{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.250 visninger | Oprettet:

God oplevelse m/ køb af cavalier hvalp {{forumTopicSubject}}

Eftersom jeg er ny herinde og nu har haft tid til at sondere terrænet, vil jeg gerne fortælle om min positive oplevelse omkring køb af cavalier hvalp MED DRU STAMTAVLE!!!

Det stueopdræt jeg valgte er medlem af DRU og har virkelig tjek på hundenes sundhed og velvære. Og hvad der er vigtigt for mig, er at hundene har de bedste forudsætninger for at opleve livskvalitet. De er overalt i huset, får al den opmærksomhed de har brug for og der er plads til dem alle 3 og deres dejlige og til tider lidt skøre personligheder smiley

Det kan godt være DRU ikke har lige så mange krav med f.eks. DKK (har ikke rigtig forstand på det). Dette er blot ikke ensbetydende med, at de enkelte DRU opdrættere ikke har utrolige høje krav til deres individuelle krav til ders eget opdræt. Jeg har bl.a. set hjertescannings papirer på moderen til den hvalp, jeg køber, som er under et år gammel, opdateret sunshedsbog, stamtavle, patellerundersøgelsespapirer også af nyere dato samt udstillingsresultater. Så jeg kunne ikke være mere tilfreds smiley Hvad jeg har forstand på, er at det sted jeg har valgt min hvalp fra har fået den bedste start på livet og dermed de bedste forudsætninger for at få et videre godt liv hos mig!!!

For mig som køber, vægter jeg de undersøgelser samt de papirer hundene har og ikke hvad der står på deres stamtavle!!!!! Endivdere er det vigtigt, at jeg føler opdrætteren har hjertet på det rette sted og ikke har for mange hunde, således der er plads til dem og kan trives i famliens hverdag og at jeg føler mig velkommen, når jeg kommer for at besøge min hvalp!

Jeg vil gerne frabede mig, at der kommer nogen diskussion omkring DKK vs DRU, da dette bestemt ikke har været min hensigt med dette indlæg!! Jeg ville bare gerne fortælle om min dejlige oplevelse med dette stueopdræt fra Fyn, som er medlem af DRU!!! Og så glæder jeg mig rigtig meget til at hente ham d. 13 jan kl 16.00 smiley

Knus Eva og Elvis


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  God oplevelse m/ køb af cavalier hvalp
  • #1   31. dec 2008 Vil bare lige komme med en bemærkning.
    Hvis ikke hundene i generationer er blevet hjertescannet, så kan det være ligegyldigt. Spildt arbejde.

    Men dejligt at du har haft en god oplevelse.


  • #2   31. dec 2008 Tillykke med din hvalp..... Det bliver spændende når den kommer hjem til dig...((o:

  • #3   31. dec 2008 For mig som køber, vægter jeg de undersøgelser samt de papirer hundene har og ikke hvad der står på deres stamtavle!!!!!

    Der er jeg så modsat.........jeg vægter meget på stamtavlerne da jeg ellers ikke ved hvad der ligger bag og hvad min hund eventuelt kan give videre uanset dens egen situation.

    Men ud over det er der selvfølgelige seriøse opdrættere i DRU, det har jeg aldrig betvivlet.

    Der er bare for få efter min mening, samt ikke avlskrav nok :o)


  • #5   31. dec 2008 Basset Hound:

    *GGGGG*


  • #6   31. dec 2008 Jamen tillykke med din nye hund. Mødte en dejlig dru Cavalier i parken sidst vi var afsted... Skøn skøn hund. Men desværre hjertesyg. Og de fortrød bittert at de ikke havde købt dkk... Desværre er en opgave som den din opdrætter har påtaget sig ikke meget værd for dem der i god tro køber hunde hos andre opdrættere der ser stort på denne omhyggelighed... Jeg ville nok ikke turde tage chancen....

  • #8   31. dec 2008 Et stort tillykke til dig med din kommende hvalp og det er altid glædeligt når man har en positiv oplevelse.
    Basset Hound - hold da op hvor er du uforskammet - føj - har du tænkt over at hvis man ikke har noget positivt at skrive, kan man springe tråden over. Du har i mine øjne en alvorlig brist i din opdragelse.


  • #9   31. dec 2008 I har ret i at der aldrig er nogen garenti men nu længere tilbage i anerne der er scannet nu større chance er der for at din hund ikke bliver syg, men man kan aldrig være 100 % sikker. Jeg vil dog til enhver tid vælge DKK fordi de kræver de undersøgelser som man desværre endnu ikke gør i DRU.
    Det betyder selvfølgelig ikke at en DRU hund er mindre dejlige end en med DKK for det er de jo ikke...

    Tillykke med din nye hvalp glæder mig til at følge den herinde smiley


  • #10   31. dec 2008 Tillykke med din kommende hvalp.
    Jeg har selv 2 cavalier i dkk regi, da jeg i sin tid skulle vælge tavle prioriterede jeg som dig at finde et kærligt stueopdræt, men også at helgardere mig så meget som muligt mht sundheden. Dette føler jeg at jeg har gjort med en dkk tavle, men sån er vi jo så forskellige..
    Synes ikke at I har nogen ret til at kritisere dkks avlsrestriktioner, som I har gjort ovenfor eftersom dkk i det mindste har nogle.
    Vi holder alle af vores hunde, jeg føler bare at jeg har gjort mit bedste for at beholde dem så længe som overhovedet muligt. Og nej der er endnu ingen garantier, men det er klart et forsøg værd!
    Mvh
    Anne


  • #12   31. dec 2008 Hej...

    Tak for alle jeres lykkeønskninger!!

    Når jeg får Elvis hjertescannet, når han bliver gammel nok er hele hans stamtavle og hjertescannet. Og nej, man kan selvfølgelig aldrig få garanti for ens hund ikke vil blive syg. Jeg føler dog jeg har gjort mit forarbejde rigtig godt. For den opdrætter jeg køber ved, har MEGET høje standarder for sine hunde og det sætter jeg pris på. Og de har det alle som blommen i et æg og dette glæde både socialt samt sundhedsmæssigt.

    Jeg tror bare, der findes rigtig mange seriøse opdrættere ude i Danmark, som kun ønsker det bedste for deres hunde og gør alt hvad de kan for at forebygge de sygdomme, som cavalier er i risikozonen for at få. Der tror (håber) jeg da ikke at ens tilhørsforhold til ens klub, for en til at springer over hvor gærderet er lavest, bare fordi man kan, men i stedet for sætter hundens sundhed i fokus. Men igen, det kan godt være jeg bare er lidt naiv smiley Selvfølgelig er jeg da klar over, at der findes hundefabrikker osv, men har bare det indtryk at der generelt er mange seriøse opdrætter i begge klubber.

    Alt hvad jeg ved, er at jeg har fundet et opdræt, som fokuserer på de værdier jeg godt kan lide og dette gælder hele vejen rundt mbp stamtavle, papir, udstilling og vigtigst hundens trivsel og socialisering.

    Men nok om det i må have et godt nytår alle sammen og et lykkenbringende 2009.


Kommentér på:
God oplevelse m/ køb af cavalier hvalp

Annonce