.. {{forumTopicSubject}}

Jeg havde en grim oplevelse i dag, jeg var ude og handle og da jeg kommer ud fra butikken er der en ung pige max 12 år der binder sin cavalier hvalp til et cykelstativ, hvalpen er 4,5-5 måneder gammel vil jeg skyde på og da pigen går ind i butikker går den fuldstændig i panik og kaster sig rundt i snoren, den får så snoren flere gange rundt om det ene forben imens den stadig trækker og kaster sig rundt, jeg skyndte mig selvfølgelig hen og får hvalpen viklet ud igen og vælger så at blive siddende til pigen kommer ud igen.
Da hun kommer ud informere jeg hende om at det var ved at gå galt og hvad hunden havde lavet og den jo kunne have brækket benet... Pigens svar er NÅ!!!! Jeg siger så til hende at hun nok ikke bør sinde så lille en hvalp og gå fra den da den slet ikke er klar til sådanne ting endnu... Igen siger hun NÅ men jeg skulle jo gå med den... Mit svar ja men så kunne du måske handle inden men nej det havde hun ikke tid til og så går hun bare......

Jeg er fuldstændig foraget over at forældre kan lade derss mor tage ansvaret for så lille en hund (eller bare en hund) hun var klart ikke parat til det ansvar og åbenbart pisse ligeglad med om hunden brækkede et ben eller lign.. Hvalpen var samtidig hammer våd og meget kold så den rystede helt vildt....


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Uansvarlige hundeejere..
  • #1   2. mar 2009 mor _ Børn sinde- Binde håber i forstår med alle de stavefejl *LOL*

  • #2   2. mar 2009 Åh nej! God du var der, og kunne tage hånd om den. Jeg synes desværre alt for tit man ser børn på vejene, med hunde (og meget ofte hvalpe) som de slet ikke er gamle nok, til at tage ansvaret for!

  • #3   2. mar 2009 Det er til at forstå smiley

    Hvor gammel var pigen ca.?
    Ja, det er rigtig ærgeligt at folk køber hund, og så regner med at børnene kan tage ansvar for den. Det er de slet ikke i stand til. Men hende pigen der lyder også som om hun generelt mangler viden om det at have hund!


  • #4   2. mar 2009 Man undres.

    Forleden dag så jeg også en 8/9-årig pige med en stor, fed, beagle. Den vejede mere end hende, og hun kunne ikke styre den.

    Hvad i alverden går der nemme hovedet på forældrene?

    Min chef's søn på 11 tigger og plager om en hund.. Jeg har prøvet at minde hende om at det altså bliver HENDES hund og ikke drengens!.
    Nogle børn kan godt tage det ansvar, men det er langt de færreste. Og det bør altid være forældrenes ansvar i sidste ende..


  • #5   2. mar 2009 Jeg vil gætte på at pigen var mellem 10 og 12 år gammel og hun virkede bare så ligeglad med den hvalp... Ihh jeg er bare glad for jeg fik stoppet den inden den brækkede det ben for der skulle ikke mange ryk til før det var sket....

  • #6   2. mar 2009 Nadja,
    det var også godt du var der..

    Vi ved jo alle sammen at enten volder den hund problemer resten af livet, fordi den ikke lærer at være alene hjemme eller være ordentlig renlig, eller også er den til salg inden for et år..

    Folk tager rimelig ofte fejl af legetøj og dyr!


  • #7   2. mar 2009 Nej jeg fatter det heller ikke... det er først nu min lilllebror får lov til at lufte Gizmo og han bliver snart 15 år... Fluffy får han stadig ikke lov til at gå med for han ville ikke ane hvad hun skulle gøre hvis hun gik i panik, hvilket hun har meget nemt ved...

  • #8   2. mar 2009 Det er vi enige om Anja, og den lille mus det var en lille cavalier hvalp en tæve og den var bare ikke særlig stor...

  • #9   2. mar 2009 MD og Tossen - alderen på pigen står jo i starten af tråden :o)

  • #10   2. mar 2009 Nadja - kan GODT forstå din forargelse, men man kan jo ikke rigtig klantre pigebarnet. Hun har gjort som hun har fået besked på hjemmefra, og hun har en alder, hvor hun ikke føler ansvar..... hvilket jeg heller ikke syntes man kan forlange af hende.

    Men godt at du fik talt med hende, vi kan jo så kun håbe på, at hun fortæller sin mor om "den mærkelige dame ved butikken" :o))))


  • #11   2. mar 2009 * Smydi *

    Det gør den da også. Sorry, det er bare mig der ikke kan åbne mine øjne.


  • #12   2. mar 2009 Fatter ikke at folk blander sig, hunden skal jo lære at sider der, og vente, om den så vikler sig en eller ud, den skal jo lærer det.

    Jeg vil blive stik tosset hvis der en der gik hen til min og så belærer mig om hvad jeg skal og ikke.



  • #13   2. mar 2009 Hulgaard´s Babett .

    Man kan jo diskutere om hunden skal lærer at vente uden foran en butik, eller om man skal handle uden sin hund....

    HVIS man synes det er noget den skal lærer. Så er det nok ikke den bedste måde at starte på. Det lyder som om hvalpen gik fuldstændig i panik, og det er nok ikke lige det bedste udgangspunkt.


  • #14   2. mar 2009 * MD og Tossen *
    Ja, og - vi er da godt klar over at der bliver lagt mere i en historien end den eller vil indholde.

    Men derfor har jeg den holdning aligevel. Folk blander sig i ret meget efterhånden.


  • #15   2. mar 2009 Hulgaard´s Babett .

    Men man kan jo ikke forholde sig til noget som ikke står der. Du bliver da nød til at tro på at trådstarter gengiver begivenheden uden overdrivelser.


  • #17   2. mar 2009 Jeg er helt enig med jer i at det bør ikke være barnet ansvar alene, men har har som barn paget mine forædre og har luftet samtlige hunde på min avisrute de gav mig lov da de kendte mig i forvejen!

    Endelig gav mine forældre mig lov, selvom jeg havde fornemmelsen at det var min hund og mit ansvar tilstod de gamle senere at magtede jeg ikke opgaven havde de taget over... Den gamle er lige blevet aflivet og levede i 13år men havde det ikke været for mine forældre forståelse for min meget store interesse for hund så var jeg nok aldrig så hurtig blevet klar over at det var veterinærsygeplejerske jeg skulle være så lidt godt kan der altså godt komme ud af at overlade en hund i børns varetægt!

    Men modsat husker jeg også at jeg nogle år efter mens jeg stadig boede hjemme hos de gamle at mødte jeg en midelaldrene mand med en lille 9 uger gammel westie hvalp... deres datter (som var nogenlunne samme aldre som da jeg fik min) havde forelsket sig i naboens voksne westie og som børn nu gør... plagede hun sine forældre til at anskaffe sig en hund ligesom den hun havde leget med.... men hvalpe bider og er krævende ikke mindst med gåture, derved mistede denne lille pige hurtig interessen for den og nu stod forældrene nu med en hvalp som de endelig ikke ønskede, for deres barn havde jo lovede at ta sig af den ikke mindst lufte den!

    Det mest utrolig af det hele er at han spurgte mig om jeg ikke var interesseret i at overtage hunden! Fandme nej... Hvad er det lige der sker i folks hoveder... en pige på 12 kan da ikke selv ta 100% ansvar uden sin forældres hjælp, jeg gjorde det men det er da langt fra fleretalet der gør... og slet ikke idag! Børn lever i nuet og bekymre sig ikke om imorgen!!!!!!!


  • #18   2. mar 2009 Det er faktisk underligt at det er blevet så besværligt at holde hund i dag.....

    Da jeg var barn... ( for mange år siden )... sån¨ ca. 50...... så susede vi tøser ( på 9 - 12 år )... hjem fra skole..... susede rundt til de naboer der havde hunde... og spurgte om vi måtte gå tur med dem.....
    Og så hentede vi nogen andre naboers babyer / børn i barnevogn....... ... smurte en masse leverpostejmadder... og lavede noget saftevand.... og så gik det ellers derudaf.... over i parken.

    Der legede vi " fine damer " ... med børn og hunde....... ( nogen af os havde strikketøj med ...*GG* )......hundene løb løse på græsplænen og legede....... og bagefter delte vi vores leverpostejmadder med hundene......

    Dengang var der sgu ikke alle de problemer med hundene , som der er i dag........ dengang hyggede man sig bare....... men i dag... hmmm.... der skal alt være så ... uhhh pas på... ikke gøre dit... ikke gøre dat........

    Jeg er ski aldrig stødt på en hund , med trøjer på... sko på... og diverse andre ting...... i dag må de også KUN få tørfoder... .... hmm... det var ikke en gang opfundet dengang.......... og hundene levede alligevel 10 - 15 år

    Bare lidt nostalgi fra mig....... *GG*


  • #20   2. mar 2009 *Helle og barylerne *

    Tjaaa...... så boede vi jo nok ....( Heldigvis ) .... hvert vores sted.... :O)

    Men i dag , er der faktisk også nogen , der opfører sig som din onkel.... men det er dyreplagere... og dem melder vi...

    Jeg snakker bare generelt........ dengang og nu.....:O)


  • #21   2. mar 2009 Og mon ikke man dengang du var barn vidste ... at hunde skulle luftes....:O).... at de så ikke blev det.. er jo en helt anden sag... :O)

  • #23   2. mar 2009 Jeg hader også, at se sådan noget.
    For et halvt år siden ca, begyndte en dreng, at gå med en hvalp, så som jeg vil sige, "en ny hund i kvarteret".
    Han var ret buttet og omkring 10, måske 11 år og så en dag så jeg ham og hunden på afstand og så var det som om, at da han så mig, så skulle han "spille sej", og så begyndte han ellers og råbe, virkelig råbe "PÅ PLADS" og hev så derefter hårdt tilbage i snoren, flere gange. Og jeg tror ikke engang den var gammel nok til hvalpehold, så jeg tvivler på, at den overhoved havde lært det. Da jeg så kom hen stoppede jeg op og sagde stille og sødt, at han liige skulle slappe af og så stod jeg lige og sagde hej til den. Men det var ikke til, at holde ud, at se på. Andre gange, var det en ældre pige på omkring 17, der gik med den og hun hev den bare med sig, den skulle ikke snuse eller noget, den skulle bare med, ellers fik den på samme måde.... Nu ser jeg dem aldrig med hunden mere, så endten er de vel blevet træt af den, eller også har de skilt sig af med den.
    Jeg gik også engang med min egen og en lille, ældre Terrier og da vi nærmer os legepladsen kan jeg høre gø fra en mindre hund, en fransk bulldog men jeg går bare videre, for de har vel styr på den. Det meste af legepladsen er hegnet ind og der må faktisk ikke være hund, men ihvert fald så kendte den udgangen, for da den så os løbe den hen og ud på den anden side og hen til os og jeg kunne ikke holde styr på Lucky, som ville væk fra den og Mille, som hev i snoren den anden vej. Og så var det så en masse børn, som var med den, ingen havde snor med til den, eller noget. Og så tog jeg fat i hundens halsbånd til et af børnene kom hen og så kunne jeg bare ikke lade være, at blive sur og sige "Nu finder i en snor til den hund, eller også går i hjem med den! I ved ikke om mine hunde kan med andre hunde! " Og så kom der så en anden dreng og sagde, at det var hans og så gik han hjem med den.
    Hold op et chok jeg fik alligevel, for jeg kunne ikke styre nogen af hundene og vidste ikke, hvordan den anden hund var.
    Børn og hunde alene hører altså oftest ikke sammen! smiley


  • #24   2. mar 2009 Jeg har altid turde lade mine børn gå med vores hunde , da de var små.... Jaa.. altså ..fra ca. 9 - 10 år...... de har bare lært hjemmefra , hvordan man opfører sig.....

    Men jeg kan da godt se , at børn i dag er... øhh ... mere.... ........... Jeg er glad for jeg ikke er pædagog...... eller skolelærer...... jeg tror jeg havde ...... nej... jeg siger ikke mere.... *GG*


  • #25   2. mar 2009 Jeg er fandme også glad for jeg ikke skal være specialist inde for børne opdragelse... Nogle børne skulle fandme ha en bag i men det bruger vi jo ikke... hmm! Man må fandme godt lige som hunde vejlede dem til hvad der er rigtig og hvad der er forkert...

  • #27   2. mar 2009 Det er altså ikke børnene den er gal med. Det er forældrene der bliver nød til at sætte nogle rammer op. Børn ved ikke de her ting, hvis ikke de får det fortalt....
    Så det er da dejligt at nogen af os synes at det bedste arbejde man kan have i denne verde, er at være med til at præge børn, så de vokser op og bliver dejlige mennesker smiley


  • #28   2. mar 2009 Jeg tager fuldstændig hatte af for de folk der arbejder med Børn og ældre.... jeg kender mine græncer. Men jeg elsker at forkæle børn og det er specielt fantastisk at blive moster, man kan altid aflever dem tilbage hvis de bliver for meget. I har ret i at det ikke er børnenes skuld men derfor kan tanken godt strafe en ved total umulige unger....

    Derimod er jeg fuldstændig anderledes hvad angår hunde... Mangen til tolmodig menneske! Jeg bliver sjællent "mavesur" på min/andres hunde! Jeg har forståelsen af hvad jeg arbejder med... Som jeg plejer at sige... #der findes inden ulydige/uopdragne hunde, de hved ikke bedre de har bare ikke lært andet# Og når det så er sagt så får det mig selvfølgelig også til at tænke det gælder vel også børn!!!! Hmm var det mig der sagde det!

    Men for at komme tilbage til hvad tråden startede med... så burde det ikke være noget problem at lade et barn lufte en hund (voksen), hvis bare der er helt klare linjer hvordan man behandler dyr!!!


  • #29   3. mar 2009 Nu var det altså heller ikke barnet jeg brokker mig over men netop at forældrene kan lade så ung en pige have ansvaret for en hund hun åbenlyst ikke gad at have noget med at gøre og jeg arbejder faktisk med børn til hverdag på en sfo med hele 180 stk....

    Babett undskyld mig men hvad er det for noget fis at lukke ud, hvorfor skulle jeg sidde og digte en historie og pynte på den, hvad ville jeg dog få ud af det??? Jeg har fortalt den som det skete og var det bedre at jeg havde passet mig selv og ladet hvalpen ende med et brækket ben, for der var ingen tvivl om det var det der var sket hvis jeg ikke havde viklet den ud af snoren.... Og jo den var for ung til det der den var helt panisk og skreg op, så jeg mener bestemt ikke jeg blandede mig og jeg snakkede også stille og roligt til pigen og forklarede hende hvad der var ved at ske og hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde og igen var hendes svar NÅ


  • #30   3. mar 2009 ~~***Nadja***~~ .

    Det var ikke ment som at du gav pigen skylden. smiley


Kommentér på:
Uansvarlige hundeejere..

Annonce